Bildirim
MSI PC tavsiyesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Msi prestige serisi var hafif olan. Ben de onu alacaktım. Ama ısınma sorunu varmış biraz. Ağır oyun oynayacaksanız hafif bir şey almak zor. Alınırsa da işte soğutma yeterli olmayabiliyor. Ne oyunlar oynayacaksınız? Hafif oyunlar oyanacaksınız yeni ryzen u serisi olan laptopları bekleyebilirsiniz. -
LoL CS rainbow6 genelde bu oyunları oynarım. -
Hocam hafif oyun bunlar. Ultrabook alsanız işinizi görür diye düşünüyorum. Msi modern 14, thinkpad e14 serilerine bakabilirsiniz. YouTube’dan performanslarına bakabilirsiniz. Msi prestige 14 kullanan bir kişiyle konuşmuştum. Satmıştı cihazını. Isındığından cihazdan çıkan sıcak havanın plastiğe zarar verdiğini söyledi. Gene cihaza çok sık yüklenmeyi düşünmüyorsanız prestige 14’e bakabilirsiniz. Ben de ultrabook bakıyorum da tam istediğim gibi bir şey bulamadım. Ya da 5k’ya bir laptop alın pc de toplayabilirsiniz oyun için. -
Msi gf65thin rtx2060 i7 9750li modelini kullanıyorum öneririm bir bak istersen aklına takılan bir şey olursa sorarsın. -
Hocam işlemcinin son nesil olmasını istiyorum daha uzun işimi görsün diye. Ram de minimum 16gb olsun istiyorum. Bir MSI modelinde max-q yazıyordu. Bildiğim kadarıyla bu olumsuz bir şey doğru mu? Olumsuz bir şey değilse fiyatı uygundu almayı düşünüyorum. -
Max-q versiyonları daha az enerji harcıyor ve dolaylı olarak normal modeline göre %20 daha az fps veriyor hocam tavsiye etmem, işlemcinin son nesil olmasına pek takılmayın bence oyun için pek etkilemiyor sonuçta ikisi de 6 çekirdek 12 sanal çekirdekten oluşuyor hatta oyun oynarken İşlemcinin fazla ısınmaması için turbo modunu kapatıyorum aynı modelin i5 9300h lısını alsanız bile işinizi görür 1000₺ daha ucuzdu, ram sonradan taktırabilir bir şey 285₺ tutuyor 8gb ekleyecekseniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X