Şimdi Ara

MSI RX 5700XT MECH || 10.600TL || Kutulu, Faturalı, Garantili, 6 aylık, İstanbul içi elden teslim|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI RX 5700XT MECH || 10.600TL || Kutulu, Faturalı, Garantili, 6 aylık, İstanbul içi elden teslim|

6 aydır kullanıyorum. İlk sahibiyim geçen 23 eylül'de itopya'dan almıştım. Oyun oynamak amacıyla kullandım.

İstanbul Kadıköy civarında elden teslim yapabilirim.

Kutu, fatura tamdır. MSi kartların garantisi 3 yıl diye biliyorum. Yanlış bilmiyorsam 2.5 sene garantisi daha vardır.

Pazarlık, takas öneren pm'lere dönüş yapılmayacaktır. 10600 lira son fiyattır.

MSI RX 5700XT MECH || 10.600TL || Kutulu, Faturalı, Garantili, 6 aylık, İstanbul içi elden teslim|

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 10600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Eylül 2023 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat 11200 lira olarak revize edildi.

• 10 000 teklifimdir..

• Pazartesiye kadar bu ilanı sonlandırmak istiyorum. Zira ondan sonrası pek müsait olamıyacağım. Fiyatı 10600 lira revize ediyorum.

• 12bin tlye kendi rx 5700 xt'mi sattım. faturasız garantisiz. oldukça iyi fiyat. iyi satışlar.

• pm

• Satılmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.