Şimdi Ara

Msi R5870 Lightning su soğutma için yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5870 lightning ekran kartımın fanı ara devirlerde gürültülü çalıştığı için su soğutma oluşturmak istiyorum. Mevcut sistemimde sadece ekran kartım için su soğutma planlıyorum. Soğutma bloğunu EK waterblocks FC5870 modeli olarak planlıyorum kargo dahil 250 liraya gelir gibi görünüyor şu anki kur ve fiyatla. Asıl aklıma takılan bloğu temin ettikten sonra Ankara da diğer donanımları bulabileceğim bir mağaza var mı ve diğer gerekli donanımlar nelerdir ? Mağaza olmasa bile gerekli donanımları öğrenmem gerekli bu konu hakkında pek bilgim yok. Sağlam ve kaliteli bir şey olsun istiyorum.

Lancool K62 kasa arkasında soğutma hortumu için delikler var. Radyatör, pompa vs gibi yan donanımları kasa dışına konumlandırmak mümkün mü ?

Ekran kartım Msi R5870 Lightning

EK-FC5870 MSI Acetal+Nickel Blok
    http://www.ekwaterblocks.com/shop/ek-fc5870-msi-acetal-nickel.html

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler

• Kartınız özel tasarım olduğu için, kartınıza uygun fullcover blok bulamazsınız. Verdiğiniz linkteki blok ve diğer firmaların ürünleri referans tasarım kartlar için üretilir. Sizin için tek çözüm üniversal blok tercihi olacaktır. Linkteki gibi bir modeli kullanabilirsiniz.

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=3830046993458
  • uyadabilir ama ben universali tavsiye ederim bellekleri heatsink ile soğutun vrm lere ufak 6 cm fan koyun derim
    etkisi olur baya sıvı soğutmada gpu 50 dereceyi geçmez sonuna kadar zorlasanız bile
    hele bu kartla mükemmel olur :D msiyi bu aralar cok severim işini biliyor military class ve kaliteli soğutmaları sayesinde :D
    bende gtx 460 hawk kullanıyorum düşündüm bir ara yapmayı ama masraflı iş kart ocli geldiği için gerek duymadım
    o 8 cm yuvalarındaki fanları articcooling ilede değiştirebilirsiniz satılıyor idi 35 40 tl ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nysarac -- 30 Ocak 2012; 0:26:20 >
  • bu arada fanı full devirde değikldir inşallah diye umuyorum yazılımlar varsa çeşitli sıfırlayın derim yada kaldırın fan ile alakalı msi afterburner gibi
  • Değerli fikirleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Bu blok zaten msi r5870 lightning için özel olarak üretilmiş yani sitedeki bilgiye dayanarak söylüyorum. İsterseniz bir de siz bakınhttp://www.coolingconfigurator.com/waterblock_genpdf?wb_id=415 uyumluluk listesinde sadece bendeki ekran kartı görünüyor.

Fan full devirde değil ilk mesajımda da anlattığım gibi ara devirlerde titreşim zınlama sesi yapıyor. Biraz daha ayrıntıya girecek olursak %30 ile %55 devirler arasında fan sesi normalken %55 ile %70 devirler arasında söylediğim titreşim zınlama sesi oluşuyor. Oyun esnasında fanlar genelde bu sesli devirlerde çalışıyor. Bende çözüm olarak oyuna girmeden önce afterburner i açıp fanı %100 devire alıyorum ve fan sesi ne kadar artsa da titreşim sesi olmuyor tam devirde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.