Şimdi Ara

--- MSI P45 Platinum --- İnceleme (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
14.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vv acaba bende o yüzdenmi 4x1 1066 ları 1066 olarak kullanamıyorum.
  • evet aynen oyle.artik eskisi gbi benim kartim 1200 e kadar destekli istedigim rami takarim uyusmazlik varmi diye 3-5 saat denerim mantigi kalmamis adam lar anakartin destekledigi marka ve model nosuna kadar tablo halinde veriyor. desteklemedigi bi ram takmissan mavi ekranlar dosya okuma hatalari havada ucusuyor .....benim anlamadigimsa bios versiyonlariyla yeni ram destekleri geliyor msi p45 platinumda 1200mhz ram destegi var ama memory listesi 1066 ya kadar gosteriyor 1066 destegiyse 3-4 markayla sınırlı bios son surumundeyse 2 yeni ram modeli eklenmis 1066 ya (aciklamasi nda yaziyor) ama arkadasla bios upgradeyle ram olayi cozuldu yaziyor ne cozuldu abi 1066mhz tum markalarimi taniyor artik :)1200 destegi yoktuda yalandanmi yazmislardi bunu simdi omu cozuldu_? kastedilen 800mhz rami 1200 oc olarak calistirabilirsin demekse bu kari bosuna ovmenim manigida yok.gerci aldim artik malimmi kotulemeyeyim ama biri cikipta neden arkadasim su cozuldu 1200mhz ram destekliyor aha belge niye demiyor yada kimse bisey mi bilmiyor hehe cozulen ne abiler cevap lutfen

• Vatandan piyasa fiyatının (300 ytl den)üstünde aldığım P45 Platinum işlemci yuvasındaki arazadan dolayı çalışmadı ve yaklaşık gece 23 den sabah 11 e kadar uğraştırdı gittim değiştrsinler diye adamlar dedi birebir değişim yapmıyoruz test edicez gidin biz size yarın haber veririz dediler. fakat orda ipler koptu mağaza sorumlusuna çıkınca 15 dk da değişim yaptılar ama aynı karttan hiç bir mazğazada yoktu bende P5Q Deluxe aldım... Vatan'dan değil bir daha parça almak yanından geçmem...
  • Beyler şunu alsam benim ramler çalısacak mı ya ? bi cevap verin Crucial 1066mhz 1gbx2 kit var çalışmayacaksa gene adam akıllı almayayım güzel bi o.c yapmak istiyorum
  • Ben cricualleri kullanyorum 2x1 olarak 1080 de sorunsuz calısıyoda 4x1 de çalıştıramadım 4x1 dede 900 nhz 4-4-4-12 de çalıştırıyom.
  • Bu MSIHQ yü p45ler de kullanabiliyormuyuz acaba forum sayfasında p45 hariç diğer tüm anakartların hepsi yazıyor.?
  • hallettim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_MAD -- 10 Ekim 2008; 18:37:07 >
  • Sistem Toplayacağım, Asus P5Q-E Düşünüyordum Ama MSI P45 Platinium Kafamı Karıştırdı...

OCZ Reaper 4 GB (2X2) 1066 MHZ DDR2 veya Corsair Dominator 4 GB (2X2) 1066 MHZ DDR2

Ram Takacağım, MSI 1066' larda Problem Çıkarır Mı ?

Sizce Hangisi ? MSI P45 & Asus P5Q-E ???

Saygılar...
  • bence MSI P45 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murdoc 361 -- 13 Ekim 2008; 20:16:34 >
  • bu kartı düşünmüyor degilim ama hala intel amd arasında gidip geliyorum
  • Hocam,bu kart benim çok hoşuma giden bir kart.Bir dostuma bu anakartı kullanacaktık,ama JMicron ve güney köprüsü yüzünden tereddütlüyüm.Sökmeyi de hiç istemiyorum,ASUS P5Q Deluxe'e de para vermek istmeiyorum...Arada kaldım şimdi...

Söksek,vida ile mi takacağız?Nasıl ypacağımızı bulamadm.Soğutucuyu söktükten sonra montaja geçmişsin.
  • p45d3 için Yeni bios çıktı. v. 1.5 .ocz bellekler içn uyumluluk artıyor sanırım.
  • Arkadaşlar Sizin denediginiz P45 Platinum ile stabil calısan 1066 mhz bellekler varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_MAD

p45d3 için Yeni bios çıktı. v. 1.5 .ocz bellekler içn uyumluluk artıyor sanırım.

hocam resmi sitesinde göremedim böyle bir açıklama..link verebilirmisin?
  • Bu anakartı aldım bende..bir hafta oldu..eski kartımda msi p6n sli platinum idi..imzamdaki gibi işlemcimi 4,00 ghz hızında stabil çalıştırıyordum..

Ancak bu kartta henüz bunu başaramadım...over yapan birileri varsa hangia adımları izlediklerini belirtsinler lütfen..
  • merhaba arkadaşlar bende bu kartdan aldım daha önce msıp35 platinum kartım vardı iki kere arıza yaptı ve sonunda degişimini verdiler aynı kart dan olmadıgı için üstünü tamamlayıp bu kartdan aldım bu konuda bilgili olan arkadaşlara sormak istedigim birkac soru var kartı monte ettim ve şunada normal bir şekilde calışıyor daha önceden süttün agzım yandıgı için bu kartımıda tereddütle kullanıyorum acaba psu mu bozuk yoksa binanın voltaj degerlerınde bir sorun mu var diye ama voltmetre ile ölctüm tüm degerler normal peki everest ultimate gibi programlardan anakart ve donanımlarının voltaj degerleri kaç olmalıdır normali kactır veye minimum ve maksimum degerler kac olmalıdır anakart kendiliginden neden arıza verir nelere dikkat edilmelidir yardımcı olursanız sevinirim lutfen biri bana içimi rahatlatacak cevaplar versın şimdiden teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar dün İntel E8500 işlemci aldım.3-4 gün içindede bir anakart alacağım.MSI P45 Platinum gözüme kestirdim.Yanınada OCZ 2*1 1066 Mhz ram almayı düşünüyorum.Bu anakarttan sorunu olan varmı ? OCZ 2*1 1066 rami problemsiz olarak kullanabilirmiyim.Yada bu anakartı aldıktan sonra keşke almasaydım dermiyim.Forumda hep Gigabyte EP45 ds3r yi öneriyorlar.Keşke EP45 DS3R Alsaymışım dermiyim.
  • 1 hafta oluyo kasa toplayalı,

msi p45 platinum anakart
    2x2gb 1066 mhz ddr2 corsair dominator ram
    hd4850 powercolor ekran kartı
    intel e8400 işlemci
    500 watt silverstone strider power supply

Malesef p45 platinum bios update olmadan sorun çıkarıyormuş çıkardıda.Masaüstünde veya oyunda iken bilgisayar tamamen kitleniyor.ctrl alt del ,alt f4 ,alt tab gibi komutlar çalışmaz hale geliyor.Reset atmadan veya bilgisayarı güçten kesmediğim sürece ekran kilitlenmiş biçimde öylece kalakalıyor.Bu olay 1 kere değil 4-5 kere geldi başıma.Şu an bilgisayarı biostan yaptığım ram frekans ayarını 800mhze çekmiş halde sorunsuz kullanabiliyorum ama kanıma dokunuyor haliyle.1066 alıp 800 kullanmak gerçekten sinir bozuyor.

Bios update etmeyi bilmiyorum,dragon387'nin verdiği linktede çalıştıramıyorum çünkü vista 64 bit versiyonunda çalışmıyor.Yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi choban -- 12 Şubat 2009; 4:31:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurrapper

Merhaba arkadaşlar dün İntel E8500 işlemci aldım.3-4 gün içindede bir anakart alacağım.MSI P45 Platinum gözüme kestirdim.Yanınada OCZ 2*1 1066 Mhz ram almayı düşünüyorum.Bu anakarttan sorunu olan varmı ? OCZ 2*1 1066 rami problemsiz olarak kullanabilirmiyim.Yada bu anakartı aldıktan sonra keşke almasaydım dermiyim.Forumda hep Gigabyte EP45 ds3r yi öneriyorlar.Keşke EP45 DS3R Alsaymışım dermiyim.

dostum senın yerınde olsam cl5 1066 ram lacağıma oc kabılıyetı yuksek cl4 800 ram alırım onun uzerınde oc yaparım

bende ocz 1066 bellek aldım ama ocz ler genelde sıkıntılı ılla 1066 alıcam dıyosanda ocz alma

• quote:

Orjinalden alıntı: choban

1 hafta oluyo kasa toplayalı,

msi p45 platinum anakart
    2x2gb 1066 mhz ddr2 corsair dominator ram
    hd4850 powercolor ekran kartı
    intel e8400 işlemci
    500 watt silverstone strider power supply

Malesef p45 platinum bios update olmadan sorun çıkarıyormuş çıkardıda.Masaüstünde veya oyunda iken bilgisayar tamamen kitleniyor.ctrl alt del ,alt f4 ,alt tab gibi komutlar çalışmaz hale geliyor.Reset atmadan veya bilgisayarı güçten kesmediğim sürece ekran kilitlenmiş biçimde öylece kalakalıyor.Bu olay 1 kere değil 4-5 kere geldi başıma.Şu an bilgisayarı biostan yaptığım ram frekans ayarını 800mhze çekmiş halde sorunsuz kullanabiliyorum ama kanıma dokunuyor haliyle.1066 alıp 800 kullanmak gerçekten sinir bozuyor.

Bios update etmeyi bilmiyorum,dragon387'nin verdiği linktede çalıştıramıyorum çünkü vista 64 bit versiyonunda çalışmıyor.Yardımcı olabilecek varmı arkadaşlar?

dostum 1066 ramler hala tam olarak stabılıze olmus ramler değil benımde 1066 var ama ben 1011 kullanıyorum 1066 yapınca bendede sorun cıkarıyo

sonucta bu 1066 belleklerın uzerındekı cıpler gercekten 1066 hızında cıpler değil hepsı fabrıkasyon oc lı

benım ocz ler gercekte 667 ama adamlar %100 oc edıp 1066 dıye surmusler pıyasa ve son sınırına kadar oc yapmıslar

1011 de tam stabıl calısan ramlaer bıraz daha yuklenınce sapıtıyo 1066 ya cıkmıyo değil hanı cıkıyo ama tat vermıyo

bence sende ınce bı ayarla 1000 cıvarına getır ramlerı stabıl kullanırsın bılgısayarını

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.