Şimdi Ara

MSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    KARTLAR ELİME GEÇTİ REZERVE EDİLENLER VE SATILANLAR TESLİM EDİLMİŞTİR İKİSİNİN SATILMASI DIŞINDA HANGİSİ SATILIRSA DİĞERİNİ BENİM KULLANMA İHTİMALİMDE VAR.DURUMA GÖRE DEĞERLENDİRECEĞİM

EVGA RTX 2080 ULTRA XC - Sıfır kutulu kontrol amaçlı açılmıştır - fiyat 43596700 tl
    MSİ RTX 2070 GAMİNG Z - SIFIR KUTULU STATİK POŞETİ AÇILMAMIŞTIR FİYAT SATILDI.
    adet yerini bulsun hesabı çok ufak bi indirim yapacağım bunun dışında kafasına göre fiyat verenler yazmasın
    NOT geçen günkü gibi çok sert kurt artışları olduğunda fiyat değişikliği olacaktır

YURTDIŞI FATURASIZ VE TAKAS YOKTUR

ÖNCELİKLE ELDEN OLMAYAN ALIŞVERİŞLERDE HESAP ÇALINMA MESELERİNDEN ÖTÜRÜ BENDEN ÜRÜN ALACAK ARKADAŞLAR BENİMLE MUTLAKA WHATSSTAN VİDEO LU GÖRSEL İLETİŞİM KURUP ÜRÜNÜNÜ YÜZÜMLE AYNI KAREDE GÖRMEDİKÇE HESABA PARA VS AKTARMASIN

ÇOK SORULAN SORULAR

getirdiğim kartlar faturalı olsa zaten ben dahil kimse bu fiyata vermez söyle bir piyasaya fiyat aralığına bi bakın ortalama 400-500 yerine göre 600-700 -1000 lira üzerinde fiyat averajı olan kartlar var. oda birçoğu amazonuydu yada yurtdışına gidipte yanında getirenler tek farkı faturalı faturasız.

2.- SATTIĞIM AÇIK KUTU ÜRÜNLERİN OLAYI

sizinde bildiğiniz gibi sıfır satılan bazı ürünler kutudan dıştan bantlıdır. ancak kutu içinde ürün pat pat poşetinde yada statik poşetinde bantsızdır kısaca açmadan ürünü göremezsiniz.
    bazı ürünler ise kutu bantsızdır açarsınız statik poşet bantlıdır. bende isterim bütün ürünler bu tip olsun açılma/açılmama durumunu bozmadan ürünü açıp görebiliyorum. yani kutu açık dediğim ürünler kullanılmış kartlar değildir.

bazı ürünler ise kapalı durumu farklı mesela bu zotac tan 5 adet aldım. kartlar yurtdısında biladerime ulaştığında getiren kurye görevliside yanındayken whatssp görüntülü görüşme üzerinden 2 yada 3 tanesini seçip açmasını istiyorum bakıyorum 1-2-3 problem yok duruma göre gerisini açma diyorum.

RTX 2060 GELMEZMİ
    2060 ekran kartları biraz pahalı o yüzden getiremiyorum

GSM 532 710 5752

NOT: CEVAP VERMEYECEĞİM MESAJLARDAN BAZILARI

mesaj 1 - "şu kadar vereyim"
    mesaj 2- " takas olurmu "
    mesaj 3- " önce kargo yaparmısın
    mesaj 4- "komisyon dahil get açarmısın

MSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XCMSI RTX 2070 GAMING Z (SATILDI) + EVGA RTX 2080 ULTRA XC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 27 Mart 2019; 23:0:28 >

• Hocam zotacları satarken ne belirttiğinizi bilmiyorum şuan zotac satmıyorsunuz ilandaki ürünlere yönelik alıcı olarak soru sordum. Konuyu açarken 1 sayfa yazı yazmışsınız ama en önemli bilgiler konuda yok ve insanların bilmesi gerekenler bunlar. Zotacları kaça sattınız bilmiyorum ama şuan sattığınız fiyatlar da 2 sene kullanılmış fiyatları değil rtx 2000 serisi gibi diğer serilerden çok arıza veren bir seriyi garantisi var mı yok mu bilmiyorum varsa bu fiyata satmam demek pek normal gelmedi bana. Ağım şahım fiyatlarınıza gelince ben rtx 2070 2080 5-6 adet satın almış hala da alan biri olarak ağım şahım bir fiyat göremedim.

Örneğin geçen hafta "jacktheripper" nickli arkadaştan 3.300 tl ye 3 sene garantili sıfır kutusu açılmamış rtx 2070 auros satın aldım.
    Ondan önceki kartım msı 2070 gaming Z modeli idi hepsiburadadan 3.600 tl ye satın aldım.
    Geçen hafta vatan bilgisayar bu fiyatlara yakın belki aynı fiyatlara rtx 2070 rtx 2080 sattı taksitli 3 sene garantili adına faturalı vs.
    Forumda rylai2113 nickli arkadaşın 3.300 tl msı 3.400 tl ye sıfır amazondan alınma strix ilanları devamlı oluyor.

4000 tl veripte 1 hafta sonra kart bozulunca size gelen mesaja ben zaten garantisi yok demiştim diyeceğinizi de varsayarsak öyle havada kapayım fiyatları da değil.

isterseniz ilan baltalama vs diyip mesajımı sildirebilirsiniz ama yanlış hiç bir şey yazmadım.
  • İnternetin en ucuz sitesindeki fiyatlar'la bile en az 800 lira fark var. Bence fiyatlar gayet iyi.
  • Mesela arkadaş bu msı gaming z faturasız ürünü aldı 2-3 hafta sonra arızalandı sonraki süreç ne oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaLeusy

Mesela arkadaş bu msı gaming z faturasız ürünü aldı 2-3 hafta sonra arızalandı sonraki süreç ne oluyor ?
    kardeş bunu zotac 2070 leri satarkende belirttim
    yazdığım rakamlar 3 aşağı 5 yukarı 2 sene sonra ne durumda kullanılmış garantisi bitmiş ve satışa konmuş kartlara eşdeğerdir.

bu kartı yurtdışı ama faturalı en son 2 hafta kadar önce ikinci el bi satış sitesinde gördüğümde yazdığı rakam 4000 di
    yazdığım rakam olmasına sebep faturasız olması ama faturasız garantiye sokarsın sokamazsın orası sende her kartı ayrı ayrı araştırmaya giremedim bu kesin girmiyor bu kesin giriyor vs.
    zaten arastırmaya girsem ve böyle bi durum varsa garantiye gireni denk getirsem bu fiyatada vermem :)
    ben getiririm satarım ve satana kadar tekrar alacağım yada siparişi olan birine vs gelecek ürünlere dönerim hocam.

hatta tekrar baktım şimdi msi yok ya satılmışş ya kaldırılmış ancak o bahsettiğim sitelerde evga 2080 xc var 5600 lira dahada ultra falan değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 27 Mart 2019; 18:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: supremeFX

kardeş bunu zotac 2070 leri satarkende belirttim
    yazdığım rakamlar 3 aşağı 5 yukarı 2 sene sonra ne durumda kullanılmış garantisi bitmiş ve satışa konmuş kartlara eşdeğerdir.

bu kartı yurtdışı ama faturalı en son 2 hafta kadar önce ikinci el bi satış sitesinde gördüğümde yazdığı rakam 4000 di
    yazdığım rakam olmasına sebep faturasız olması ama faturasız garantiye sokarsın sokamazsın orası sende her kartı ayrı ayrı araştırmaya giremedim bu kesin girmiyor bu kesin giriyor vs.
    zaten arastırmaya girsem ve böyle bi durum varsa garantiye gireni denk getirsem bu fiyatada vermem :)
    ben getiririm satarım ve satana kadar tekrar alacağım yada siparişi olan birine vs gelecek ürünlere dönerim hocam.

hatta tekrar baktım şimdi msi yok ya satılmışş ya kaldırılmış ancak o bahsettiğim sitelerde evga 2080 xc var 5600 lira dahada ultra falan değil yani

Alıntıları Göster
    Hocam zotacları satarken ne belirttiğinizi bilmiyorum şuan zotac satmıyorsunuz ilandaki ürünlere yönelik alıcı olarak soru sordum. Konuyu açarken 1 sayfa yazı yazmışsınız ama en önemli bilgiler konuda yok ve insanların bilmesi gerekenler bunlar. Zotacları kaça sattınız bilmiyorum ama şuan sattığınız fiyatlar da 2 sene kullanılmış fiyatları değil rtx 2000 serisi gibi diğer serilerden çok arıza veren bir seriyi garantisi var mı yok mu bilmiyorum varsa bu fiyata satmam demek pek normal gelmedi bana. Ağım şahım fiyatlarınıza gelince ben rtx 2070 2080 5-6 adet satın almış hala da alan biri olarak ağım şahım bir fiyat göremedim.

Örneğin geçen hafta "jacktheripper" nickli arkadaştan 3.300 tl ye 3 sene garantili sıfır kutusu açılmamış rtx 2070 auros satın aldım.
    Ondan önceki kartım msı 2070 gaming Z modeli idi hepsiburadadan 3.600 tl ye satın aldım.
    Geçen hafta vatan bilgisayar bu fiyatlara yakın belki aynı fiyatlara rtx 2070 rtx 2080 sattı taksitli 3 sene garantili adına faturalı vs.
    Forumda rylai2113 nickli arkadaşın 3.300 tl msı 3.400 tl ye sıfır amazondan alınma strix ilanları devamlı oluyor.

4000 tl veripte 1 hafta sonra kart bozulunca size gelen mesaja ben zaten garantisi yok demiştim diyeceğinizi de varsayarsak öyle havada kapayım fiyatları da değil.

isterseniz ilan baltalama vs diyip mesajımı sildirebilirsiniz ama yanlış hiç bir şey yazmadım.

• quote:

Hocam zotacları satarken ne belirttiğinizi bilmiyorum şuan zotac satmıyorsunuz ilandaki ürünlere yönelik alıcı olarak soru sordum. Konuyu açarken 1 sayfa yazı yazmışsınız ama en önemli bilgiler konuda yok ve insanların bilmesi gerekenler bunlar. Zotacları kaça sattınız bilmiyorum ama şuan sattığınız fiyatlar da 2 sene kullanılmış fiyatları değil rtx 2000 serisi gibi diğer serilerden çok arıza veren bir seriyi garantisi var mı yok mu bilmiyorum varsa bu fiyata satmam demek pek normal gelmedi bana. Ağım şahım fiyatlarınıza gelince ben rtx 2070 2080 5-6 adet satın almış hala da alan biri olarak ağım şahım bir fiyat göremedim.

Alıntıları Göster
    kardeş sen iyimisin benim yazdığım nere senin yazdığın nere

4200 e verdiğim kart sahibindende 5800 istiyor diyorum
    senin bahsettiğim diğer kartlar ilgi alanımda değil bi kart dışında msi rtx 2070 gaming z 3600 e hepsiburadadan aldığını söylemişsin
    kafanı kaldır bi aldığın yere bak kart ne kadar 4750 lira yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremeFX -- 27 Mart 2019; 18:36:47 >

• quote:

Alıntıları Göster
    kardeşim dediklerin başından sonuna kadar doğru. 4000 tl verip garantisiz ürün almak pek mantıklı değil. Keşke arkadaşın elinde yurtdışı faturası olsa bir nebze alınabilir. Evga nın garanti olayı faturayı siteye yüklemeden garantiye sokmuyor. Alacak olanlara güle güle kullanmaları dilegiyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rtx 2070 satılmıştır.

şunu belirteyim. aylardır satısta gördüğüm bir çok rtx ekran kartları bir yana 2 saat içinde
    rtx gibi bütçesi geniş bi kart kendini satırıyorsa bunun anlamı şudur.
    İLANI SÜPER BALTALIYOSUNUZ.

Bİ ARKADAŞTA 4000 VERİP GARANTİSİZ ÜRÜN ALMAK PEK MANTIKLI DEĞİL DEMİŞ kendi kendinize indirim yapmışsınız ancak genede yüz çevirmişsiniz. nasıl 2 saat içinde satışı anlaşılıp 8 saat sonra 2070 i verdiysem 8 saat içinde 2 kişi 4 bini 2080e verdi zaten
    sanırım bu alanlarda 2 haftada kart bozulursa kısmını düşünmüş fakat diger yandan ya bozulmazsa diyede düşünmüş olmalı ki ilerde bunu satarken yada takasa girerken 700 lira gibi bi averajında kendisine döneceğinin hesabınıda yaparak almıştır diye tahmin ediyorum fazla yazıp gerilimede sürüklemek istemiyorum herkes kendi işine baksın

20 gün sonraya zotac rtx 2070 mini elimde olacak şuanki belirledğim fiyat 2800TL

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.