Şimdi Ara

Msi Rx 470 Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh üyeleri yeni aldığım msi rx 470 gaming x 4gb ekran kartımın tek fanı dönmüyor. Afterburner ile %100 yapsamda teki tam devir dönüyor diğeri dönmüyor. 1 defa elimle yardımcı oldum dönmeye başladı. Bu bir sorun mu değil mi anlayamadım.

https://youtu.be/EOiX3QHFFQ8
    0:13 de başlıyor. Sorun tam olarak böyle. Bir kaç videoda daha gördüm bu sorunu.

İşlemci: pentium g4560
    Anakart: msi h110m pro vd
    Ram: hyperX ddr4 8gb 2133 tek slot
    Psu: corsair vs450 80+
    2 adet hdd var 1 tane dvdrom var.
    Win7

• Benimkilerinde sesi farklıydı. Tek fan kullanabilirsin, ama ilk çalışmayan fan bozulacak baştan bil.
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kart yeni sizce değiştirmelimiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kart Nvidia markalı, alakayı kuramadım.
  • Yorumlarda Bios güncellemesiyle geçti yazmışlar, biriside msi afterburnerle ayarlayınca düzeldi yazmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

O kart Nvidia markalı, alakayı kuramadım.

Rx 470 ve 480 serilerinde yaşayanlarda var hatta gtx 970 de yaşayanlarda var yani twin frozr 5 oluyor bu yeniler 6 anlamadım bende. Büyük bir sorun olsaydı msi bunu düzeltirdi diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yorumlarda Bios güncellemesiyle geçti yazmışlar, biriside msi afterburnerle ayarlayınca düzeldi yazmış

Evet bende biraz okudum bios güncellemesi sanırım anakarttan bahsediyor. Afterburner düzeltmeye çalıştım olmadı kaldırdım programsız denedim yine aynı oldu. Tam anlayamadım olayı

• skyline1892 kullanıcısına yanıt
    Sen başkalarını çok düşünmeye dalmadan önce kendi kartının videosunu paylaş bir kere lafı başka yere çekmeye çalışmadan. Bize ne 970 bozuksa, 1060 çalışmıyorsa? Senin kartını düzeltince onlar temize mi çıkmış olacak?
  • Yük durumunda da dönmüyorsa gönderin servise

• quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Sen başkalarını çok düşünmeye dalmadan önce kendi kartının videosunu paylaş bir kere lafı başka yere çekmeye çalışmadan. Bize ne 970 bozuksa, 1060 çalışmıyorsa? Senin kartını düzeltince onlar temize mi çıkmış olacak?

Lafı başka yere çekmeye çalışmadım ama siz biraz sert konuşmuşsunuz gibi hissettim, sadece fikrimi söyledim. Okuldan sonraki bir vakitte çekerim. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.