Şimdi Ara

MSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok değerli bir inceleme.. Sürekli siyaset ve kavga yerine böyle incelemeler yapılsa keşke, forum o zaman gerçekten güzel bir yer olacak...

• @salvatore_volkan Evet ramleri boyle kullanıyorum, oc ' siz şekilde. Quad için çok deneme yapmadım ama dual olarak ilk denemede CL14 oldular. Micron new b die diye geçiyor ramler. Micron artık e die üretmiyor.

@MysticDesign Çok afaki sormuşsunuz, m2 belli değil, tasarım yükü belli değil. Görselleştirme ve İçmimari için ayrı fiyat veriyoruz biz. İkisi farklı alanlar. Bunda metrekare ve yapı tipinin / özelliklerinin etkisi var. Yani böyle kabala bir fiyat olmaz bizde, detay gerekiyor, render başı fiyatı rendercılar verir hocam profesyoneller vermez. Örnek fiyat istiyorsan örnek projenin detayını yazarsın özel mesajdan, söylerim öğrenirsin :)

@celme42 Teşekkürler hocam , son cümleye katılmıyorum lakin, o tren kaçalı çok oldu, öyle bir amacım hiç bir zaman olmayacak :)

• 10700K FPU testinde aynı gücü tüketiyor. Üstüne 8 çekirdek daha koyarsak evde klimada olsa içerde durulmaz sanırım MSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?] 

• quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

10700K FPU testinde aynı gücü tüketiyor. Üstüne 8 çekirdek daha koyarsak evde klimada olsa içerde durulmaz sanırım  

Her yiğidin yoğurt yiyişi farklı demekki hocam MSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?] İnteller son dönemlerde ılık ılık yiyor

• İnceleme için teşekkürler hocam, gayet net ve sade bir anlatım olmuşMSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?] Üründe fanlara değinmek istedim, 0.28A akım değeri yüksek gibi, bu da sesli çalışmaya neden olacak türden bir değer bana göre, tabi sistemi günlük ne kadar yük altında kullanacağına da bağlı alan kişinin, görsellik, tasarım ve yazılım desteği gayet iyi lcd ekran ayrıntısı da iyi düşünülmüş, en ucuz fiyat qp'de gördüm ama stok yok 2.700 TL civarında idi, bu fiyatlarda satması biraz zor bir ürün gibi geldi bana MSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?] 

• Üzerindeki ekran işin rengini değiştiriyor hocam , rakipleri de aynı şekilde standart ürünlere göre pahalilar. Ama kendi iclerinde hepsi nedense aynı fiyat, Asus ve Nzxt de aynı fiyata sahip. Lakin K360 en büyük ekrana sahip içlerinde.

Fanlar konusunda dediğin doğru, fanlar epey hızlı dönüyorlar. 2500rpm ve yarısından yukarıya çıkınca ses başlıyor hafiften. Hem performans hem sessizlik aynı anda zor iş hocam , malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI MPG Coreliquid K360 ARGB İNCELEMESİ [ 5950X Değerlendirmesi ]°[ LCD Ekranlı Soğutucu ?]
  • Arctic liquid freezer II 420

https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-420-intel-amd-uyumlu-420mm-radyatorlu-3x14cm-p14-fanli-sivi-islemci-sogutucu-ar-acfre00092a.html

K360 ARGB

https://www.amazon.com.tr/dp/B08WJBNVX8/ref=asc_df_B08WJBNVX81621204380000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B08WJBNVX8&linkCode=asn

af II 420 bunu radyatör kalınlığı ve üstündeki süper sessiz ve statik basınç değeri yüksek p14 pwm fanları ile tokat manyağı yapar üstüne 1000tl de cebinizde kalır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.