Şimdi Ara

MSI MPG 110M'mi Raijintek PONOS'mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba uzun araştırmalarım sonucu kasa seçeneklerimi 2'ye düşürebildim.

İki kasanında hepsiburada linklerini atıyorum. Ama fiyat olarak hepsiburadayı referans almayınız. Alabileceğim fiyatları yanlarına yazacam.

(800tl) https://www.hepsiburada.com/msi-mpg-gungnir-110m-temperli-cam-mid-tower-atx-bilgisayar-kasa-p-HBV00000WMS61

(730tl) https://www.hepsiburada.com/raijintek-ponos-ms-4x12cm-adreslenebilir-argb-led-fanli-mesh-on-panelli-atx-kasa-rj-0r20b00197-p-HBV00000ZNQYT

"Tasarım =>" MSI MPG GUNGNİR 110M tasarımı kat kat daha çok hoşuma gidiyor diğerine göre.

"Led =>" Msi kasasının ledlerini hiçbir şekilde değiştiremiyoruz diye biliyorum. Raijintek'in kasasınınkiler değiştirilebiliyormuş.

"Sistem Uyumluluğu =>" Uyumluluk ne kadar olur bilmem, msi kasa açısından faydası varmıdır bilmem ama anakartımın markası MSI MPG B550 Gaming Plus

"Hava Akışı=>" Raijintek, Msi kasasına göre daha havadar ve ferah. Ayrıca fan desteği daha fazla imiş.

"Fiyat =>" En başta fiyat sınırım 700tl'idi, fakat raijintek kasaının aradaki 70tl'ye değecek bir özelliği varsa 800tlye de alırım.

"İncelemeler =>" Raijintek Ponos hakkında hemen hemen hiç değerlendirme/yorum bulamadım ama msi 110m kasası hakkında sitelerde bolca yorum var ve tek sıkıntısı sabit ve değiştirilemez led rengi hakkında olumsuz yorumlar var.

Yukarıdaki özelliklere göre Raijintek'i almak mantıklı geliyor. Fakat inceleme başlığı ve Tasarım başlığı beni msi kasasına almaya sevk ediyor. Tam bu noktada da msı kasasındaki sabit led rengi sorunu yüzünden raijintek'e yönleniyorum. Anlayacağınız çok kararsızım. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

• LED rengine kafayı taktıysan, argb özellikli led alırsın ama bu da sana nereden baksan en az 150'den başlayan dandik fanlarla ekstra masraf demek. İdeal sessiz, efektif argb fan setleri en az 350'lerden başlıyor. Raijintek bana daha güzel gözüküyor ama zevk meselesi. Kalite açısından ikisi de denk duruyor. Raijintek'in silenos ve paean m modellerine ben de incelemiştim, güzel duruyorlar. Malzeme açısından sıkıntı çekmezsin gibi geliyor bana.

• Huan8 H kullanıcısına yanıt

Aslında led bağımlısı değilim ama 700 küsür veripte ledli birşey alıyorsam ve o ledi değiştiremeyeceksem üzülürüm(msi 110m). Bu yüzden bende Ponos modeline daha yakınım ama ponostaki fan kalitesi nasıldır? ses yapıyormu? gibi soruların cevaplarını bulamadığım için(hiçbir yorum yok) endişeliyim. Yarına kadar inceleyeceğim olmadı Ponos'u alıp geçerim artık :/

• Led yerine fanı kaliteli olan 3+1 fanlı mesh yapılı başka bir kasa da önerebilirseniz güzel olur valla, kafam yandı artık kasa incelemekten. 7-8 saattir bilgisayarda kasa inceliyorum...

• Sen bilirsin tabi ama teknobiyotik'den uzak dur.

MSI MPG GUNGNİR 110M işini fazlası ile görecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.