Şimdi Ara

**MSI S430 amd3600+,512mbRam,80gbHdd ALACAKLAR VE KULLANANLAR BURAYA** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
418
Cevap
0
Favori
40.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende aranıza katıldım bugun s430x modeliyle
  • ses olayı of ya tahamul dısı sony ericsson walkman serisi bundan daha yüksek çıkarıyor
  • birde arkadaşlar bazen wi-fi açma tuşuna basmamama ve led aktif etmeme ragmen wi-fi açılmıyor sebebi ne olabilir?
  • Merhaba arkadaşlar...

bende yaklaşık 1 hafta önce MSI S430x notebook aldım...aldığım yer işletim sisteminin yüklü olmadığını söyledi ve bende onlara yüklemelerini rica ettim...

herşey güzel çalılıyor..hayatımda ilk defa bi laptopum oldu..dün arkadaşlarla kafeye gittik, hepsi laptoplarıyla wireless kullanarak internete bağlandı.ama ben giremedim..kurcaladım kurcaladım bilgisayarda wireless ile ilgili hiçbirşey bulamadım..arkadaşımın bilgisayarından webta bilgisayarımı araştırdım.acaba laptopta wireless yokmu diye...Ama varmış.dedim driveri yüklü değildir belki ama eve geldim ykledim...ama hala birşey çalışmıyor..

ne yapmalıyım.?
    nasıl kurucam wirelessi?

iyi çalışmalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tcay

Merhaba arkadaşlar...

bende yaklaşık 1 hafta önce MSI S430x notebook aldım...aldığım yer işletim sisteminin yüklü olmadığını söyledi ve bende onlara yüklemelerini rica ettim...

herşey güzel çalılıyor..hayatımda ilk defa bi laptopum oldu..dün arkadaşlarla kafeye gittik, hepsi laptoplarıyla wireless kullanarak internete bağlandı.ama ben giremedim..kurcaladım kurcaladım bilgisayarda wireless ile ilgili hiçbirşey bulamadım..arkadaşımın bilgisayarından webta bilgisayarımı araştırdım.acaba laptopta wireless yokmu diye...Ama varmış.dedim driveri yüklü değildir belki ama eve geldim ykledim...ama hala birşey çalışmıyor..

ne yapmalıyım.?
    nasıl kurucam wirelessi?

iyi çalışmalar

Açma kapama düğmesinin ynataraflarındaki tuşlardan açtın mı wlanı??

Ses konusuna gelince abartmayın arkadaşlar ben elektronikçilerden tanesi 2 ytlden 2 tane hoporlor aldım yaklaşık 3 cm çapında 10 mm derinlik kurtarıyor alt tarafına yerleştirdim onları şimdi gelin bi sesi dinleyin ses kartının çıkışı yterli derecede yüksek ama hopörlörler küçük olduğu için kaliteli ses çıkmıyor isteyen varsa şu andaki sesiyle kapıştıralım inanın klavyenin tuşları yerinden zıplayacakmış gibi oluyor maliyeti ise sadece 4 YTL

• arkadaşlar oradan açtım ama sanırım driver yüklenmedi..

ayrıca bilgisayarda neden wirelessle ilgili bir metin sayfa birşey yok :S

driveri yükledim ama hala tık yok :S

ne yapmalıyım? :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SNOOPY__

quote:

Orjinalden alıntı: Tcay

Merhaba arkadaşlar...

ne yapmalıyım.?
    nasıl kurucam wirelessi?

iyi çalışmalar

Açma kapama düğmesinin ynataraflarındaki tuşlardan açtın mı wlanı??

Ses konusuna gelince abartmayın arkadaşlar ben elektronikçilerden tanesi 2 ytlden 2 tane hoporlor aldım yaklaşık 3 cm çapında 10 mm derinlik kurtarıyor alt tarafına yerleştirdim onları şimdi gelin bi sesi dinleyin ses kartının çıkışı yterli derecede yüksek ama hopörlörler küçük olduğu için kaliteli ses çıkmıyor isteyen varsa şu andaki sesiyle kapıştıralım inanın klavyenin tuşları yerinden zıplayacakmış gibi oluyor maliyeti ise sadece 4 YTL

ya hoporler berbat kulaklık sesi muthişde yani arkadaşların dedikleri dogru bu kadar olmaz benim cep telefonu kadar sesi bile zor cıkarıyor(motorola e2) demişsin 4 ytl ye yerleştirdim 2 tane ama garanti ne oldu?

• Selamlar..

Şu ses durumu benim de canımı sıkıyor, inanın harici bir şey bağlamadan film bile izlenmiyor, tek çare Realtek Audio Yöneticisini açıp ekolayzır ayarlarını sonuna kadar çıkarmak.. o zaman da çok cızırtı oluyor napalım.. O kadar canavar gibi makine yapıyosun, dandik bi hoparlör koyuyorsun..

Bi arkadaş 4 YTL maliyetle sorunu düzeltmiş, keşke ben de becerebilsem böyle şeyleri.. O hoparlörleri bulsam da nasıl takacağım? Nereye monte edeceğim..? Aslında ben online uzun süreli oynarken alttaki vidaları söküp kapağı çıkartıyorum makine işlemci ve ekran kartı zamazingosu faza ısınmasın diye riskli bi şey ama neyse epey işe yarıyo makine saatlerce hatta günlerce açık hiç bi şey olmuyo..

Buradaki arkadaş hangi ölçülerde bi hoparlör aldığını ve nasıl taktığını mümkünse resimlerle gösterebilirse.. Acımıyom garantisine varsın bozulursa bozulsun.. Zaten makineyi alır almaz yaptığım ilk şey RAM leri değiştirmek olmuştu..

Hepinize kolay gelsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: fotoseyhan

Selamlar..

Şu ses durumu benim de canımı sıkıyor, inanın harici bir şey bağlamadan film bile izlenmiyor, tek çare Realtek Audio Yöneticisini açıp ekolayzır ayarlarını sonuna kadar çıkarmak.. o zaman da çok cızırtı oluyor napalım.. O kadar canavar gibi makine yapıyosun, dandik bi hoparlör koyuyorsun..

Bi arkadaş 4 YTL maliyetle sorunu düzeltmiş, keşke ben de becerebilsem böyle şeyleri.. O hoparlörleri bulsam da nasıl takacağım? Nereye monte edeceğim..? Aslında ben online uzun süreli oynarken alttaki vidaları söküp kapağı çıkartıyorum makine işlemci ve ekran kartı zamazingosu faza ısınmasın diye riskli bi şey ama neyse epey işe yarıyo makine saatlerce hatta günlerce açık hiç bi şey olmuyo..

Buradaki arkadaş hangi ölçülerde bi hoparlör aldığını ve nasıl taktığını mümkünse resimlerle gösterebilirse.. Acımıyom garantisine varsın bozulursa bozulsun.. Zaten makineyi alır almaz yaptığım ilk şey RAM leri değiştirmek olmuştu..

Hepinize kolay gelsin..

ram degiştermek garantiyi bozmuyordu bildigim kadarıyla

• yok yok bozmuyor
    ben gold dan almıstım aldıgımda 1 gb ekletmıstım kendılerıne

ram ın takıldıgı bölümün vidaları ile
    bu etiketi sökerseniz ürün garanti dısı kalır bölümü ayrı
    dolayısıyla sorun olmuyor
  • S430X-025TR aldim.

Sitesinde S430 için Glare Type yani parlak ekran ibaresi var.

Ben mi yanlis anliyorum, görüs acisi falan da baya iyi. Sistem suan imzamdaki hale geldi. Yakinda TL-60 da alabilirim. Bi ara bluetooth ve tv karti niyetim var ama tv karti konusunda kararsizim. Tv göstersin Vista 64bit ile calissin yeter benim için...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AliKocoglu

S430X-025TR aldim.

Sitesinde S430 için Glare Type yani parlak ekran ibaresi var.

Ben mi yanlis anliyorum, görüs acisi falan da baya iyi. Sistem suan imzamdaki hale geldi. Yakinda TL-60 da alabilirim. Bi ara bluetooth ve tv karti niyetim var ama tv karti konusunda kararsizim. Tv göstersin Vista 64bit ile calissin yeter benim için...

Tl-60 aldığınızda nerden ve kaçparaya temin ettiğinizi bildirirseniz sevinirim.
  • ya arkadaşlar ben msi s430x-025tr almayı düşünüyorum. tek tereddütüm ekranın parlak olup olmadığı. bir sitede parlak ekran yazıyor birsitede parlak yazmıyor. bilginiz varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • sayfaları hızla gözden geçirdim ses sorunundan bahsediliyor bu ses sorunu fanın sesimi yoksa dahili hoparlörlerin sesimi?
  • Ses sorunu denilen olay ekranın altındaki hoparlörlerin çok ufak ve verimsiz olduğu için yeterince ses veremiyor. Sempron işlemcili olan bu versiyonlar parlamasız ekran. Parlak olan ekranlar 2006 yılı sonlarına doğru gelen çift çekirdekli versiyonlarıydı. Eşimin kardeşine almıştık bir tane biraz sıcak olması dışında hiçbir sorunu çıkarmadı.
  • Bu arada almayı düşünenler bu cihaz İzmir Tekmarda KDV Dahil 499 YTL

http://forum.donanimhaber.com/m_25449193/tm.htm
  • Beyler bizim makinenin 14.1 monitörünün parlaklığı (cd) ve kontrastı kaçtır, bilen var mı? Teşekkürler..
  • mehaba bende alıcam bı dizüstünden. mavi bilgisayarda

MegaBook S430-022 AMD Sempron Mobile 2.0GHz 512MB 120GB DVD+-RW
    olarak var , ama sormak istediğim şeyler var.
    s430x-025tr olunca ne oluyor? x ne demek ve 022 ve 025tr araındaki farklar neler. ve ankarada nerde bulabilirim başka? vatanda yok sanırım
  • galiba s430x'in üç değişik modeli var. 021TR, 022 ve 025TR. ram ve harddisk özellikleri farkediyor anladığım kadarıyla.

hangi model olduğu pilin altında kasada yazıyor.
  • saol.
    evet HD ram falan değişiyor. 120 GB olanını alıcam bende 30 ytl de verip 1024 ram takarım iyi olur diye düşünüyorum yandaki TR ise sanırım türkçe klavye falan olsa gerek.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.