Şimdi Ara

msi nx6800 sorunu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar gecenlerde msi nx6800 aldım (128mb) 16 pipe acılımını yaptım we 3dmark03 le test ettim ve 7500 puan aldım (overclocksuz) bu puan normalin altında sorunum ne olabilir? fikirlerinizi bekliorum şimdiden saolun
    sistemim şöyle:
    p4 2.6ht
    intel 865pe anakart
    2*256 twinmos dual ddr
    40gb 7200rpm hdd
    420w power sup.
    5.1 onboard ses kartı

• puanın düşük hangi driverla denedin? ben 71.20 tavsiye ederim birde bu driverı kurup dene.. www.guru3d.com da bulabilirsin.
  • 66.81 ile denedim ama bu kadar buyuk fark nası olur annamadım.3dmark01 de 10000 i zor gordum yaa deli olcam
  • peki anakartın driverlarını yükledin mi? intel chipset driverlarını
  • yukledim abionuda bugun
  • temiz bir formatla tekrar dene derim
  • ewet abi format yedi makşna sonuc deişmiyo ya ühühühühü of ya deli oldum
  • 71.20 veya üstü ile denedin mi, bundan onceki driverlarda ben de ayni sorunu yasadim.
  • 16pipline açarken merete zarar vermiş olmayasın?
  • pek bir sorun olacagını zannetmiyorum cunku bir sorunla karsılasmadım.hep boyle talihsizlikler beni bulur zaten.driver olarakta guru3d den 71.24 forceware indirdim onu yukledim ama deişen bişi yok
  • eski haline getirip bench almayi denedin mi? bir de 2005 testi de yapsana ondan kac alacak bakalim.
  • Bende msi6600gt var 3d mark2003 puan 7750.ama bendede farcry ağaç çatı falan parlama yapıyo bi türlü çözemedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soqo -- 18 Şubat 2005, 14:47:59 >
  • ya aslında kartı takarken bi tane power kablosu cıktı bi ucu karta takılıo dier ucu 2 ye ayrılıo biri dişi biri erkek.erkek olanı bos olan dişilerden birine taktım ama dişi olan kaldı cunku power sup. dan cıkan hiç erkek kısım yok
  • psu dan çıkan uçlardan uyanı kullan.Belkide sen AGP den besleme yapıyorsun...
  • aklıma o geldi zaten.uyan bi kısmı taktım sadece
  • çok da düşük değil score
    arkadaşların dediği gibi başka driver dene OC yap,falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tertip47 -- 18 Şubat 2005, 18:17:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.