Şimdi Ara

MSI - P35 NEO-F BIOS güncelleme nasıl olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, MSI P35 NEO-F BIOS'unu güncellemek istiyorum ancak kendi live update denen zımbırtısı vista altında çalışmıyor (kendi sitesinde bile vista sertifikalı olduğu yazıyor). Yine sitesinde floppy veya usbden güncelleme yapmayın diye kocaman kocaman harflerle yazıyor. Zaten floppy de yok.

Güncel BIOSu indirdim, masaüstümde öylece bana bakıyor. Peki bunu nasıl yazacağız. Ne kitapçığında, ne sitesinde, ne de teknik desteğinde bir bilgi yok. Forumdan anladığım kadarı ile bir kaç kişi yapmış ancak onlar da devlet sırrı gibi saklıyorlar

Şimdi ben bunu nasıl yükleyeceğim. Bilenler bilmeyenlere anlatırsa sevinirim.

• windows xp ye dönersin güncellersin sonra tekrar vistaya dönersin böylece hallolur
  • ben 1.4 u usb den guncellemistim.dedigin gibi msi live update vistada calismiyordu.ama son surumu sanirsam 3.83 calisiyor.1.5 i de live update ile guncellemistim. sanirim 1.6 da cikmis...

usb den guncelleyeceksen ; bir cd yi baslangic cd si olarak yaz sonra bunla ac .sonra usb ye gir programi calistir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Q6600 ve Asus P5K-SE ile overclock
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.