Şimdi Ara

MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
122
Cevap
2
Favori
6.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bildiğim kadarıyla ürün kutusu jelatinli geliyor. O açıldığı an zaten ne şekilde test edeceğinizin, iade açısından pek önemi kalmaz. Tüketici hakları artık biraz hak getire duruma geld.

Umarım sorunsuz bir şekidle kullanırsınız da hiç iade vs işlerine gerek kalmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Bildiğim kadarıyla ürün kutusu jelatinli geliyor. O açıldığı an zaten ne şekilde test edeceğinizin, iade açısından pek önemi kalmaz. Tüketici hakları artık biraz hak getire duruma geld.

Umarım sorunsuz bir şekidle kullanırsınız da hiç iade vs işlerine gerek kalmaz.

Dediğiniz gibiyse işler sıkıntılı hale gelir. Neyse bir gelsinde deneyip görelim. Dediğim gibi cm120v2 den kötü olamaz diye düşünüyorum.

• Ürünü kendi sistemimde kullanıyorum, almış olan arkadaşlar için yazayım. Sistemimin diğer parçalarını da imzamda görebilirsiniz. 10700K stock frekans değerlerinde oda sıcaklığında boşta 30, Cinebench testinde %100 yükte en fazla 67 derece gördüm. Tasarım olarak da beğendim. Tek sıkıntısı bence kendisine ait bir yazılımı olmaması. BIOS üzerinden manuel şekilde ayarlıyorsunuz. Ha belki kabloların fazlalığı da biraz eksi olarak söylenebilir. Montaj aşamasında biraz uğraştırıyor, özellikle kablolama konusunda deliyseniz :) Ben ürünü 9 Kasım' da aldım. Maalesef Valhalla kampanyasını 10 Kasım' da başlattılar. MSI' a konuyla ilgili mail attım, 1 gün ile kaçırmam inşallah yardımcı olurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elexa

Ürünü kendi sistemimde kullanıyorum, almış olan arkadaşlar için yazayım. Sistemimin diğer parçalarını da imzamda görebilirsiniz. 10700K stock frekans değerlerinde oda sıcaklığında boşta 30, Cinebench testinde %100 yükte en fazla 67 derece gördüm. Tasarım olarak da beğendim. Tek sıkıntısı bence kendisine ait bir yazılımı olmaması. BIOS üzerinden manuel şekilde ayarlıyorsunuz. Ha belki kabloların fazlalığı da biraz eksi olarak söylenebilir. Montaj aşamasında biraz uğraştırıyor, özellikle kablolama konusunda deliyseniz :) Ben ürünü 9 Kasım' da aldım. Maalesef Valhalla kampanyasını 10 Kasım' da başlattılar. MSI' a konuyla ilgili mail attım, 1 gün ile kaçırmam inşallah yardımcı olurlar.

Aranan kan sensin hocam.

MSI Dragon Center işe yaramıyor mu?

Fan ve pompoda ki ses durumu nasıl?

• Dragon Center indirdiğimde program soğutucuyu tanımadı. Ben de üzerinde çok durmayıp, sildim. Harici yazılımları da pek kullanmıyorum. Fanların sesi yük durumunda çok rahatsız edici seviyede değil ama sessiz de diyemem. Orta yüksek ifadesi iyi olur sanırım. Pompa sesi ise ideal seviyede.

• quote:

Dragon Center indirdiğimde program soğutucuyu tanımadı. Ben de üzerinde çok durmayıp, sildim. Harici yazılımları da pek kullanmıyorum. Fanların sesi yük durumunda çok rahatsız edici seviyede değil ama sessiz de diyemem. Orta yüksek ifadesi iyi olur sanırım. Pompa sesi ise ideal seviyede.

Masaüstü kullanımda, web gezintisinde falan pompa ve fan sesi duyuluyor mu hocam? Tek endişem bu aslında.

Oyunlarda önemli değil zaten, kulaklık yada hoparlör bastırıyor sesi.

• Yok hocam, genel kullanımda sessiz seviyede. Ben geniş odada kullanıyorum, kasam duvara yakın değil. Kasadaki sesin çarpıp, yankı yapacağı bir duvar yok anlamında söylüyorum. Öyle bir kullanımınız olursa daha fazla ses olur mu bilemiyorum tabi.

• quote:

Yok hocam, genel kullanımda sessiz seviyede. Ben geniş odada kullanıyorum, kasam duvara yakın değil. Kasadaki sesin çarpıp, yankı yapacağı bir duvar yok anlamında söylüyorum. Öyle bir kullanımınız olursa daha fazla ses olur mu bilemiyorum tabi.

Teşekkürler cevaplar için.  

Kasanın sağ tarafının yarısı cam yarısı duvar, kasa arkasıda duvar. Çok ses yankılanmasını yapacağını sanmıyorum, gerçi yakında belli olacak. İtopya umarım yarın yollar kargoları da sorularım cevaplanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: apollonx

Teşekkürler cevaplar için.  

Kasanın sağ tarafının yarısı cam yarısı duvar, kasa arkasıda duvar. Çok ses yankılanmasını yapacağını sanmıyorum, gerçi yakında belli olacak. İtopya umarım yarın yollar kargoları da sorularım cevaplanır.

Alıntıları Göster

Aradım itopyayı. depo taşıyoruz ilave olarak blackfriday yoğunluğu var. bu sebeplerden dolayı kargolamamız 2 hafta olabilir dedi. 30 kasıma kadar fatura kesilmesi gerekiyor dedim. faturanız zaten 2 3 güne irsaliyesi çıkar hemen kesilir dedi. irsaliye çıktıktan 7 gün içinde kargolamanız gerekiyor dedim mavi ekran verdi :) o yüzden hızlıca kargolucaklarını sanmıyorum dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Aradım itopyayı. depo taşıyoruz ilave olarak blackfriday yoğunluğu var. bu sebeplerden dolayı kargolamamız 2 hafta olabilir dedi. 30 kasıma kadar fatura kesilmesi gerekiyor dedim. faturanız zaten 2 3 güne irsaliyesi çıkar hemen kesilir dedi. irsaliye çıktıktan 7 gün içinde kargolamanız gerekiyor dedim mavi ekran verdi :) o yüzden hızlıca kargolucaklarını sanmıyorum dostum

Alıntıları Göster

Depo taşıma yalanıda bir bitmedi arkadaş. 2 hafta da yollamak nedir? Ayranın yok içmeye bir dünya kampanya yapıyorsun, ayıp be.

Farklı bir kampanya bulursam iptal edip oradan alacağım.

• quote:

Depo taşıma yalanıda bir bitmedi arkadaş. 2 hafta da yollamak nedir? Ayranın yok içmeye bir dünya kampanya yapıyorsun, ayıp be.

Farklı bir kampanya bulursam iptal edip oradan alacağım.

Alıntıları Göster

Bende her siteye bakiyorum. Belki 25 inde incehesap yapar

• recep054gs kullanıcısına yanıt

Eğer bu siparişlerin faturasını 30 Kasım sonrasına bırakırsa ahali komple iade eder. Neredeyse herkes promosyondan dolayı satın aldı zaten.

19 Kasım akşamı verdiğim sipariş kargoya verilmiş. Yavaş yavaş verirler kargoya kampanyaya yetişir muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

19 Kasım akşamı verdiğim sipariş kargoya verilmiş. Yavaş yavaş verirler kargoya kampanyaya yetişir muhtemelen.

Ne zaman kargoya verildi. Ben 1 tanesini 20 sinde 1 tanesini 22 sinde aldim

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Aslinda blackfriday ile valhalla birlesmiyosa 3 lu kampanya 30 kasim skintisi cok olmuyor. Ayni paralar sonucta. Ama belki valhalayi istemeyen vardir ve blackfridayi secer. Ama 3 u birden birlesiyosa cidden efsane olur

• quote:

Orijinalden alıntı: recep054gs

Aslinda blackfriday ile valhalla birlesmiyosa 3 lu kampanya 30 kasim skintisi cok olmuyor. Ayni paralar sonucta. Ama belki valhalayi istemeyen vardir ve blackfridayi secer. Ama 3 u birden birlesiyosa cidden efsane olur

Alıntıları Göster

Valla ben 3'ü birleşiyor diye hevesle satın aldım   Anakartımı 8 kasımda değilde 10 kasımda almış olsaydım denemiş olurdum ama valhallayı kaçırdım. Steam kodunu yorumdan sonra yolladılar, iade para içinden farklı bir yerden üye yapıp kaydımı aldılar.

• quote:

Valla ben 3'ü birleşiyor diye hevesle satın aldım   Anakartımı 8 kasımda değilde 10 kasımda almış olsaydım denemiş olurdum ama valhallayı kaçırdım. Steam kodunu yorumdan sonra yolladılar, iade para içinden farklı bir yerden üye yapıp kaydımı aldılar.

Alıntıları Göster

Zaten 3 u birlesiyosa, kendimdeki sivi sogutmayida 350 ye sattim. Bedavaya geliyo gibi hissediyom :)

3 kampanyanın da birleştiğini çok yazan oldu. Ben de o sebeple anakart aldım zaten. Bu sabah UPS ile gönderilmiş.

• Arkadaşlar bu paylaştığım ürün nasıl kasam msi mag forge 100r

https://www.itopya.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-rgb-240mm-islemci-sivi-sogutucu//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar.K -- 23 Kasım 2020; 13:27:38 >
  • Serdar.K kullanıcısına yanıt

Bir önceki seride çok fazla pompa sesi ve fanlarda ses sorunu vardı. Yeni seride çözmüş olabilirler.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.