Şimdi Ara

MSI MAG Z590 Tomahawk Wi-Fi - 2049 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Z390'ı bu paraya satılmıyor ikinci elde, lazımsa kaçırmayın

• faydalandım, teşekkürler

• ürünün tek eksiği thunderbolt olmayışı özellik olarak fiyatına göre çok iyi

Wi-Fi 6E AX210

Realtek® ALC4080 Codec

Gen 2x2 Type C (20 gb/sn)

Intel® I225-V 2.5G LAN

birisi 1 tane alıyor fiyat 3xxx tlye çıkıyor o satılan 1 tane sanki sorunlu diye düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 21 Nisan 2022; 22:1:10 >
  • TUF Z590 Wifi alıp satmıştım geçen pişman olmuştum. Bunu görmem iyi oldu. Danke şön:)

• Kaçırdık 3 bin olmuş 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu anakartla kullanabileceğimiz işlemci fırsatı yokmu_?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu kart dolar 9 küsür iken bile 2200lere anca düşüyordu alev alevmiş şu piyasa da zaten hemen de bitirmişler MSI MAG Z590 Tomahawk Wi-Fi - 2049 TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezicioyuncu -- 21 Nisan 2022; 23:7:58 >
  • ezicioyuncu kullanıcısına yanıt

O kadar da çabuk bitmedi, ortalama 1 saattir bu fiyatta MSI MAG Z590 Tomahawk Wi-Fi - 2049 TL 

Millet önce anakarta bakıyor sonra ona takacağı işlemcilere bakıp vazgeçiyor. Çok üst düzey bir anakart olsa da maalesef ölü soket. 12.nesil desteği olsa saniyesinde yapıştırmıştım ama böyle bir anakartı 11.nesile mahkum etmiş intel cidden üzücü.

• Fiyatı güzeldi ama hakkını verebilecek işlemci takmak biraz pahalıydı o yüzden almadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Bende 11.nesil işlemci vardı anakart b560 tam değiştirmelik fırsattı 😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumlarda tek tük al-sat için toplayanları geçtim bir de üstüne n11, gg gibi yerlerde satış yapan esnaflarda ürünlere çökmeye başlamış üstelik öyle 1 tane de almıyorlar.

3 iş günü içinde kargo? allah allah acaba neden diğerleri 1 iş gününde kargo da bu arkadaş 3 iş gününde kargo? tabi HB gönderecek de teslim alacak da kargo yapacak...

Hani yetişemedim, tüh vah bitmiş, kaçırmışım, ne ara bitti ya diyorsunuz ya işte o yetişemediğiniz indirimli ürünler nerede görün.

Son zamanlarda ne kadar indirime girmiş ürün varsa satıcının mağazasnda bulabilirsiniz. Gerçekten yazık ya, şöyle adamlara 3-4 tane satan ve ticari alım yaptığı bariz belli olduğu halde hiç bir önlem almayan HB gibi firmalara da ayrı yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RTX3080Ti -- 22 Nisan 2022; 2:34:59 >

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt

Bunlar nasıl yeniden fatura kesebiliyor?

• En basitinden şahıs şirketi tüzel kişiliği olsa bunda ne var ki?

Şirketine malı alıyor, şirketinden çıkış yapıyor.

• Çok iyi fırsatmış. MSI anakartlar bence Asus'tan daha kaliteli.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.