Şimdi Ara

MSI markasının garanti için fatura istemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Günümüzde elektronik ve bilgisayar bileşenlerinde 3-5 yıla kadar uzun garanti süreleri verilmekte, bu sürede çeşitli sebeplerle fatura garanti belgesi gibi belgeleri kaybedebiliyoruz, zaten bu ürünlerin üzerinde sökülemeyecek, sonradan değiştirilemeyecek şekilde markaya özel seri numaraları varken, bazı firmaların garanti kapsamına almak için illa ki fatura ya da garanti belgesi kağıdı istemeleri ne kadar mantıklı? Kaldı ki, ne faturada ne de garanti belgesi üzerinde ürünün seri numarası yazmamakta, bu da ayrı bir mesele...

Yaklaşık 1 sene önce aldığım MSI marka ekran kartının faturasını kaybettim, MSI Türkiye yetkili servisi aradığımda bana faturasız işlem yapmıyoruz deyince şok oldum, halbuki kartın garantisi siteden sorgulayınca 2 yıl daha devam eder gözüküyor. 15 sene önce, ikinci el aldığım Samsung marka bir HDD'yi bozulunca hiçbir belge olmadan garantiye gönderebiliyorken, şu zamanda MSI'ın bu yaptığı ne kadar akılcıdır bilemem. Malının kullanıcı tarafından tercih edilmesini etkileyecek bir mesele bence bu.

Bu konuyu aslında MSI markasına bir yakınma olarak da açıyorum, yıllardır MSI iyi marka kaliteli marka vs der özellikle anakart ve ekran kartında MSI tercih ederdim, ama bu durumdan sonra artık ne kadar tercih ederim bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 13 Mart 2020; 12:36:50 >

• 2 yili gecmediyse aldigin yerden temin edebilirsin faturayi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurmehardware

Bu mesaj silindi.
    bende kartı yolladım asusa 6.günde para iadesi çıkmış adresime posta gelince anladım. parça temin edilemediğinden tamiri yapılamaz demişler.
  • Ekran kartınızı aldığınız yer ile iletişime geçip faturanızı isteyebilirsiniz. Mail ortamında size gönderebilirler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garanti için Fatura yeterli mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.