Şimdi Ara

Msi R9 380 2g

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleykum . İlk önce sistemi 2 gün önce aldım .Bugun ise gta 5 yüklemek nasip oldu fakat sıkıntım çok nedense . Çok araştırdım fakat bütçem uyuşmadığı için ezile büzüle bu sistemi toparlamak zorunda kaldım . Lütfen yerden yere vurmayın :/

Sistemim:

Amd fx x8 8300 : 3.3ghz 16 mb önbellekli işlemcim var
    Msi 'ın 970 gaming Amd 970+sb950 am+ ddr 2133 mhz(OC) anakartım var
    Gskill 8 (2x4) 1600mhz ramlarim var
    Transcend 128gb ssd var .
    Msi 'ın r9 380 2g modeli gddr5 256 bit dx12 destekli ekran kartı var
    Zalmanın z5 MidT ATX kasası var
    FSP HEXA'nın 500W 80+ lık güç kaynağı var

Şimdi buraya kadar herşey normal :D Ama şimdi ekranımı söylüyorum.
    Casper'in M.CS-Led185snc-dvı 18,5'luk led monütörü var ve bu monütör 1366*768 çözünürlüğünde ve çıkışı vga.

Sıkıntım şu 720p'de bile bu sistemle gta 5'i 31fps ile( avg.) oynuyorum . Sıkıntım nedir acaba ????
    Sistem : Win10 Amd sürüm :15.11
    Şimdiden Teşekkür ederim

• dedelii kullanıcısına yanıt
    Becerebildiğin kadar o işlemciye o.c yaparsın, averajın değişiyomu gözlemlersin bence yapacağın o.c kadar etkilenicektir keza çözünürlüğün çok düşük, ha yada o kart'la bildiğim kadarıyla monitöründen daha yüksek çözünürlük kullanılabiliyor, ama nasıl yapıldığını AMD 300 serisi kullananlar sana tarif etsinler, buda işe yarayacaktır, tabi o.c + yüksek çözünürlük daha etkili olur ama 500W psu'nun gücü ve anakartının o.c kapasitesi gibi etkenler sana nekadar o.c . imkanı verirr ve o.c için işlemci fanın ne alemde bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coax47 -- 10 Aralık 2015; 0:36:53 >
  • Sagol :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben diyorum ki acaba ekranda mi sıkıntı var? Çünkü vga to hdmi yapio ve 1366x768 çözünürlüğünde. Yorumlarinizi lütfen yazin.

• OC vs yapmayın derim.

Sıkıntı başka bir şey fakat nerede tam olarak bilemiyorum maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yorumunuz için.
  • En kısa sürede Full HD monitör al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 860K -- 10 Aralık 2015; 7:23:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asus Gtx 580 ---> 380 tl
    11 yıl önce açıldı
    [SATILDI] msi rx 460 2gb
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
    driver vs yükledin mi? eğer yükledinse kaldır bi daha yükle yine olmazsa daha eski sürümü yükle ( ekran kartı için )

birde vsr'yi aktif et. catalyst'te dijital flat panellerim sekmesinden süper resolution sekmesini aktif et. sonra oyuna gir çözünürlüğü artır daha rahat çalışır

sistemin konusunda psu ( 500W bu sisteme biraz düşük kalmış ) ve ekran kartı ( 4g olsaydı daha iyi olurdu ) hariç iyi seçimler yapmışsın ondan bi şüphe olmasın aklında
    Çözünürlük nekadar düşük olursa olsun, yinede alınan fps bana çok düşük geldi, e.kartının üzerindeki 2 adet 6 pin güç girişinede bağlantı yaptınmı yoksa tekinimi kullandın ?
  • Abilerim yorumlarınız beni çok mutlu etti, teşekkür ediyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: tcalpha

En kısa sürede Full HD monitör al.

Almaya çalışıcam fakat 2. el alıcam bunuda satarım( Ekranı kırık kişiler bunu alır %90 . Fiyatı 190 liradan koyucam). Yorumun için teşekkür ediyorum.
    quote:

Orijinalden alıntı: dismissed_fear

driver vs yükledin mi? eğer yükledinse kaldır bi daha yükle yine olmazsa daha eski sürümü yükle ( ekran kartı için )

birde vsr'yi aktif et. catalyst'te dijital flat panellerim sekmesinden süper resolution sekmesini aktif et. sonra oyuna gir çözünürlüğü artır daha rahat çalışır

sistemin konusunda psu ( 500W bu sisteme biraz düşük kalmış ) ve ekran kartı ( 4g olsaydı daha iyi olurdu ) hariç iyi seçimler yapmışsın ondan bi şüphe olmasın aklında

Yükledim abi birazdan atıcam resmini şimdi bişi daha yüklüyor. Onu bekliyorum. dijital flat panellerim sekmesinin SS'ni atar mısın abi? Evet 500W 80+ çok az düşük kaldı fakat bütcem oydu(2500TL). Ekran almasaydım şuan hem 4g hemde 600 80+ alıcaktım. Fakat olmadı abi. Yorumun için teşekkür ediyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: CoNaR-X

Çözünürlük nekadar düşük olursa olsun, yinede alınan fps bana çok düşük geldi, e.kartının üzerindeki 2 adet 6 pin güç girişinede bağlantı yaptınmı yoksa tekinimi kullandın ?

Abi yorumun için teşekkür ediyorum. Evet banada düşük geldi. Şimdi şöyle; Ekrandan çıkan vga kablosuna, ekran kartının kutusundan VGA to HDMI kablosuyla bilgisayara bağladım. Başka ekran kartına birşey bağlamadım. Topladığım bilgisayarı VATAN COMPUTER çalışanı yaptı. Yani içindeki 2 adet 6pini taktımı takmadımı bilmiyorum fakat adam çok iyi anlıyordu pc 'den onu biliyorum.

Tekrardan TEŞEKKÜRLER.
     Msi R9 380 2g
     Msi R9 380 2g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dedelii -- 10 Aralık 2015; 17:21:41 >

• Abilerim casperin arkasına baktığımda bir dvi bide vga var hangisini kullanmalıyım? Fark olacak mıdır? Birde ekran kartımın çıkışı şöyle :
    Video Output Function
    Dual-link DVI-I x 1
    Dual-link DVI-D x 1
    HDMI x 1
    DisplayPort x 1
  • 1366*768 çözünürlükte bu sistem 31 fps vermemeli, ultra hd beklentin yoksa çözünürlük yeterli oyunda ayarları düşürerek tekrar denedinmi artış oluyormu ? tüm güncel sürücüler kurulumu ?
  • Suruculer kurulu abi cs goda bile ultrada 90fps filan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: dedelii

Abilerim casperin arkasına baktığımda bir dvi bide vga var hangisini kullanmalıyım? Fark olacak mıdır? Birde ekran kartımın çıkışı şöyle :
    Video Output Function
    Dual-link DVI-I x 1
    Dual-link DVI-D x 1
    HDMI x 1
    DisplayPort x 1

DVI kullanmanızı öneririm.

bu saatden sonra 2gb 380 alınmaz
    nvidia bile 960 ların 2gb üretimlerini durdurdu
    Hocam bende r9 380 4gb var eski monitöre vga adaptörü ile taktim 1440*900 ekranda cs go da ultrada 280 fps gta 5 ultrada 100 civarı ve vsr(virtual super resolution) ile 1080p ye çıkardim çözünürlüğü yinede 60 70 civarı fps aliyorum very high ayarlarda.Birde 15.11 in beta sürücüsü çıktı hotfix hatalari düzeltiyor onu indir 15.11.1 amdnin sitesinde var goruceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcano -- 11 Aralık 2015; 1:00:00 >
  • Tesekkur ediyorum herkese.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.