Şimdi Ara

MSI Nvidia GTX 980 Ti Sea Hawk almalımıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar abiler ablalar kardeşler 980 ti ekran kartı almayı düşünüyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Aklıma en çok yatan model bu
    MSI Nvidia GTX 980 Ti Sea Hawk

peki neden derseniz ufak bir araştırmayla belki doğru belki yanlış
    -hemem hemen 980ti ların performansları aynı (oc serilerden bahsediyorum )
    -bu daha serin geldi bana
    -ve daha sessis (gerçi 60 dereceye kadar 0 desibel olayı yok sanırım)

https://www.asus.com/tr/Graphics-Cards/STRIXGTX980TIDC3OC6GD5GAMING/

https://www.zotac.com/tr/product/graphics_card/gtx-980-ti-amp-extreme#spec

http://msi.com/product/graphics-card/GTX-980Ti-SEA-HAWK.html#hero-overview

http://msi.com/product/graphics-card/GTX-980Ti-LIGHTNING.html#hero-overview

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-5998-KR

http://www.evga.com/Products/Product.aspx?pn=06G-P4-1996-KR

karşılaştırdıgım ekran kartları yukardakiler

sistemim
    - i5 4670k
    - 8gb gskill 1600 mhz
    - msi z 87 g45 gaming
    - Seasonic M12II-750 Evo Edition 80+ Plus Bronze 750W
    - SilverStone Kublai Serisi KL05B-Q USB 3.0 Ses Yalıtımlı ATX

4k 2k ekran arasında hala kararsız olsamda almayı düşündügüm monitör

http://www.sanalmarketim.com/asus-rog-swift-pg278q-27-1ms-dp-wqhd-usb-144hz-3d-gaming-led-monitor/p_57957/

alacagım ekran kartı mevcut sistemimde çalışmasına bir engel varmı (işlemci dar boğazı psu yetersiz gibi )

Şimdiden tüm yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkürler

• Verdiğin linkteki ekran kartlarınından evga gtx 980Tİ K|NGP|N ve msı gtx 980Tİ LIGHTNING alabilirsiniz profesyonel o/c yapmıyacaksanız sahsi fikrim sıvı sogutmalı hybrid yada sea modellerine gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Gardiyan- -- 15 Aralık 2015; 22:23:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Verdiğin linkteki ekran kartlarınından evga gtx 980Tİ K|NGP|N ve msı gtx 980Tİ LIGHTNING alabilirsiniz profesyonel o/c yapmıyacaksanız sahsi fikrim sıvı sogutmalı hybrid yada sea modellerine gerek yok
    profesyonel o/c yapmayacagım ama arada biraz oynamayıda seviyorum sıvı sogutmalı olanı tercih etmendeki sebep daha sessiz olur diye fiyatıda daha uygun olunca dahada aklıma yattı gerçi çokda fiyat farkı yok
  • Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sas61

Evet arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
    Hocam sunu soyliyim bence 980ti ye vereceğin parayla 2 adet Evga gtx970 ssc 2.0 al. bunu söylememin nedeni okuduğum forumlarda ve birkaç yaptığım araştırmada 2 adet 970 in 980ti nin 1.6 katı performansı oluğunu gördüm yani daha ucuza 1.6 katı fazla perfomans alıcaksın bunu bi düşün.
    Şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holyboom

Hocam sunu soyliyim bence 980ti ye vereceğin parayla 2 adet Evga gtx970 ssc 2.0 al. bunu söylememin nedeni okuduğum forumlarda ve birkaç yaptığım araştırmada 2 adet 970 in 980ti nin 1.6 katı performansı oluğunu gördüm yani daha ucuza 1.6 katı fazla perfomans alıcaksın bunu bi düşün.
    Şimdiden hayırlı olsun.

Sli da yuksek fps olsa dahi oyun akici olmayabiliyor

• Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Bunu dediklerini somutlaştırabileceğin bir şey var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bunu dediklerini somutlaştırabileceğin bir şey var mı ?

forumda bir arkadaş vardı gtx 970 sli kullanıyordu ne kadar yüksek fps alsa da akıcılık olmadığından bahsediyordu sonra 2 kartıda satıp gtx 980ti almış daha akıcıymış oyunlarda
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    Benim gördüklerime görede sli yapmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Arkadaş belki sli doğru yapmamıştır malum sli yaptığını sanıp tek kart kullananlar var :D sonrasında yanlış anlaşmalar yaşanıyor.
  • quote:

Benim gördüklerime görede sli yapmanın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Arkadaş belki sli doğru yapmamıştır malum sli yaptığını sanıp tek kart kullananlar var :D sonrasında yanlış anlaşmalar yaşanıyor.

AC Kırkılar nickli arkadaştı sanırsam
    konuya çağırıyorum şu anda 1 dk

AC Kırıklar hocam acaba sizmiydiniz o gtx 970 sli kullandıktan sonra gtx 980ti e geçen ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oggy20

quote:

AC Kırkılar nickli arkadaştı sanırsam
    konuya çağırıyorum şu anda 1 dk

AC Kırıklar hocam acaba sizmiydiniz o gtx 970 sli kullandıktan sonra gtx 980ti e geçen ?

Doğru evet kendisi ve aynen o şekilde yaptı Bende 780 6 gb SLI kullanmış biri olarak "ASLA" SLI önermem SLI ile saçma sapan problemler yaşamanız mümkün Hem tek kart daha iyi daha az ısı ve güç tüketimi Hem de sürücü bekleme derdi veya sürücü problemleri yaşamazsınız Dediğim gibi bazı oyunlarda çok saçma sapan problemler ile karşılaşabilirsiniz ve bu problemlerinde bir çözümü olmayabiliyor Bizzat bahsettiğim gibi bir sorunda çözümün olmadığını Nvidia'nın kendisinin söylediği bir mesajı forumdaki bir arkadaşın mesajında o zaman iddiası bu şekildeydi okumuştum Yani Nvidia ile iletişime geçiyor ve Nvidia bu konuda bir çözüm sağlayamıyor.

• sas61 kullanıcısına yanıt
    zotac 980 ti extreme alı
  • Arkadaşlar konu biraz amacından sapmaya başlamış
    Ben zaten SLİ yapmayı düşünmüyorum
    nasipse 980 ti alacağım hangisini almaliyim bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
    Tavsiye verirken neden o modeli önerdiğini zi de yazarsanız daha faydalı olur

• sas61 kullanıcısına yanıt
    Referans olmayan 980Ti'lar arasında 1-2fps fark var ya da yok.Soğutmaları da üç aşağı beş yukarı aynı.Bu nedenle servis kalitesi en iyi olanı almakta yarar var.Evga 980Ti Classfied ya da Gigabyte G1 980Ti alabilirsiniz.
  • Bence Asus gtx 980 ti yada msi Sea Hawk olabilir ama sli bende önermem sli problemlerini buraya yazmaya kalksak
    Bence tek kart her zaman daha stabil daha kararlı çalışır ayrıca 2x 970 daha performanslı ama 980 ti zaten çok çok yeterli

• quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Bence Asus gtx 980 ti yada msi Sea Hawk olabilir ama sli bende önermem sli problemlerini buraya yazmaya kalksak
    Bence tek kart her zaman daha stabil daha kararlı çalışır ayrıca 2x 970 daha performanslı ama 980 ti zaten çok çok yeterli
    Zotac Amp Extreme benim gözlemlediğim en iyi 980 ti arkadaşlar marka bağımlısı olmayın, kendinden 1353mhz boost hızı var nvdia'nın iki aşamalı boost'uyla bende overclock'suz 1443 mhz çalışıyor ve asic değeri %77 1600mhz'ye kadar overcloock yapabiliyorsun deneme yanılmayla kartın sıcaklığıda 68 dereceyi geçmedi, ayrıca fiyatı da düşmüş ben amazondan 650 dolara almıştımhttp://urun.n11.com/ekran-karti/zotac-nvidia-gtx-980-ti-amp-extreme-6gb-384bit-gddr5-dx12-P76375259?cid=604001&gclid=CN6-iJS64MkCFVCZGwodP98Ang

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakemessiah -- 16 Aralık 2015; 15:14:19 >

• fakemessiah kullanıcısına yanıt
    Hocam iki uc saatlik witcher 3 veya o ayarda bi oyun oynadinizda vrm sicakligi max ne kadar oluyor bakabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fabrika cıkışli overclocklu iyi bir 980 ti'ın titan x'in stock hizindan daha iyi oldugu bir gercek var. YouTube da DigitalFoundry diye bir kanal var orda 6600k ile yapilmis benchmarklar i7 6700k ile 6600k nin arasinda 15 ile 10 fps arasinda degisen bir fark var. Yani senin islemcin 980 ti'a darbogaz olabilir yani bu fps farki sizin 4670k ile 20lere cikarsa verdiginiz paranin hakkini alamayabilirsiniz. Bence biraz daha iyi araştirma yapilmali ve en uygun ekran kartini almalisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertugruly -- 16 Aralık 2015; 16:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertugruly

Fabrika cıkışli overclocklu iyi bir 980 ti'ın titan x'in stock hizindan daha iyi oldugu bir gercek var. YouTube da DigitalFoundry diye bir kanal var orda 6600k ile yapilmis benchmarklar i7 6700k ile 6600k nin arasinda 15 ile 10 fps arasinda degisen bir fark var. Yani senin islemcin 980 ti'a darbogaz olabilir yani bu fps farki sizin 4670k ile 20lere cikarsa verdiginiz paranin hakkini alamayabilirsiniz. Bence biraz daha iyi araştirma yapilmali ve en uygun ekran kartini almalisiniz.

benim işlemci dar bagaz yaparmı şimdi nerden anlayacagız akşam akşam soktun kurdu adama

• quote:

Orijinalden alıntı: sas61

quote:

Orijinalden alıntı: Ertugruly

Fabrika cıkışli overclocklu iyi bir 980 ti'ın titan x'in stock hizindan daha iyi oldugu bir gercek var. YouTube da DigitalFoundry diye bir kanal var orda 6600k ile yapilmis benchmarklar i7 6700k ile 6600k nin arasinda 15 ile 10 fps arasinda degisen bir fark var. Yani senin islemcin 980 ti'a darbogaz olabilir yani bu fps farki sizin 4670k ile 20lere cikarsa verdiginiz paranin hakkini alamayabilirsiniz. Bence biraz daha iyi araştirma yapilmali ve en uygun ekran kartini almalisiniz.

benim işlemci dar bagaz yaparmı şimdi nerden anlayacagız akşam akşam soktun kurdu adama

Alıntıları Göster
    bu arada söyle bir kampanyada var gerçi benim mous var ama bedava olunca o da güzel olur
    http://www.hepsiburada.com/msi-nvidia-gtx-980-ti-sea-hawk-6gb-384bit-gddr5-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-gtx-980ti-sea-hawk-p-BD804260

http://www.hepsiburada.com/msi-interceptor-ds100-gaming-mouse-p-BD804090
    bu fare bedava geliyor yanında

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.