merhaba arkadaslar benimde 1 yıl once aldıgım msi s420'im var.benim sorunum pille ilgili,söyleki 10 gun oncesine kadar herhangi bir problem olmayan bs'la,ucak yolculugu yaptım.guvenlik kontrolunda bs'ı actım normaldi.kapattım,ucak yolculugu sonrası alet pili gormuyordu ve adaptor olmadan calışmamaya basladı.muteakip defalar pili sokup cıkarttım ancak herhangi bir değişiklik olmadı.dun ise birdenbire cihazın (daha once yanmayan) onunde bulunan "pil sarj oluyor" gostergesi,surekli yanıyor.ancak pille ilgili değişen bir durum yok.yani adaptorsuz calışmıyor.guc seceneklerinden baktıgımda pil sarj oluyor gorunuyor %93 gosteriyor surekli. Lütfen problemin cozumunu bilen bi arkadas yardım etsin.su an malatyadayım ve ist'a servis için gondermem demek aletin en az 15 gune mal olacak, benzer sorun yasayan oldumu,?
Henuz bir cavap alamadıgım için,bir-iki şey daha sorayım arkadaslar, yedek pil ne kadardır? alan varmı içinizde?
Konuya ilgi duyan kimse olmadı galiba, ama ben bilgilendireyim yinede, Msi servisi olan Bimtes ile gorustum.Yardımcı olacaklarını soyleyerek sadece pili kabul ettiler.Pil servise ulaştıktan iki gun sonra mail geldi. Aldıgım cevaba göre arıza pildeymiş,fakat ellerinde yenisi olmadıgından gelecek ilk partiden pil gondereceklerini belirtmişler. Beklentimin üzerinde bir hız ve ilgi gosterdiler, servis sorunu olan ark lara duyurulur.
geriye dönük donanım desteğinin olması içimizi rahatlattı.
açıkcası, 1-2 sene sonra pili ölürse yenisini bulabilir miyim diye endişe etmekteydim. teşekkürler paylaştığın için
pilim 40 gundur istanbul bimtes'te,bu süre içinde kimse arayıp bilgi vermedi.Bugun 30 iş günü doldu,bakalım ne dicekler?