Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kucaktayken daha çok fan çalışıyor. neden acaba ?
  • demekki bu programı kullanmamalı.en azından msn deyken.iyi bir tespitti teşekkürler..

quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

denedin mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

ozman sorun msn den değilde "system control manager" den kaynaklanıyor olabilir ben hep msn e suç atıyordum bide onu kapatıp deniyim bakim belki duzelir.

"system control manager" ı kapattığımda seste değişiklik yaptığımda hiç bi sorun olmadı en kücük bi takılma bile yoktu. bilgilerinize

• walla yeni pc yi bugün aldım bende yine aynı sorunlar devam ediyor hatta daha da beter oldu diyebilirim :D Msn de web cam açılmıyo kilitleniydu, şimdiki pcde hem kilitleniyo hemde mavi ekran gelip reset atıyor. cümlleten geçmiş olsun bu 3. msi s420 2 idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 21 Şubat 2007; 18:00:44 >
  • iyide bizimkiler msi s430 ??

quote:

Orjinalden alıntı: uzaylioglan

walla yeni pc yi bugün aldım bende yine aynı sorunlar devam ediyor hatta daha da beter oldu diyebilirim :D Msn de web cam açılmıyo kilitleniydu, şimdiki pcde hem kilitleniyo hemde mavi ekran gelip reset atıyor. cümlleten geçmiş olsun bu 3. msi s420 2 idi.
  • pardon kardeş, ama aynı sorun bende de var belirtim dedim.
  • quote:

şuan sırf senin yazından dolayı denemek için yükledim ve çalıştırdım.bir sorun yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

Arkadaşlar, bu akşam moralim çok bozuldu. Bir dostumla görüşmek için Google Talk'u yükledim. Bir türlü konuşamadık. Kapatıp açayım dedim, bir daha açamadım. Bir ekran geliyor, güvenli mod, online destekli, komut istemi, normal windows açılışı filan. Normali denedim, alet kendi kendini kapattı. Güvenli modu denedim, kapattı. En son online destekliyi denedim, alet güvenli modda açıldı!! Sistemi önceki bir tarihe yükleyip açtım. İlk iş google talk'ı aradım program ekle-kaldır'da, yok. Kaydettiğim yerden sildim ama, msn'de mikrofon testi yaptığım halde, voice mail gönderemiyorum. Ses algılamadığı mesajı geliyor.

Anlayanlar durumu değerlendirirlerse çok sevineceğim.

Kendi resmi sitesinden yüklenen böyle küçük bir programın bu işi yapacağına ben de inanmıyorum. Ama neden olabilir? Program Ekle-Kaldır'da da bulamayınca programı iyice kıllandım. Sistem bilgisi olanların fikrini almak istedim.

Ayrıca online destekli seçeneğini işaretlediğim halde güvenli kip ekranının gelmesi de ilginç.

• quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kucaktayken daha çok fan çalışıyor. neden acaba ?

Bacağın hava alığını kapatıyor olmasın?!
  • hakketen ilginç bi durum.
    quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kucaktayken daha çok fan çalışıyor. neden acaba ?

Bacağın hava alığını kapatıyor olmasın?!
  • Arkadaşlar sizin topiğe uzun zamandır bakmıyordum, son 3-4 sayfayı okurken çok güldüm hehe:)

Teknik olarak sorun yaşayan varsa vs. yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada youtube'a videoyu koyan arkadaş ekranı gösterirken benim msjım görünüyor, imzam, avatarım fln eheh çok heyecanladım, ünlü olmuşum
  • nedir komik olan 3-4 sayfadır?

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Arkadaşlar sizin topiğe uzun zamandır bakmıyordum, son 3-4 sayfayı okurken çok güldüm hehe:)

Teknik olarak sorun yaşayan varsa vs. yardımcı olmaya çalışırım.

Bu arada youtube'a videoyu koyan arkadaş ekranı gösterirken benim msjım görünüyor, imzam, avatarım fln eheh çok heyecanladım, ünlü olmuşum
  • evet neymiş seni güldüren
  • fan bosluklarini kapatmamaya calisiyorum kucakta ama fan gene de calisiyor. aksamlari yatakta kucaga alip kulakligi da takip LOST seyrediyorum da iyi oluyor vallahii.. heyacan,adrenalin ..
  • abovs, kızmadınız demi?

güldüğüm dediğim, eğlendim yani topiğiniz sıkıcı değil, unpopun msjlara fln güldüm işte. yanlış anlaşılmasın..

bu arada 10 sayfa olmuş ama teknik pek bişey konuşulmamış sizde, genelde kullanıma yönelik msjlar var.
  • valla haklısın bizde teknik anlayan bir gidacıbey var onunda dışında pek yok galiba:)
    quote:

abovs, kızmadınız demi?

güldüğüm dediğim, eğlendim yani topiğiniz sıkıcı değil, unpopun msjlara fln güldüm işte. yanlış anlaşılmasın..

bu arada 10 sayfa olmuş ama teknik pek bişey konuşulmamış sizde, genelde kullanıma yönelik msjlar var.

• quote:

valla haklısın bizde teknik anlayan bir gidacıbey var onunda dışında pek yok galiba:)
    quote:

abovs, kızmadınız demi?

tesekkurler arkadaşım :) ama benim de teknik bilgimin pek iyi olduğu soylenemez. başıma gelen şeylerden aklımda kalanları ve sorunları nasıl çözdüğümü elimden geldiğince yazıyorum. diğer arkadaşlara da faydalı oluyosa ne guzel vala

• eşim amwaydan mikrofibelli bez almış.(17 YTL'ye,biraz pahalı ama...)sadece su ile çok güzel siliyor.ekranı çizmeden,bastırmadan harika temizliyor.:))
  • quote:

abovs, kızmadınız demi?

Dostum, son 3-4 sayfayı okuduysan, sorunları da görmüş olmalısın. Önerilerini bekliyoruz o zaman..

unpop dostum, megabook'uk altına aynı büyüklükte bir kontrplak koymayı dene. O adrenalin ve heyecanla zaman zaman hava alığını kollamayı unutuyorsun bence..

Eklendi: Biri beni tmss'in pop-up'ından kurtarsın lütfen.. Yazdıklarım hep güme gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erroraesthumanum -- 22 Şubat 2007; 23:36:08 >

• @ erroraesthumanum

son 4 sayfayı okudum ama sorunlar çözülmüştür zaman geçmiştir diye yanıtlamadım. Yenilerseniz mevzuları yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
  • yaklaşık 3 aydır kullanıyorum notebooku.hayatımızın vazgeçilmez parçası oldu.neyse benim teknik olarak yaşadığım en büyük ve tek sıkıntı arada bir internet bağlantımın kopması.yani modemde internet var,192.168.1.1 dede bağlı gözüküyorum ama ne sayfa açılıyor nede msn.ne yapmalı sizce??
  • Dostum aynı sıkıntıyı dün de ben yaşadım: son olarak otomatik ip belirlemeyi aktif ettim, bilgisayarı kapattım açtım, düzeldi. Sonra tekrar statik ip belirledim, ağ geçitlerini de eski haline getirdim. Şimdi sorunsuz kullanıyorum. Adsl alt yapısı bazen bu tür sorunlar çıkartabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.