Şimdi Ara

--- MSI P45 Platinum --- İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
2
Favori
14.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Asus P5Q-E ile MSI P45 Platinum arasında hangisini tercih ederdiniz?

Bende şahsen aynı ikilemde kaldım. Ve bu kartı almaya karar verdim ve aldım.
    MSI P45 Platinum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon387 -- 28 Eylül 2008; 20:24:05 >
  • Bendeki MSI P45 platinum DDR2-1066 RAM lerde sorun çıkarmıştı. DDR2-1066 RAM RAM seçme problemi V1.4 bios ile düzeltilmiş. Aşağıdaki linkte var. Ben yükledim

Şu anda OCZ Platinum XTC 2*1 DDR2-800 RAM takılı Pc de
    V1.3 biosla = RAM ler 900 Mhz ve 5-5-5-15 Timing lerle çalışıyordu
    V1.4 biosla= RAMLER 950 Mhz ve 4-4-4-13 Timinglerle problemsiz çalışıyor.. Her 2 durumda da RAM lere voltaj vermedim.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1479

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon387 -- 28 Eylül 2008; 20:30:35 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DsgnrYgt

Asus P5Q-E ile MSI P45 Platinum arasında hangisini tercih ederdiniz?

P5Q-deluxe vardı bende geri verdim bende cok kararsızdım nedense hiç msi anakart kullanmadım die gittim bunu aldım hep asus hep asus uyuz uyuz sorunlardan kaçıyım bide ilkleri yapalım dedik bunu aldık.

p5q- Deluxe u fazla kullanma fırsatım olmadı güç kaynagımdada sorun vardı o zaman 1 hafta kadar kullandım o.c yapamamıştım oda psudan kaynaklıydı nedense bidaha geri almadım deluxe gittim msi aldım şu an icin memnunum kart gayet soguk calısıyor oc performansıda ii gibi duruyor şu an icin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dragon387

Bendeki MSI P45 platinum DDR2-1066 RAM lerde sorun çıkarmıştı. DDR2-1066 RAM RAM seçme problemi V1.4 bios ile düzeltilmiş. Aşağıdaki linkte var. Ben yükledim

V1.4 biosla= RAMLER 950 Mhz ve 4-4-4-13 Timinglerle problemsiz çalışıyor.. Her 2 durumda da RAM lere voltaj vermedim.

http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=1479

1066 sorunu yoktu ben kullanırken 1.1 biosta bile crucialleri 1066da çalıştırıyorduAyrıca deluxe den daha iyi bir seçim olacaktır bence

• quote:

Bendeki MSI P45 platinum DDR2-1066 RAM lerde sorun çıkarmıştı. DDR2-1066 RAM RAM seçme problemi V1.4 bios ile düzeltilmiş. Aşağıdaki linkte var. Ben yükledim

Nasıl bu bios.?

bende 1.0 bios varmış.. Disket usulu mu güncelliyoruz biosu.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 29 Eylül 2008; 0:27:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: izmitcarsi

quote:

Nasıl bu bios.?

bende 1.0 bios varmış.. Disket usulu mu güncelliyoruz biosu.?

Hayır msi ın cd sinin içinden çıkan programla güncelliyoruz şimdi hatırlayamadımMsi utility gibi birşeydi sanırım

• Msi utility msi araçları demek heralde onun icinden çıkan Msi Live Updateden bahsediyosun dogrumudur.?

Birde Bu Msin biosunda Normalde diğer bioslarda çıkan Pci-ex Mhz standart 100 olan bi ayar vardı bunda o ayarı göremedim bilen varmı acaba sadece

Pci bilmemne mhz çıkıyor ondada 37,3 bide 42 diye bi seçenek var bumudur ? Oysa Neye ayarlıcaz onu ?

Diğer Bioslarda 105-110 arası kullanıyodum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 29 Eylül 2008; 0:50:09 >
  • Floppynin kabloları takılı olmasına ragmen görmüyor İlginc. Heralde ilk sıkıntı bu olcak.
  • default ram voltajı nedir ? crucial ballistix 1066mhz ramler var ve gigabyte da sorun cıkardıgı gibi sorun cıkarsın istemiyorum
  • Msi p45d3 kullanıyorum.Bu anakartla raid 0 nasıl yapılır biri anlatabilir mi?Daha önce raid yapmadım birçok şey araştırdım ama yapamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Storm Bringer

Gigatek 'ten almıştım ama sonuncuydu aldığım. Tabi üzerinden zaman geçti.
    Şu anda stokta var gözüküyor.
    http://www.gigatek.com.tr/oem.php?kat=2

Yine de bir telefon açar, sorarsınız.

Arkadaşlar bende yarın karttan alıcam ama bu versiyon olayını nasıl anlicaz + vatan bilgisayardan alıyorum yarın...

• Biosu nasıl geri alabiliriz ya? disketsiz bi şekilde
    1.4 biosu yükledim cpunun voltajını değiştiriyorum 1,35 v civarı veriyorum mesela 1,2 görüyor baktıgım zaman 1,4 üstünde verdigim zaman board kafayı yiyor tık tık acılıp kapanıyo seri bişekilde sizde varmı böle bi durum arkadaşlar bi yardım edin kafayı sıyırcam böle ilginç ilginç şeyler hep benimi bulur arkadaş ya..

edit: Alltaki def1 def2 voltajlarına dokundugum zaman istedigim voltajı veriyor ama eski biosta onlara dokunmadan 1.35 vieriyosam biostan 1.35 görüyodu bunun sebebi nedir sizdede aynımıdır.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 2 Ekim 2008; 1:36:26 >
  • quote:

Biosu nasıl geri alabiliriz ya? disketsiz bi şekilde
    1.4 biosu yükledim cpunun voltajını değiştiriyorum 1,35 v civarı veriyorum mesela 1,2 görüyor baktıgım zaman 1,4 üstünde verdigim zaman board kafayı yiyor tık tık acılıp kapanıyo seri bişekilde sizde varmı böle bi durum arkadaşlar bi yardım edin kafayı sıyırcam böle ilginç ilginç şeyler hep benimi bulur arkadaş ya..

edit: Alltaki def1 def2 voltajlarına dokundugum zaman istedigim voltajı veriyor ama eski biosta onlara dokunmadan 1.35 vieriyosam biostan 1.35 görüyodu bunun sebebi nedir sizdede aynımıdır.?

Bende öyle bi problem olmadı.

Sitesini inceleyin USB flash disk ile bios yüklemesi yapılabiliyor diye yazıyor.
    Burda var. isterseniz bunu inceleyin/deneyin.

http://global.msi.com.tw/html/popup/MB/uefi/about.html
    http://208.113.65.2/downloads/e7512ims.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragon387 -- 2 Ekim 2008; 2:34:17 >

• arkadaşlar ben anakartı aldım şu anda sistemi kurmuş durumdayım fakat power tuşuna bastığımda pc açılmıyor. Anakartın ışıkları yanıyor yanigüç geliyo fakat pc açılmıyo nedendir acaba. Yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

arkadaşlar ben anakartı aldım şu anda sistemi kurmuş durumdayım fakat power tuşuna bastığımda pc açılmıyor. Anakartın ışıkları yanıyor yanigüç geliyo fakat pc açılmıyo nedendir acaba. Yardımcı olursanız sevinirim

Kullandığınız diğer bileşenleride yazarsanız sanırım daha sağlıklı bi cevap alırsınız. özellikle RAM+CPU.
  • quote:

Sitesini inceleyin USB flash disk ile bios yüklemesi yapılabiliyor diye yazıyor.

Bu verdigin dosya flash bellek icin boot etmesi gereken dosyamı yoksa biosla birlikte boot etmek icinmi ? Biossa hangi sürümüdür hocam?

• quote:

quote:

Bu verdigin dosya flash bellek icin boot etmesi gereken dosyamı yoksa biosla birlikte boot etmek icinmi ? Biossa hangi sürümüdür hocam?

Bu bios dosyası değil. Bu sadece usb flash disk ile bios yüklemek için gerekli olan program. Eğer linki incelerseniz iyi olur. Nasıl yapılacağı yaziyor sitede.

• arkadaslar oncelikle gayet iyi bir inceleme olmus helal. ben biraz mallık edip gigabyte ep45 ds3l aldim yaninada ocz 1066 ram alip taktim makina rezalet oldu kurulumda mavi ekran vermeler su dosya bulunamadi gibi mazeretler....sinirlerim bozuldu karti ve ramleri iadeye gonderdim.sonradan anladimki ocz 1066 destegi yokmus anakartin:)aslinda fenada olmadi simdi benimde msi p45 platinum mum olcak insallah. ayni sorunu yasamamak icin msi sitesinden ram destegine baktim ama 1066 ram destegi acayip kisitli ocz yok corsair yok bilindik sadece kingston var bende kingstona karsi bi allerji var.aslinda ocz rpr serisi 1150mhz almak istiyorum ama 1066 nin ustunde ram destegi yazmamislar bile.yarin firmaya su rami istiyorumdie soylemek zorundayim ve hala neyapicam bilmiyorum bios upgradele 1150 veya 1200destegi varmi yoksa 1066 ne alicam su ramleri al diye oneride bulunurmusunuz gercekten onemli cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: barbarian161

arkadaslar oncelikle gayet iyi bir inceleme olmus helal. ben biraz mallık edip gigabyte ep45 ds3l aldim yaninada ocz 1066 ram alip taktim makina rezalet oldu kurulumda mavi ekran vermeler su dosya bulunamadi gibi mazeretler....sinirlerim bozuldu karti ve ramleri iadeye gonderdim.sonradan anladimki ocz 1066 destegi yokmus anakartin:)aslinda fenada olmadi simdi benimde msi p45 platinum mum olcak insallah. ayni sorunu yasamamak icin msi sitesinden ram destegine baktim ama 1066 ram destegi acayip kisitli ocz yok corsair yok bilindik sadece kingston var bende kingstona karsi bi allerji var.aslinda ocz rpr serisi 1150mhz almak istiyorum ama 1066 nin ustunde ram destegi yazmamislar bile.yarin firmaya su rami istiyorumdie soylemek zorundayim ve hala neyapicam bilmiyorum bios upgradele 1150 veya 1200destegi varmi yoksa 1066 ne alicam su ramleri al diye oneride bulunurmusunuz gercekten onemli cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkurler.

DDR2-1066 RAM seçme problemi v1.4 bios ile düzelmişti.
    Ama bende şu anda OCZ Platinum XTC 2*1 DDR2-800 RAM takılı. RAM ler 950 MHZ 4-4-4-13 olarak çalışıyor. Problem yok :)

• bunun anlami v1.4 yuklersen 1150mhz 1200mhz ve 1066 mhz istedigin marka ramleri alabilirsin sorunsuzca calisir demekmiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbarian161 -- 4 Ekim 2008; 16:50:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.