Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nt mağazalarında vardır.telefonla sorun.
  • adam gibi fotograflarini koyan yok. vista kuran var mi? isinma sorunu, dvd sorunu ve ekran gorunumu nasil? kasa tek renk mi? beyaz kirmizi alabiliyor muyuz? firewire bana lazim, aldigimda nasil kameradan goruntu aktaririm. tesekkurler :p
  • ..

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ
  • ..

• quote:

Orjinalden alıntı: chinaski

adam gibi fotograflarini koyan yok. vista kuran var mi? isinma sorunu, dvd sorunu ve ekran gorunumu nasil? kasa tek renk mi? beyaz kirmizi alabiliyor muyuz? firewire bana lazim, aldigimda nasil kameradan goruntu aktaririm. tesekkurler :p

Sen başlıkları takip etmemişsin, tüm sorularına cevaplar var.Kasa tek renk ve gayet güzel.DVD sorunu neden olsun ? Toshiba dvdrom var.
    Ekran güzel , cihaz arabada kaldı o nedenle firewire olayına bakamadım ama alırken var görünüyordu özelliklerde..Kitapçıktan kontrol ederim akşam..

Bu fiyata buna yaklaşan notebook zaten yok.512MB ,80GB diskliler bile daha pahalı..
  • ..

• ..

• beylerbu wifi yı nasıl enable ediyoruz ?
    Işığı yanık degil, bir türlü ağları ve evdeki kablosuz agı gosteremedim
    Disable degil wireless baglantı ama ışık neden yanmaz ?
    birde touchpad programı yokmu ? Asagı yukarı kaymıyor ekran touchla
  • beyler yav vatanda bu c'hazin ekran kartina 128 dior siz 256 diosunuz :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerist07

beyler yav vatanda bu c'hazin ekran kartina 128 dior siz 256 diosunuz :S

• Tamam WiFi olayını çözdüm.Meger sag üst taraftaki 4 fast-key den sagdan ikincisine basarak aktif yapmamız gerekiyormuş.Sadece connection ın enable olması yetmiyor.Güzel olmus bu, istedigin gibi aç kapa yapıyorsun hızlıca.Bunu yaptım küt baglandı.Bende bozuk sandımdı

Gece oynadım biraz cihazla ama iğrenç Türkçe Windows yüzünden çokta didiklemedim.
    Ekran çok güzel, tam portatif cihaz.Hafifiliği çok çok iyi.DELL vardı, eşşek ölüsü gibiydi, ondan sonra bu cok iyi geldi
    Touchpad in buttonlar biraz küçük ve aşagıda kalmış, alışana kadar zorlandım.
    ENTER TAB tuşu gibi, L degil, buda alışma işi.Tabii genel olarak notebooklarda yazı yazmak rahatsızdır.O nedenle klavye konusunda çok diyecek birşey yok.

En kısa zamanda , Trükçe Windowsdan kurtulup, ingilizcesini kuracagım ,üstünede bi Ubuntu Linux çaktımmı, alet tadından yenmez hale gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 13 Aralık 2006; 9:43:16 >

• Arkadaşlar ben de s430 kulanıcısıyım makinamdan çok memnunum. Arkadaşlardan ekran kartının driverini yükselten oldu mu yükseltmemizin faydası olurmu , vistaya ücretsiz geçebilyormuyuz değişik markalardaki kampanyalarda ücretsiz geçiş olduğu görülüyor. Msı S430 un kendi DVD sini birebir copya yaptım 4x le kayıt yaptı acaba DVD RW si 4x hızlımı selamlar
  • bence yükseltmene gerek yok.dvd ile ilgili sorduğunu anlamadım.24 x max hızı var ama.
  • ben geçen hafta vatandan aldım ürünü gerçekten performans olarak cok beğend im ama hdd yi doldurduğumda hdd*de bad sector oldugunu fark ettim vatana götürdüm bakalım ne cevap verecekler bilmiyorum bu arda ben ekran kartı olayını anlayamadım Ramden 64 yiyor gözüküyor fakat ekran kartı 256 mb nasıl oluyor çakamadım bu durumu bir türlü..
  • quote:

Orjinalden alıntı: TeRraN

ben geçen hafta vatandan aldım ürünü gerçekten performans olarak cok beğend im ama hdd yi doldurduğumda hdd*de bad sector oldugunu fark ettim vatana götürdüm bakalım ne cevap verecekler bilmiyorum bu arda ben ekran kartı olayını anlayamadım Ramden 64 yiyor gözüküyor fakat ekran kartı 256 mb nasıl oluyor çakamadım bu durumu bir türlü..

Vatan a kaldıysan işin zor, bekle ki değiştirsinler..
  • nasıl aldın bu değeri?bizde konrtol edelim.

quote:

Orjinalden alıntı: TeRraN

ben geçen hafta vatandan aldım ürünü gerçekten performans olarak cok beğend im ama hdd yi doldurduğumda hdd*de bad sector oldugunu fark ettim vatana götürdüm bakalım ne cevap verecekler bilmiyorum bu arda ben ekran kartı olayını anlayamadım Ramden 64 yiyor gözüküyor fakat ekran kartı 256 mb nasıl oluyor çakamadım bu durumu bir türlü..
  • GÖRÜNTÜ BİLGİSİ

Adı NVIDIA GeForce Go 6100
    PNP Aygıt Kimliği PCI\VEN_10DE&DEV_0247&SUBSYS_373D1462&REV_A2\3&267A616A&0&28
    Bağdaştırıcı Türü GeForce Go 6100, NVIDIA uyumlu
    Bağdaştırıcı Açıklaması NVIDIA GeForce Go 6100

Bağdaştırıcı RAM'ı 256,00 MB'a ulaştığında (268.435.456 Bayt) (buraya dikkat)

Yüklü Sürücüler nv4_disp.dll
    Sürücü Sürümü 6.14.10.8464
    INF Dosyası oem6.inf (nv4_14141 bölümü)
    Renk Düzlemleri 1
    Renk Tablosu Girdiler 4294967296
    Çözünürlük 1280 x 768 x 60 hertz
    Bit/Piksel 32
    Bellek Adresi 0xFD000000-0xFDFFFFFF
    Bellek Adresi 0xD0000000-0xDFFFFFFF
    Bellek Adresi 0xFC000000-0xFCFFFFFF
    IRQ Kanalı IRQ 19
    G/Ç Bağlantı Noktası 0x000003B0-0x000003BB
    G/Ç Bağlantı Noktası 0x000003C0-0x000003DF
    Bellek Adresi 0xA0000-0xBFFFF
    Sürücü c:\windows\system32\drivers\nv4_mini.sys (6.14.10.8464, 3,49 MB'a ulaştığında (3.659.968 Bayt), 27.04.2006 05:48)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odincsoy -- 13 Aralık 2006; 14:30:49 >

• hepsiburada da ön sipariş alıyor.
  • Akşam Ubuntu Linux kurdum, ama ekran kartını filan tanıyamadı.Sonra XP kurdum Ingilizce, oda otomatik bulamadı, illaki driver cd sinden kur dedi.Oyle yaptım
    XP nin tanıyamadıgı, Ekran kartı, ses, modem, wifi, nforce vs vs vs
    Hayret ben tanır zannetmiştim ama, neyse
  • bencede neyse dostum.fıstık gibi aleti ucuza kaptık.:)))hele sen bedavaya aldın sayılır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.