Şimdi Ara

Msi mi macbook mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar uzun bi aradan sonra herkese merhaba, ise girdikten sonra bir bilgisayar almaya karar verdim. İs ortaminda autocad (cizim yapmiyorum sadece dosyalari aciyorum metraj kesif yapiyorum) ev ortaminda ise internet ,film oyun olarakta nfs world, cod serileri ve bazi f2play oyunlar oynuyorum. Bunlarin yani sira kaliteli kasaya sahip uzun sure kullanabilecegim,tasinabilir bi modele karar vermek istiyorim, aklimdaki notebooklar msi gs60 ile macbook pro 15. SiZce hangisi daha bana uygundur ozellikle autocadde sorun yasamamak adina bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 100numara

Arkadaslar uzun bi aradan sonra herkese merhaba, ise girdikten sonra bir bilgisayar almaya karar verdim. İs ortaminda autocad (cizim yapmiyorum sadece dosyalari aciyorum metraj kesif yapiyorum) ev ortaminda ise internet ,film oyun olarakta nfs world, cod serileri ve bazi f2play oyunlar oynuyorum. Bunlarin yani sira kaliteli kasaya sahip uzun sure kullanabilecegim,tasinabilir bi modele karar vermek istiyorim, aklimdaki notebooklar msi gs60 ile macbook pro 15. SiZce hangisi daha bana uygundur ozellikle autocadde sorun yasamamak adina bilgilendirirseniz sevinirim.

msi almanı öneririm macde o tarz oyunları oynayabileceğini sanmıyorum
  • Oyun bakimindan olumsuz anladigim kadariyla peki autcad performansi nasil olur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlarınızı esirgemeyin dostlar :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Razer Laptop mu MSI Laptop mu?
    8 yıl önce açıldı
    Gaming laptop mu ps5 mi ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.