Şimdi Ara

--- MSI P45 Platinum --- İnceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
14.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Suan icin bende bu karta karar verdim ^^ Asus ve Gigabytedan cok daha iyi gibi gözüküyor eger yanlısım yok ise
    -Fan olarakta önce bi anakartı alayım baktım uymuyor yada performansı iyi degil direk Amanda alıcam oda uyuyor diyorsunuz
    -Tam yolluyordum cevabı caner arkadasın yazısını gördüm aklıma geldi (ne kadar ses önemli olmasada yüksek miktarlarda ise baska model düsünülebilir)Yorumlarınızı bekliyoruz
  • Yeni Revizyon olarak anakartı nerelerden aldınız bilgi verebilirmisiniz?...yada nerelerde bulunur kafayı yiyecem 2gündür siparis edemedim bi türlü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seopast -- 24 Eylül 2008; 2:54:53 >
  • Gigatek 'ten almıştım ama sonuncuydu aldığım. Tabi üzerinden zaman geçti.
    Şu anda stokta var gözüküyor.
    http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=2

Yine de bir telefon açar, sorarsınız.
  • Cok Tskler:) Yarın ilk is telefon acıcam öyle sanıyorumki yeni serilerdir (5 tane site ile irtibata gectim hepsi 7512 1.0 dedi)
  • pardon bu yeni seri eski seri olayı nedir ? anakartımı bozdum sanırım
    şu an en sorunsuz kart bu görünüyor neye dikakt etmem gerekir alrısam ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seopast

Suan icin bende bu karta karar verdim ^^ Asus ve Gigabytedan cok daha iyi gibi gözüküyor eger yanlısım yok ise
    -Fan olarakta önce bi anakartı alayım baktım uymuyor yada performansı iyi degil direk Amanda alıcam oda uyuyor diyorsunuz
    -Tam yolluyordum cevabı caner arkadasın yazısını gördüm aklıma geldi (ne kadar ses önemli olmasada yüksek miktarlarda ise baska model düsünülebilir)Yorumlarınızı bekliyoruz

Ben 2 tane 92lik a.c.ryan uv duyarlı ledfan taktım 2500rpm.Anakarttaki 3 pin girişlerine de bağladım speedfan dan istediğim zaman kısıyorum ama son ayarda bile ses yapmıyolar

Fan mali,yeti de fazla değil 30 liraya geldi ikisi

• Gigatek ile irtibata gectim ve artık ürünün kendi ellerinde olmadıgını üretici firmadan istenerek gelicegini belirttiler,Msı Türkiye ye sordum ve Artık tüm yeni yollananların Yeni Revizyon oldugu söylendi..Hemen siparis gectim bende..umarım bi terslik cıkmaz

@burak9006
    saol hocam valla sen bugidisle beni iyice batırcan oydu buydu cıkıyorda cıkıyor saka bi yana verdigin bilgiler icin saol gelsin bi anakart duruma göre amanda veya benzer model düsünücemde sanki amanda cok büyük yav görünüsü bile tırsıtıyor insanı oc yap bana diye isyan edio makine

P45 Zilent olarak sunulan modelinde yanında ZALMAN CNPS 9500 veriliyor,amanda kadar olmasada sogutma performansı hakkında yorumlarınız neler?

• quote:

Gigatek ile irtibata gectim ve artık ürünün kendi ellerinde olmadıgını üretici firmadan istenerek gelicegini belirttiler,Msı Türkiye ye sordum ve Artık tüm yeni yollananların Yeni Revizyon oldugu söylendi..Hemen siparis gectim bende..umarım bi terslik cıkmaz

@burak9006
    saol hocam valla sen bugidisle beni iyice batırcan oydu buydu cıkıyorda cıkıyor saka bi yana verdigin bilgiler icin saol gelsin bi anakart duruma göre amanda veya benzer model düsünücemde sanki amanda cok büyük yav görünüsü bile tırsıtıyor insanı oc yap bana diye isyan edio makine

P45 Zilent olarak sunulan modelinde yanında ZALMAN CNPS 9500 veriliyor,amanda kadar olmasada sogutma performansı hakkında yorumlarınız neler?

P45 zilent ı bulmanız çok zor ve muhtemelen soğutucu size +100 ytl civarı malolacaktır. Az bulunuyo diye iyi fiyat koyacaklardır
    Amanda çok büyük ama sıvı soğutmalarla kapışabilen bir sistem Anakartın taşımasında da problem olmuyor
    e8500 3.8Ghz 18 derecede açtım celeron bir işlemci(775 pin) macunsuz halde 8 derecede tuttum
    7 dereceye inanmayanlar Ankara Star bilgisayardan Orhan beyle görüşebilirler

• Zaten P45 Platinum olarak siparis verdim de Zalman sogutucu elinde olan bir kac yer biliyorum o yüzden sizlere bi sorayım dedim MSI da 2 sini birlestirdigine göre vardır bi bildikleri
    Yakaladıgınız degerler harika ötesi valla amandaya bi adım daha yaklastım Eski Fan ins uymaz diyorum artık

Müsait oldugunuz da kasanızdan Amandanın bi fotografını cekerseniz harika olur gercekten...Kasadaki durusunu merak ediyorumda(P45 Platinum+Amanda olarak)
  • quote:

Zaten P45 Platinum olarak siparis verdim de Zalman sogutucu elinde olan bir kac yer biliyorum o yüzden sizlere bi sorayım dedim MSI da 2 sini birlestirdigine göre vardır bi bildikleri
    Yakaladıgınız degerler harika ötesi valla amandaya bi adım daha yaklastım Eski Fan ins uymaz diyorum artık

Müsait oldugunuz da kasanızdan Amandanın bi fotografını cekerseniz harika olur gercekten...Kasadaki durusunu merak ediyorumda(P45 Platinum+Amanda olarak)

Eski fotoğraflardan var yanımda fazla mod yapmadan çektiğim resimler

http://img235.imageshack.us/my.php?image=06082008125zp4.jpg
    http://img150.imageshack.us/my.php?image=06082008126cn2.jpg
    http://img140.imageshack.us/my.php?image=06082008127jn5.jpg
    http://img135.imageshack.us/my.php?image=21072008088ta9.jpg
    http://img99.imageshack.us/my.php?image=21072008089yl9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak9006 -- 24 Eylül 2008; 17:25:10 >

• hıc gurultu yok ve super bır performans en sonunda aldım bu anakartı
  • bios da f4 tuşu işe gizli bi menu açılması lazım(p35 de böle idi) birde jumperları cıkartıp oc yaparsan daha iyi sonuclar alırsın
  • sunbeam freezer olayı böyle uğraştırmasa düşünmeden alacam ya içim gidio pff
    @Aqsesuar
    ocz vandetta sorunsuz monte oldumu ??
  • Arkadaşlar anakart bugün geldi hemen fanı monte etmeye calıstım ve az bi payla fan oturdu

Yakın zamanda Amanda alasaya kadar idare eder umarım

--- MSI P45 Platinum --- İnceleme

• Manyak durmuş yanlız soğutucu.
  • Bu kartı çok merak ediyorum ama almak icin kendime bi türlü güvenemiyorum.
  • ellerine sağlık tam olarak inceleme fırsatım olmadı ama çok iyi bir incelemeye benziyor..
  • Asus p5q deluxe vardı bende gittim bunu aldım şu an itibarı ile asuslan kıyaslarsam memnunum anakarttan hiç ugraşmadan 3.4 ghz e de aldım işlemciyi işallah başka bi sorun çıkarmaz..
  • Overclock icin bi profil oluştursak diyorum Resimli bios görüntüleri falan.?
  • Asus P5Q-E ile MSI P45 Platinum arasında hangisini tercih ederdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.