Şimdi Ara

MSI R7 250 overclock sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni pc topladım bu oc konusunda çok acemiyim ekran kartım MSİ R7 250 2GB DRR3 OC üstünde oc yazması overclock yapabilicegim anlamına geldigini sanıyorum ama ufak bir artırımda bile ya donuyo yada oyun kapanıyor nerdeyse hiç oc yapamdım sıcaklıgı gayet normal 35 üzerine çıkmıyo. bu arada g3258 işlemciye oc yaparak 1.3 volt ile 4.4 ghz ye çıkarttım aceba işlemci ekran kartı dar bogazlıgımı söz konusu yardımcı olursanız sevinirim
    SİSTEM
    G3258 İNTEL PENTİUM
    ASUS H81M- PLUS LGA 1150 DDR3
    MSİ R7 250 2GB DRR3
    400W LIK DA Bİ GÜÇ KAYNAGIM VAR

• yok mu bilen arkadaş bu sistemle daha fazla fps almam gerektigini düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunay22

Yeni pc topladım bu oc konusunda çok acemiyim ekran kartım MSİ R7 250 2GB DRR3 OC üstünde oc yazması overclock yapabilicegim anlamına geldigini sanıyorum ama ufak bir artırımda bile ya donuyo yada oyun kapanıyor nerdeyse hiç oc yapamdım sıcaklıgı gayet normal 35 üzerine çıkmıyo. bu arada g3258 işlemciye oc yaparak 1.3 volt ile 4.4 ghz ye çıkarttım aceba işlemci ekran kartı dar bogazlıgımı söz konusu yardımcı olursanız sevinirim
    SİSTEM
    G3258 İNTEL PENTİUM
    MSİ R7 250 2GB DRR3

Hocam ben de aslına bakarsanız uzman değilim ama OC ibaresi kartın zaten oc'li olarak geldiğini gösteriyor. Bu nedenle halihazırda oc'li haldeyken siz de oc yapınca sanırım bu problem çıkıyor olabilir. Daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapacaktır.. İyi akşamlar

• Power limit açık ise Power limit arttırman gerekli eğer kapalı ise ki öyledir voltaj vereceksin mesela ne kadar arttırdın dikkat et gönderirsin arkadaşı öbür tarafa,max 100-150 mhz o.c yap, voltajı kökle en başta 100 mhz arttır sıkıntı yok mu voltaj düşür baktın fazla düşürdün sistem res atıyor orda kalsın veya biraz daha arttır sen bilirsin.
    7750'in var daha fazla ne bekliyorsun ki sistemden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Power limit açık ise Power limit arttırman gerekli eğer kapalı ise ki öyledir voltaj vereceksin mesela ne kadar arttırdın dikkat et gönderirsin arkadaşı öbür tarafa,max 100-150 mhz o.c yap, voltajı kökle en başta 100 mhz arttır sıkıntı yok mu voltaj düşür baktın fazla düşürdün sistem res atıyor orda kalsın veya biraz daha arttır sen bilirsin.
    7750'in var daha fazla ne bekliyorsun ki sistemden.

kardeşim şöle bir sıkıntı var voltaj ayarını degiştiremiyorum 2-3 oc programı indirdim hepsinde voltaj yeri var ama ben kullanamıyorum
    kardeşim 7750 derken neyi kastetdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunay22 -- 7 Haziran 2016; 21:11:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiowas

quote:

Orijinalden alıntı: tunay22

Yeni pc topladım bu oc konusunda çok acemiyim ekran kartım MSİ R7 250 2GB DRR3 OC üstünde oc yazması overclock yapabilicegim anlamına geldigini sanıyorum ama ufak bir artırımda bile ya donuyo yada oyun kapanıyor nerdeyse hiç oc yapamdım sıcaklıgı gayet normal 35 üzerine çıkmıyo. bu arada g3258 işlemciye oc yaparak 1.3 volt ile 4.4 ghz ye çıkarttım aceba işlemci ekran kartı dar bogazlıgımı söz konusu yardımcı olursanız sevinirim
    SİSTEM
    G3258 İNTEL PENTİUM
    MSİ R7 250 2GB DRR3

Hocam ben de aslına bakarsanız uzman değilim ama OC ibaresi kartın zaten oc'li olarak geldiğini gösteriyor. Bu nedenle halihazırda oc'li haldeyken siz de oc yapınca sanırım bu problem çıkıyor olabilir. Daha iyi bilen arkadaşlar yorum yapacaktır.. İyi akşamlar

aynen senin söledigin gibi tşk ederim

• tunay22 T kullanıcısına yanıt
    Msi afterburner da indirdin mi?
    Amd kartlarda voltaj sınırı var msi afterburner da bildiğim kadarıyla, ayarlar kısmında voltaj sınırı ile ilgili bir ayar var o ayarı açmayı dene bakalım.
    Eğer ileriye geriye çekemiyorsan voltajı kitlidir bildiğim kadarıyla da yapabileceğimiz bir şey olmuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Msi afterburner da indirdin mi?
    Amd kartlarda voltaj sınırı var msi afterburner da bildiğim kadarıyla, ayarlar kısmında voltaj sınırı ile ilgili bir ayar var o ayarı açmayı dene bakalım.
    Eğer ileriye geriye çekemiyorsan voltajı kitlidir bildiğim kadarıyla da yapabileceğimiz bir şey olmuyor.

afterburner da bütün ayarları açdım kardeşim yine olmadı. montajda bişeyi yanlışmı yapdım diye düşünüyorum artık
    Dediğim gibi voltaj sönük mü gözüküyor?

• Hocam iyisi mi sen elleme overclock yapmak özellikle de gpu tarafında göründüğü kadar kolay değil.

Farkında olmazsın GPU veya bellek ısınmaz bi bakmışsın ısıdan vrm'lerin biri patlak vermiş kartın mefta olur.
  • quote:

Dediğim gibi voltaj sönük mü gözüküyor?

MSI R7 250 overclock sorun
  • Amd driverin crimson menüsünden overdrive ile dene.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Amd driverin crimson menüsünden overdrive ile dene.

amd overdriverda voltaj ayarı yok çekirdek bellek ve fan var kardeşim ilginiz için tşk ederim ama ben bişeyi eksik yapıyorum galiba artık vazgeçdim çok ugraşdım olmuyo
  • Aslinda bios editlemeyi gösterirdim ama riskli voltaj degerlerini artirabilirdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Aslinda bios editlemeyi gösterirdim ama riskli voltaj degerlerini artirabilirdik.

kardeşim gösterirsen çok sevinirim ben kafama köre oc yapmıcam aynı ekran kartını kulanan insanlarını tanıyorum kafamda degerler var . zaten oldukça korkak yaklaşıyorum bilgisizligimden dolayı tek istedigim şu sistemle gta5 oynayabilmek
    gpu z ile biosun yedeğini al bana yolla.
  • Ayrıca istediğin saat hızlarını da belirt.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.