Şimdi Ara

[480₺]SATILIK ASUS OEM GTX 660 3 GB - GK104

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.

Ürün Asus'un OEM ve 3gb vram'e sahip gtx660'larındandır. Normal GTX 660'lar gk106 GPU'su kullanırken, bu kart GK104'dür. Yani GTX 600 serisinin tepe kartları olan 680,670,660ti ile aynı gpu'yu kullanır. Normal gtx 660'lardan çok daha fazla CUDA çekirdeğine, çok daha fazla performansa ve daha az güç tüketimine sahiptir. Güç tüketimi 130 watt TDP'dir (140 sanıyordum 130'muş, bu cümleyi yazarken öğrenmiş oldum)

Fiyat: 520TL

Eski bir hd 7850 kutusunda kargolayacağım. Pandemiden dolayı elden teslim düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napolyon94 -- 30 Ocak 2021; 21:35:44 >

• Fiyata bak bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte markalı aynı kartı daha 1 ay olmadan 300 liraya sattım ucuza gitmiş demek ki
  • gtx 650 Ti bile 400 TL nasıl bir performans farkı ile 200 TL pahalıya satılabiliyor bu kart
  • burak20007878 kullanıcısına yanıt
    Çift fan olsa 450tl eder. Ama bide bu kartlar aşırı ısınan bi kart bevada verseler almam 560 ı vardı çöp resmen

• Hadi biraz eleştirilere cevap verelim

@KEREM04283
    Bu kart, 4 çıkışlı /dvi+, dvi-, hdmi, dp), 3 gb vram'li, 6+6 güç pinli özel bir gtx 660 modelidir. Vaktiyle ROG hazır sistemden çıkmadır. Soğutması ve sessiliği benim diğer makinamda ki çift fanlı rx 570 msi armor'dan daha iyi. 660'lar öyle ısınan modeller değiller.
    techpowerup
    NVIDIA GeForce GTX 660 Specs
    https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gtx-660.c895

140 TDP'li bir kart için böyle ortalama bir fan ve alüminyum soğutma bloğu gayet yeterlidir. Ayrıca çöp falan diyerek sadece kendinizi küçültüyorsunuz. Böyle ifadelerle yorumlarınız ciddiye alınmaz.

@MrBonez
    Eğer oda 3 gb vram ise evet ucuza satmışsınız. Eğer 2gb olansa eh ederi 1 ay evvel 450 filandı. Fakat şu anda ekran kartları korkunç pahalı ve stoklar az bulunur halde. Bu durumda 3gb vram'i ile kardeşlerinden, yeni oyunlara karşı performans olarak ayrışan bu kartın ederi 600 lira oluyor.

@burak20007878
    Güzel bir noktaya değindin. Öncelikle forumu aradım ve son 20 gün içinde bir 650ti yada gtx 650 ilanına denk gelmedim. Bir diğer noktaysa GTX 650 ti bu kartın %70'i performansında. Düz gtx 650 ise benim kartımın %49'u performansında. Kaldı ki bu kart 3 gb vram'e sahip olduğundan, gtx 950'den daha iyi başarımlar sergiliyebiliyor. Bu yüzden ilanı açarken bu kartın ederinin 600 lira olduğuna kanaat getirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

Hadi biraz eleştirilere cevap verelim

@KEREM04283
    Bu kart, 4 çıkışlı /dvi+, dvi-, hdmi, dp), 3 gb vram'li, 6+6 güç pinli özel bir gtx 660 modelidir. Vaktiyle ROG hazır sistemden çıkmadır. Soğutması ve sessiliği benim diğer makinamda ki çift fanlı rx 570 msi armor'dan daha iyi. 660'lar öyle ısınan modeller değiller. https://www.techpowerup.com/gpu-specs/geforce-gtx-660.c895
    140 TDP'li bir kart için böyle ortalama bir fan ve alüminyum soğutma bloğu gayet yeterlidir. Ayrıca çöp falan diyerek sadece kendinizi küçültüyorsunuz. Böyle ifadelerle yorumlarınız ciddiye alınmaz.

@MrBonez
    Eğer oda 3 gb vram ise evet ucuza satmışsınız. Eğer 2gb olansa eh ederi 1 ay evvel 450 filandı. Fakat şu anda ekran kartları korkunç pahalı ve stoklar az bulunur halde. Bu durumda 3gb vram'i ile kardeşlerinden, yeni oyunlara karşı performans olarak ayrışan bu kartın ederi 600 lira oluyor.

@burak20007878
    Güzel bir noktaya değindin. Öncelikle forumu aradım ve son 20 gün içinde bir 650ti yada gtx 650 ilanına denk gelmedim. Bir diğer noktaysa GTX 650 ti bu kartın %70'i performansında. Düz gtx 650 ise benim kartımın %49'u performansında. Kaldı ki bu kart 3 gb vram'e sahip olduğundan, gtx 950'den daha iyi başarımlar sergiliyebiliyor. Bu yüzden ilanı açarken bu kartın ederinin 600 lira olduğuna kanaat getirdim.
    ADAM HAKLI BEYLER DAĞILIN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • napolyon94 kullanıcısına yanıt
    Öyle güzel anlatmışsınızki bi an kartı fiyatıyla soğutmasıyla performansıyla asus directcu gtx680 sandım.

• Fiyat 520 liraya revize edildi.

• Fiyat 480 lira olarak revize edildi.

• 250tl yaparsan belki satılır

• Ürün @daviddd hocama satılmıştır. Güle güle kullanması dileği ile.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.