Şimdi Ara

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
0
Favori
40.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@rKSm@N

arkadaşlar bnimkine benzer sorun yaşayan yok mu? LCD ekranı gereğinden fazla hassas. Kapagın arkasına dokununca görüntü bozuluyor. hatta biryere dokunmadan laptopu sallayınca bile köşelerde görüntünün bozulduğu yerler oluyor. bide ekran kartı hakkında bişey söleyeceğim. 3dmark2001 de benim eski bilgisayardaki geforce mx440 ile çok yakın puanlar aldı normal mi sizce bu

merhaba bende alalı 2gün oluyor. koltuğun üzerinde sallandı biraz bakım ekranın bir iki yerinde bozulmalar oluyor arksında elimi bastırarak dolaştırdım bazı yerlerde etileniyor ekran normalmi bu
  • Arkadaşlar ben de ürünü satıyorum, 3 hftalık daha, 550 ye... İlgilenen Ankaralılar varsa PM atsin...
    link burada :http://forum.donanimhaber.com/m_24217998/tm.htm
  • bende yaklaşık 1 ay kadar önce aldım,vista yüklü geldi.ilk işim xp yüklemek oldu.driveri çıkıyo içinden.yalnız dikkatimi çeken tek sorun(genel anlamda memnunum)f7 ve f8 uşları ses açma ve kapatma olarak gösterilmiş,f9 mute.benim cihazda f8 f9 ses açıp kapıyor,f10 mute yapıyor.acaba tuşlarmı yanlış işaretlendi yoksa yapmam gereken birşeymi var?yoksa arızamı var?vista yüklü iken hiç dikkat etmedim.
  • http://www.mavibilgisayar.com/ud/8471

buradaki fiyat çok güzel HDD:120
    655 YTL
  • quote:

Orjinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

arkadaşlar bnimkine benzer sorun yaşayan yok mu? LCD ekranı gereğinden fazla hassas. Kapagın arkasına dokununca görüntü bozuluyor. hatta biryere dokunmadan laptopu sallayınca bile köşelerde görüntünün bozulduğu yerler oluyor. bide ekran kartı hakkında bişey söleyeceğim. 3dmark2001 de benim eski bilgisayardaki geforce mx440 ile çok yakın puanlar aldı normal mi sizce bu

merhaba bende alalı 2gün oluyor. koltuğun üzerinde sallandı biraz bakım ekranın bir iki yerinde bozulmalar oluyor arksında elimi bastırarak dolaştırdım bazı yerlerde etileniyor ekran normalmi bu

Ben sökmüştüm ekranı neden böyle oluyor diye Ekranın arkatarafındaki plastik çok ince destek falan atmamışlar dokunduğunuzda aynı ön tarafına dokunmuşsunuz gibi görüntüde sulanma oluyor kapağın iç tarafında destek yapılmış olsaydı böle olmicaktı ama napalım böle de güzel MSI S430

• ekranın parlak olmamasından memnunmusunuz yada rahsızmısın?

hiç keşke vr330x alsaydım dediniz mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SNOOPY__

quote:

Orjinalden alıntı: EskiyeNi

quote:

Ben sökmüştüm ekranı neden böyle oluyor diye Ekranın arkatarafındaki plastik çok ince destek falan atmamışlar dokunduğunuzda aynı ön tarafına dokunmuşsunuz gibi görüntüde sulanma oluyor kapağın iç tarafında destek yapılmış olsaydı böle olmicaktı ama napalım böle de güzel MSI S430

benimkide öyle.ekran arka desteği yok demekki.ama çok rahatsızlık vermiyo..

• quote:

Orjinalden alıntı: magicool

ekranın parlak olmamasından memnunmusunuz yada rahsızmısın?

kesinlikle hayır çok memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: magicool

ekranın parlak olmamasından memnunmusunuz yada rahsızmısın?

Özelikle mat ekran olduğu için seçtim ve gayet memnunum. Parlak ekran isteyenler vr330x i seçsinler diye forum boyunca herkes yazdı zaten.
  • ekranın boyutuna alışmak dışında hiçbir problemim olmadı performasn bakımındanda gerçekten verdiğiniz paraya sonuna kadar değiyor
  • merhaba arkadaşlar
    bizde bu laptoptan aldık ve xp yi yükledim genel olarak problem yok fakat sadece ara sıra bilgisayar açılırken ve kapanırken ses te titreme yapıyor her zaman değil neden olabilir?
  • evet açılırken seste tıtreme oluyor da benım eskı dell celeron 1.6 da da oluyordu :)
  • Bende de aynı sorun var.Açılışta bazen ses titreme yapıyor. İşlemci 100% olduğu zaman oluyor zannedersem. Bazen media player dinerken herhangi bir program çalıştırdığım zaman da yapıyor. Ama Counter 1.6 1280 x 800 oynayabiliyorum. empire earth oynuyorum.İşimi görüyor. Alırkende çok fazla birşey beklemiyordum.Herhalde sempronun basit yapısı, cache belleğinin düşük olması geç tepki vermesi ve anakartın kalitesiyle alakalı galiba.Şimdi most wanted deniyecem bakalım çalıştıracak mı?
    Dikkatli kullanmak lazım hassas bir alet.
    Ama hoşuma gitti. Narin bir kız gibi..
  • benim s430 bozuldu. belliydi zaten... hoparlorden surekli ses geliyor hicbisekilde kapatilmiyor
  • geçmiş olsun.
    daha aydınlatıcı bilgiler versen belki yardımımız dokunabilir.
  • ilk aldığımdan beri lcd ekranında sorunlar vardı. arkasına dokununca görüntüde bozulmalar oluyordu. hatta hafiften laptopu sallayınca bile görüntünün köşelerinde hissedebiliyordum bozulmayı. bu zamana kadar sabrettim geri yollamadım. üşendim yada bi şekilde razı oldum böyle kullanmaya geri gönderip gelmesini beklemek istemedim. geçenlerde bilgisayar açılınca sol hoparlörden sürekli bir ses gelmeye başladı. hoparloru kapatsan dahi engelleyemiyorsun bu sesi. ekranı yukarı aşşağı oynatınca bi süre kesebiliyordum sesi fakat artık o da olmuyor. sorun hoparlöre giden kablonun temaslarında nkaynaklanıyto olabilir herneyse. ben garantiden faydfalanmak istemessem onaracağıma inanıyorum. ama garantiden çıkar diye ellemek istemiyorum. şimdi geri yollamayı düşünüyorum belli mi olur şans güler yenisini verirler belki ekran da düzgün gelir böylece. ama ben biraz kurcaladım, bu nedenle garanti dışına çıkmış fln derlerse artık bazı şeylerden fena soğumuş olacağım. bunlar hepsiburada ve ucuz mallar... her ne kadar kullanıcı yorumlarına göre alsam da ben kavuşamıyorum memnuniyete.

• bi kaç şey daha söylemek istiyorum. ben bu üreticileri hiç anlayamıyorum. ne olursa olsun bir laptop üretmişsin, bu kadar üfürükten hoparlör koymana ne gerek var. 5 dolar daha harca bi cep telefonu hoparlorlerinden koy hiç olmassa. benim adi samsung cep telefonumun radyosunu bi açıyorum bu laptopa 40 çeker bi ses veriyor yahu. bu düşüncesizlikleri kınıyorum. aynı zamanda tv-out gibi basit bi çıkışı da koymuyorlar. haşşbuki vga çıkışı var bi tv out da koysan ne olur... bunlar sadece s430 için geçerli değil. geçende son model bir asus inceledim onda bile tv out yok.
  • sen her seferinde söyleyim durdun monitör elleyince titriyor diye
    bizimkide titriyor ama o kadar abartılı değil.
    laptobun işlemci vidalarına felan tornavida sürmediysen.
    bizde hala (6 ay) sorun yok.
    inşallahta olmaz.
    benim tek gıcık olduğum yanı klavyesi
    onada katlanıyoruz.
    sesine alıştım artık.
    umarım tamr edilir veya yenisi verilir.
    birazda milli kullancı olmayacaksın.
    akışına bıraacaksın. ben laptoba normal laptop gibi davranıyorum.
    benimde canım istiyor sağını sounu açmak kurcalamak ama bu aralar açmıyorum.
    cihazıma entegre bluetooth eklemiştim.
    onu bile çıkardım normal kullanıyorum.
    bozulmadan kullanmanız dileğiyle iyi akşamlar
  • garantiden çıkarsa yada tamir edilemezse modify yapmayı düşünüyorum. çıkarttığı sese sabretmek çok zordu o sıralar da laptopa ihtiyacım vardı o yüzden müdahele etmeden duramadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@rKSm@N -- 14 Temmuz 2008; 23:49:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.