Şimdi Ara

MSI PE60 6QE vs DELL 7559

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, bu iki laptop arasında kaldım. Oyun benim için ikinci planda, hem iş hem oyun için uzun süreli kullanabileceğim bir laptop arıyorum.

MSI PE60 6QE
    http://www.incehesap.com/msi-pe60-6qe-407xtr-fiyati-29911/?gclid=CjwKEAjwpfC5BRCT1sKW2qzwqE0SJABkKFKRY6w3YXtpDEaTCKOxioutw3jUyM7NXks7EddFUH1Z2RoCgvzw_wcB

DELL 7559
    http://www.eksenbilgisayar.com/dell-inspiron-7559-b70w81c-core-i7-6700hq-8gb-1tb-4gb-vga-gtx960m-15.6-win10

MSI

Artılar:
    + MSI olması, kendini kanıtlamış bir marka
    + Sağlam kasa
    + Işıklı steelseries klavye
    + DDR4 2133 Mhz RAM
    + 7200 RPM HDD
    + Daha iyi soğutma
    + 500 gram daha hafif
    + 32 GB'a kadar RAM kapasitesi
    ? Ses sistemi
    - Bataryası çok küçük, şarj ömrü az
    - Ekranı IPS değil TN panel , renk tutarlılığı olarak başarılı ama her açıdan başarılı görüntü sağlamıyor. Ekran kalitesi konusunda şüpheleyim.
    - Ekran kartı Dell'in aksine 2 GB
    - Dell 7559 kadar popüler bir model değil
    - Dell 7559 dan daha pahalı
    - Parça ekleme ve çıkarma Dell kadar kolay değil.

Bu veriler doğrultusunda ve kullanan arkadaşların deneyimlerine göre yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca bu iki laptop'a alternatif olabilecek aynı fiyat skalasında başka laptop önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim.

Şimdiden teşekkürler.

• Pe 60 kasasi klavyesi ve markasi ile fark atiyor.

Şunu belirteyim git arastjr 4gb gtx960 ile 2gb lik arasinda 2fps fark var. 960 a 4gb darbogaz zaten. 6gb 970e darbogaz geliyor. O 4gb ve 8gb farki performansa en bariz 980m de yansiyor. Digerlerinde fiziksel bellege takilma (hdmi ile ekstra ekran kullanmayacaksan)

Ayrica dell deki isik sizmasi problemi pe de cok minimize :)

Sirf klavyesi icin bile msi alinir ancak msi dolby ses sistemi ile de deele fark atiyir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fyfyfy1453 -- 19 Mayıs 2016; 1:31:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.