Şimdi Ara

MSI MAG CORELIQUID 360R ARGB 360mm 1.129 tl itopya (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
2
Favori
6.698
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mesaj gelmedi ama bi bakın hesaplarınıza isterseniz ben öyle bir gireyim bakayım dedim bu aksam kargoya verilmiş

• Wadjet kullanıcısına yanıt

Nerde oturuyorsunuz acaba? Bu kadar hızlı ancak istanbulda olması gerekir.

• qSepultura Q kullanıcısına yanıt

İstanbul/Beylikdüzü.

• recep054gs kullanıcısına yanıt
    İki farklı fatura var ise sorun olmaz bende kaçırdım bu kampanyayı. Alan olmaz ise pm atarsanız sevinirim.
  • normal de 3 kampanya ile fiyatı çok uyguna geliyordu sonra shoutout dan yararlanamayınca 2 kampanya oldu ihtiyacı olan dışında alan olmaz derken şimdi geciken kargolardan dolayı kampanya 1 e düştü 30 kasıma kadar faturanız kesilmez ise para iadesinden faydalanamıyorsunuz ben 2 kasa + sıvı soğutma almıştım sıvı soğutmayı iptal ettim kasalarda iptal olacak bugün fatura kesilmez ise itopya bu sene de şaşırtmadı her sene aynı olay yaşanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

İki farklı fatura var ise sorun olmaz bende kaçırdım bu kampanyayı. Alan olmaz ise pm atarsanız sevinirim.

Faturalarim kesildi kasima. Urunlerin ups le dagitima cikti. Evet 2 farkli fatura var ve farkli kisiler ve tc ler uzerine. P.tesi teslim olacak gelsin arkadasimda sirkette. Istemezse bilgi paylasirim. 3 kampanya birlesicek olarak aldik bastan. Ben her halukarda alicaktim zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsmailBe

Msi Türkiye'den cevap geldi, Sıvı soğutucularda satıcı tekramarket olarak gözüküyor.Dolayısıyla İtopyadan alınan sıvı soğutucular Shout-out kampanyasında dahil gözükmüyor.

asdsafsdfegdg

• Muhtemelen MSI ürünlerinde çok iade yaşanacak. @itopya.com @MSI Türkiye

Sonuçta MSI ürünlerini promosyonları göz önüne alınarak sipariş verdik. 1 haftadır siparişlerde bir hareket yok. 2 güne fatura kesilmez ise promosyondan yararlanma imkanı ortadan kalkıyor.

Ürünlerin geç gönderilmesini geçtik ki bu da ayrı konu. Birçok site siparişleri teslim etti bile. Ama en azından siparişleri faturalandırın da promosyon tarihleri içerisinde kalsın.

@itopya.com

@MSI Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atasNM -- 28 Kasım 2020; 11:1:54 >
  • Herhangi bir gelişme de olmuyor, 3 güne fatura kesilmezse faydalanamayacağız. Fatura ile kampanyalara başvurabiliyor muyuz yoksa ürün giriş yapılması için ürünün elimize ulaşması mı gerekiyor, hem valhalla hemde blackfriday için soruyorum.

• İtopya yine şaşırtmadı 🤫

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Itopya pişmanlıktır msi anakart aldım tekramarket satıcısından trendyol aracılığıyla. Yaşadığım şehir İstanbula 800km ürün ertesi gün elime geçti faturası da mailime geldi. Anakarttan 3 gün önce sipariş verdiğim kasayı kargoya bile vermedi daha itopya...

• Fatura tarihi uyarsa ne zaman basvurursak alabilir miyiz ? Benim ki kargoda
  • Eğer fatura tarihi 30 Kasım ve öncesiyse, Valhalla için 30 aralık tarihine kadar süre var sanırım.

• Ben mail atmıştım itopya'ya verilen cevabı aynen kopyalıyorum ;

"Merhabalar,

Öncelikle bizimle iletişim kurduğunuz için teşekkür ederiz.

İndirim sürecindeki yoğunluktan dolayı 2 hafta içerisinde ürünler kargoya verilecektir.

Kargo çıkışı olduğunda sms olarak bilgilendirileceksiniz.

Hasarlı gelirse işlemleri vardır. Çağrı merkezimizle iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.

Elinize ulaşım sağladığı gün fatura kesilmektedir.

Anlayışınız için teşekkür eder keyifli ve mutlu günler dileriz.

Saygılarımızla.

İtopya Ekibi"

• arkadaslar itopya fatura gonderdi mi mailinize?

benim hem msi hem asus icin siparislerde gelmedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLooP

arkadaslar itopya fatura gonderdi mi mailinize?

benim hem msi hem asus icin siparislerde gelmedi.

fatura kesilmediyse kampanyadan yararlanamazsınız,

çok saçma ürünün ödemesini yaptıysak faturayı kes kargoyu beklesin.

zaten kampanyalı ürünler, oda olmayacaksa bi anlamı kalmaz zaten, gerçi kampanya olmasada iyiydi fiyatı ihtiyacı olan için, oyun ve geri ödeme için alanlar iade ile uraşıcak. firmalar şaşırtmıyor gene

• Kampanya dışında fiyatının hiç bir cazibesi yok hocam. Yeni piyasaya girmiş bir sıvı soğutma. Bunun yerine o tarihte indirimde olan Corsairler tercih edilirdi. BF ve Oyun İndirimiyle makul bir fiyattayken, faturayı kesmeyen, ürün tesliminden sonra keseceğini söyleyen, bu konuda hiç bir iç açıcı açıklama yapmayan itopyadan ürün almanın pişmanlığı içindeyim.

Sipariş tarihinden 1-3 gün arasında faturayı düzenleseydiler, herkes kargolama gecikmesine tahammül ederdi. Ama benim cevabi mailden anladığım, ellerinde ürün bile yok.

• 30 Kasıma kadar bu soğutucudan alanlar, yorum da yapsınlar. Bana hem steam hem de AC valhalla geldi, para iadesi beklemede.

• Para iadesi 177 olarak görünüyor 266 değil. Sizde kontrol edermisiniz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.