Şimdi Ara

MSI - P6N SLI V2 & E4300 O/C için uygun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün yarın MSI - P6N SLI V2 siparişi vericem . 109 $'a uygun bir ankart gibi görünüyor. E4300 Şu anda Asus P5LD2-SE anakrtımda en fazla 2.6ghz stabil. Amacım 3ghz hızında stabil çalıştırabilmek.

Sizce bu ankart ile bunu yapabilirmiyim. sistemim şu ;

E4300
    2gb twinmos 667mh
    x1950 Pro
    Lc Power 550W

Birde SLI yapmayacağım zaten kartım ATi çipsetli, umarım bir sorunla karşılaşmam. Önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Müfettis Gadget -- 30 Temmuz 2007; 19:10:02 >

• 334x9'u çok rahat görürsün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipmail123

334x9'u çok rahat görürsün.

Bak siparişi veriyorum 3ghz'i görmezsem yakana yapışırım aga
  • bence o anakart tutmaz....yüksek frekans görürsün ama stabil olmaz;tipik msi durumu yani.
    tercihlerin arasına s3-ds3 ve p5b'yi eklemelisin
  • bak kardes bu ana kart ile 3,3 ghz i gören var ga965 ds3 gıgabye anakart ayrıca bu ana kart ılede Asus p5b 3,1 ghz gören var dikkatli ol her ana kart ile o işlemci 3,0 ghz göremiyuo biliyo iyice araaştır forumu istersen buraya bi bakhttp://forum.donanimhaber.com/m_15873474/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem_yilmaz -- 31 Temmuz 2007; 7:10:06 >
  • millet ne güzel sallamış yabo boardun v1 i bile 3.2-3.3 te full stabil kaldıki bu v2 si, kardeşim sen kimseyi dinleme havada karada e4300 ile 3000 i görürsün boşver milleti....al keyfine bak....ds3 ü olanlarıda görüyoz forumda patır patır niye satıyolar öyleyse....yada şöyle diyim kaçtane forumda p6n satılıyo kaçtane ds3 bi incele istersen....
    alacağın işlemcinin kodu çok kötü olmadıktan sonra bırak 3'ü, 3 ghzin üstünede çıkarsın sen bu boardla
  • 3000 görürde orthosda 10 dakika sonra çakılır...bilmeden sallamayalım lütfen...forumda bu anakartlarla ilgili topic var oku,öğren sonra gel yorum yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=222892 benım bu anakartla gunluk calıstıgım deger yanlız stock fan ıle degıl zalman9500 ile.......
  • en az 2 saatlik orthos ss verebilir misiniz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

3000 görürde orthosda 10 dakika sonra çakılır...bilmeden sallamayalım lütfen...forumda bu anakartlarla ilgili topic var oku,öğren sonra gel yorum yap

Dostum yanlışın var ben 1.44 v 3125 mhzde orthosda 4 saat çalıştırdım ve kendim kapattım.
    ama default voltaj ile 3000de çalıştıramaz diyosan haklısın.
  • Abi ben zaten şu an ASUS P5LD2 SE anakrtım ile 2.6ghz çalıştırıyorum. Orthos kullanmadım , bilmiyorum TAT ile işlemciyi kastırdım sorun yok + oyunlarda da problem yok . MSI - P6N SLI V2 ile 3.ghz görür diye düşünüyorum .
  • quote:

3000 görürde orthosda 10 dakika sonra çakılır...bilmeden sallamayalım lütfen...forumda bu anakartlarla ilgili topic var oku,öğren sonra gel yorum yap

arkadaşım bu yazdıklarını cahilliğine veriyorum senin

http://forum.donanimhaber.com/m_13570174/mpage_1/key_/tm.htm

bu boardla ilgili önce şu 7 sayfayı bi oku ondan sonra gel burda salla..bakalım sallayabilecekmisin...

ama 7 sayfada seni tatmin etmesse tekrar otur, istediğin kadar orthos kastırır buraya resimlerinide koyarım

bilmeden,incelemeden insanları yanlış yönlendirme huyunu bırakalım artık

• quote:

Orjinalden alıntı: cesaretiolanlar

millet ne güzel sallamış yabo boardun v1 i bile 3.2-3.3 te full stabil kaldıki bu v2 si, kardeşim sen kimseyi dinleme havada karada e4300 ile 3000 i görürsün boşver milleti....al keyfine bak....ds3 ü olanlarıda görüyoz forumda patır patır niye satıyolar öyleyse....yada şöyle diyim kaçtane forumda p6n satılıyo kaçtane ds3 bi incele istersen....
    alacağın işlemcinin kodu çok kötü olmadıktan sonra bırak 3'ü, 3 ghzin üstünede çıkarsın sen bu boardla

Seninki saçma olmuş çok satılmasının nedeni çok kullanılmasıdır mesela şu an piyasada olmayan bişeyde ikinci elde yoktur. Satmalarının sebebi DS3 ile yetinemeyip 200$lık anakartlara yönelmeleridir.

• quote:

Ne kadar bildiğin belli FSB1333 desteği olan bir anakartın oc'de 1333FSB'yi göremeyeceğini iddia ediyorsun ki eğer 1333FSB göremezse işlemcinin takozluğundandır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.