Şimdi Ara

MSI Optix G241 24' 1ms 144Hz IPS Monitör 1461 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.575
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epeydir 144hz ips monitör bakıyordum. Bu monitörün ortalama fiyatı 1900-2000 civarı. Şuanda amazonda 1461 TL
    www.amazon.com.tr
    MSI Optix, G241 Monitör, 23.8 inches LED: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B083P6GTWD/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Edit: Tekrardan 1969 TL olmuş. Şuan itopyadaki haftasonu indiriminde 1669 TL den satılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinözd -- 11 Temmuz 2020; 18:0:58 >

• Merhaba, tam bir ekran ararken sizin paylaşımı gördüm. Almayı düşünüyorum, tavsiye eder misiniz dostlar ?
  • sanjii kullanıcısına yanıt
    BEDAVA

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Msi optix alırken 2 kere düşünün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travers kullanıcısına yanıt
    hocam çıldırıyorum. Bizim foruma bir şey sorulunca hiç bir zaman ortak düşünce çıkmıyor. Şimdi biri ak, diğeri bok diyecek monitöre kalacağız öyle.

Açıklar mısın ? Neden iki kere düşünelim optix alırken ?
  • Altyazar kullanıcısına yanıt
    Bence de fiyat gayet iyi.
  • 2 aydır monitor arıyorum. ASUS VG249Q aldım ölü pixel çıktı ve kareleşme vardı iade ettim. AOC 24G2U alacaktım ölü pixel çıkma oranı çok yüksek ondada. Ama bu monitör alıp kullananlarda hiçbir sorun bildireni görmedim. Aynı panda paneli kullanıyorlar ve tek eksik ya pivot olmaması. Bu fiyat için gayet iyi bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinözd -- 11 Temmuz 2020; 12:25:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok canavar gibi monitör. Satıcı amazon olunca kaçmaz bu fırsat

• bende bunun bir üst modeli var mac241cr diye onun avatnajı boy ayarı var yükseltip alçatabiliyorsunuz baya bunda sadece yukarı aşagı var kötü
  • Guzel monitor alin gitsin satici amazon iade edersin en kotu, cs go vsde benq ya gore biraz kotu(tn panel onlar) ama yinede 60hz den 10 kat interkafede gormustum bunu hissiyati super

Ghosting, bulutlanma renk bozuklukları çok fazla. Ama msi olumlu yorumlar içşn steam kodu veriyor o yüzden olumsuz yorumlar pek çıkmaz karşına

IPS panelli bu model hakkında bir bilgim yok lakin MSI markasının VA panelli olup ışık sızması, color banding, renk geçişlerinde akla zarar delayi olmayan ürünü yok.(Bu son iki sorun Amoled panellerin hepsinde mevcuttur. Organik panel mi ne deniyorsa bu tarz panellerin neredeyse hepsinde bu iki sorun mevcut.) Sorunlardan biri olmasa muhakkak bir diğeri denk geliyor. IPS panelde de ışık sızması sorunu oldukça muhtemel olduğundan almadan önce 2 kere düşünmek az bile gelebilir.

Ekleme: Ölü piksel derdini de eklemek isterim. Elime geçen 5 High-End MSI monitörden 4' ünde en düşük 1 en fazla 8 adet olacak şekilde ölü piksel vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-22C714979 -- 11 Temmuz 2020; 15:21:56 >
  • Bir ay önce 1600 liradan almıştım, gayet memnunum.
  • Zaten bitti arada kalanlar yine alamadı 😁

• Optix va panel zor çıkardım elimden.Renk kalibrasyonu fiyaskoydu. ips nasıldır bilmiyorum.
  • Bunu şidetle tavsiye ediyorum aldığınız yere dikkat ettiğiniz sürece sorun çıkmaz ben 1550tl almıştım
    akakce.com
    AOC 24G2U 24" 1ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html

• Siperiş ettim 1 tane. Gelince deneyeceğim bakalım. Ölü pixel vs olursa daha önceki asus vg249q gibi iade ederim büyük ihtimal ama temiz çıkacak gibi duruyor :)
  • bu foruma kalsa hiç bir bk alamazsınız. monitörlerin hepsi sorunlu. tn, va, ips.....
    hepsinde ölü piksel, ışık sızması ne ararsan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinözd

Siperiş ettim 1 tane. Gelince deneyeceğim bakalım. Ölü pixel vs olursa daha önceki asus vg249q gibi iade ederim büyük ihtimal ama temiz çıkacak gibi duruyor :)
    hocam dediğiniz asus nasıldı ondan alacaktım bi ara kısmet olmadı.msi a karar veremiyorum. aoc 24g2u ya bakıcam birde.onu baya kullanan var

• quote:

Orijinalden alıntı: ReDLaX

Bunu şidetle tavsiye ediyorum aldığınız yere dikkat ettiğiniz sürece sorun çıkmaz ben 1550tl almıştım
    https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-24g2u-24-1ms-full-hd-ips-oyuncu-u-fiyati,543704414.html
    sinerjide var gidip bi bakıcam mağazada

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.