Evet arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar Arkadaşlar yaklaşık 2 senedir laptop alma fikrim vardı.Şuan kullandığım emektar dell n5110 ssd ram takmama rağmen biryerden sonra ihtiyaçları karşılamıyor Yaklaşık 4bin tl bütcem var ne zamandır incelemekte olduğum pe60'ı almayı düşünüyorum yalnız bu 6QE serisinin ekranında sorun olduğuna dair birkaç konu okudum az para vermiyoruz :) Sizinde fikirlerinizi merak ediyorum alan varsa ve aydınlatırsa çok iyi olur yeni pc önerilerine açığım...
Pe ve px serilerinde kullanilan panel berbatmis okumustum gecende bir yerde.İyi arastir bence o yüzden de fiyatlari ucuz.
PE60'ın ekranı için şu incelemeye bir göz at. sRGB ve AdobeRGB renklerde çok iyi. Artı: gövdesi alüminyum.
Öncelikle cevabın için teşekkürler:) Biraz araştırdım verdiğin linke baktım attığın linkteki model 2QE modeli ve paneli samsung ips panel olarak geçiyor.Benim baktığım modelde(6QE) panel Chi Mei ve tn panel yazıyor.Srgb ve adobergb değerlerine bakınca aslında 6qe modeli daha yüksek ama bu değerler tam olarak ne işe yarıyor bilgim yok biraz daha aydınlatırmısın bide bu tn panel nedir ?
IPS panellerin renk doygunluğu ve görüntü kalitesi, TN modellerden daha iyidir. Linkini verdiğim incelemede MSI PE60 2QE'de ekranın IPS olduğu yazıyor. Zaten renk değerlerinin yüksek olmasının nedeni de bu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme