Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı ayarı bende anlatıcaktım, şehir dışındaydım, arkadaş anlatmış, denediniz düzeldimi? ordaki gelişmiş ayarları kurcalayarak bütün wireless ile ilgili sorunları çözebilirsiniz.
  • güç ile ilgili iki seçenek var orda.varsayılan CAM(consantly awake),diğeri ise power saving mode.galiba varsayılanı kullanmak daha mantıklı,ne dersiniz?birde orda dikkatimi çeken a,b,g ayarları var.bunların değişteribiliyor muyuz,fayadası ne olur değiştirirsek?
  • En sonunda patladı
  • ne patlaması yaw.boşuna bekleme patlamayacak.
    quote:

Orjinalden alıntı: Johhnys

En sonunda patladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

güç ile ilgili iki seçenek var orda.varsayılan CAM(consantly awake),diğeri ise power saving mode.galiba varsayılanı kullanmak daha mantıklı,ne dersiniz?birde orda dikkatimi çeken a,b,g ayarları var.bunların değişteribiliyor muyuz,fayadası ne olur değiştirirsek?

örneğin power save mode demek mesela net 1 dk kullanmadığında (varsayalım sadece msniniz açık ama 1 dk kimse bişey yazmıyor) pat netten düşersiniz. Power save modeyi minimuma getirmek lazım ki pil vs. gitmesin diye belirli sürelerde kopmasın.
  • Yanlış anlamayın.Benim patlamam.Aralık ayında vatan bilgisayardan kampanyanın ilk gününde aldığım msı s430 sorunsuz bir şekilde çalışırken dün gece notebook üzerindeki adaptör girişini içine doğru göçerttim ve kırıldı.Batarya da bitince ac den beslenemiyor.Sizce garanti kapsamına girer mi? Ne kadar sürede tamir ederler? Garanti kapsamına girmezse ne kadara bana PATLAR? deneyimli arkadaşlardan görüş bekliyorum.
  • peki a,b,g.. ayarları?ne anlama geliyor,değiştirmek ne kazandırır?
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

güç ile ilgili iki seçenek var orda.varsayılan CAM(consantly awake),diğeri ise power saving mode.galiba varsayılanı kullanmak daha mantıklı,ne dersiniz?birde orda dikkatimi çeken a,b,g ayarları var.bunların değişteribiliyor muyuz,fayadası ne olur değiştirirsek?

örneğin power save mode demek mesela net 1 dk kullanmadığında (varsayalım sadece msniniz açık ama 1 dk kimse bişey yazmıyor) pat netten düşersiniz. Power save modeyi minimuma getirmek lazım ki pil vs. gitmesin diye belirli sürelerde kopmasın.
  • geçmiş olsun.bende patladı deyince..
    quote:

Yanlış anlamayın.Benim patlamam.Aralık ayında vatan bilgisayardan kampanyanın ilk gününde aldığım msı s430 sorunsuz bir şekilde çalışırken dün gece notebook üzerindeki adaptör girişini içine doğru göçerttim ve kırıldı.Batarya da bitince ac den beslenemiyor.Sizce garanti kapsamına girer mi? Ne kadar sürede tamir ederler? Garanti kapsamına girmezse ne kadara bana PATLAR? deneyimli arkadaşlardan görüş bekliyorum.

• quote:

ne patlaması yaw.boşuna bekleme patlamayacak.
    quote:

En sonunda patladı

Beyler sizi bilmem ama bende patlıyalı çok olmuştu zaten hemde 3 tane msı pc patladı sonra geri verdim asus aldım ondada ufak bi sorun vardı kayda değer deil ama titizlik ettim onuda verdim hepten paramı geri aldım şöle rahat düşünüm diye.

MSI da ki sorun ise ısınma sonucu pc nin resetlenmesiydi. 3 bilgisayardada bu hata vardı. mavibilgisayarda herkes beni tanıyo artık şansız tüketici olarak :)

• birincisi seninki s420 idi.ikincisi arkadaş patlamanın açıklamasını yapmış yani kendi hatasından dolayı patladığını

quote:

Orjinalden alıntı: uzaylioglan

quote:

ne patlaması yaw.boşuna bekleme patlamayacak.
    quote:

En sonunda patladı

Beyler sizi bilmem ama bende patlıyalı çok olmuştu zaten hemde 3 tane msı pc patladı sonra geri verdim asus aldım ondada ufak bi sorun vardı kayda değer deil ama titizlik ettim onuda verdim hepten paramı geri aldım şöle rahat düşünüm diye.

MSI da ki sorun ise ısınma sonucu pc nin resetlenmesiydi. 3 bilgisayardada bu hata vardı. mavibilgisayarda herkes beni tanıyo artık şansız tüketici olarak :)

• Aynı sorunlar s430 da var ama bakın yani sizdede aynı ısınma ve fanın sürekli çalışma sorunu yokmu? ama bu MSI s300 de ders almış olmalılarki bunda düzeltmişler.
  • abi o da çok pahalı.1300 usd civarında.
    quote:

Aynı sorunlar s430 da var ama bakın yani sizdede aynı ısınma ve fanın sürekli çalışma sorunu yokmu? ama bu MSI s300 de ders almış olmalılarki bunda düzeltmişler.
  • quote:

abi o da çok pahalı.1300 usd civarında.
    quote:

Aynı sorunlar s430 da var ama bakın yani sizdede aynı ısınma ve fanın sürekli çalışma sorunu yokmu? ama bu MSI s300 de ders almış olmalılarki bunda düzeltmişler.

Walla ben MSI S420 alırken 2 gb corsair ram aldıgım için fiyatı 2 milyara yakın olmuştu O yüzden asusu alırken 160 ytl üst para ödemem yeterli oldu. Ama şunu diyebilirimki marka gerçekten fark ediyor arkadaslar.Eskiden olsa marka farketmez derdim ama şimdi yeteri tecrübem oldu. Örnegim 16 mb lik bir dosyayı msi core2duo 1.83 ve 2gb ramda 15 saniye içinde rar yaparken, asus core2duo 1.83 1 gb ramda 10 saniyede yaptı, dosya boyutu fazla olursa aradaki fark artacaktı.Ekranın klavyenin ve kasanın daha iyi olmasıda ek avantaj, ayrıca msi da kutusundan tek cd çıktı asusta ise orjinal nero ve norton ayrıyetten ıvır zıvır çıktı. Yani kutuyu açarlen bile işte marka lafı agızımdan çıkmadı değil. Ama MSI daki 2gb ram denmidir bilinmez MSI da işletim sistemim daha hızlı ve akııcıydı asusa oranla.

Ayrıca ne msi ı kötüledim nede asusu övdüm, sadece marka farkının doğal olaraktan oldugunu söylüyorum ögrenerekten yaşayaraktan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzaylioglan -- 26 Şubat 2007; 23:53:00 >

• marka önemli tabiki.şahsen param olsa hp veya toshiba alırdım.aklımda msi yoktu.bende cesaret dedim ve aldım.ancak şu ana kadar oldukça memnunum.zaten aksi olsaydı msi yı her yerde afişe ederdim.

quote:

quote:

abi o da çok pahalı.1300 usd civarında.
    quote:

Walla ben MSI S420 alırken 2 gb corsair ram aldıgım için fiyatı 2 milyara yakın olmuştu O yüzden asusu alırken 160 ytl üst para ödemem yeterli oldu. Ama şunu diyebilirimki marka gerçekten fark ediyor arkadaslar.Eskiden olsa marka farketmez derdim ama şimdi yeteri tecrübem oldu. Örnegim 16 mb lik bir dosyayı msi core2duo 1.83 ve 2gb ramda 15 saniye içinde rar yaparken, asus core2duo 1.83 1 gb ramda 10 saniyede yaptı, dosya boyutu fazla olursa aradaki fark artacaktı.Ekranın klavyenin ve kasanın daha iyi olmasıda ek avantaj, ayrıca msi da kutusundan tek cd çıktı asusta ise orjinal nero ve norton ayrıyetten ıvır zıvır çıktı. Yani kutuyu açarlen bile işte marka lafı agızımdan çıkmadı değil. Ama MSI daki 2gb ram denmidir bilinmez MSI da işletim sistemin daha hızlı ve akııcıydı asusa oranla.

Ayrıca ne msi ı kötüledim nede asusu övdümi, sadece marka farkının doğal olaraktan oldugunu söylüyorum ögrenerekten yaşayaraktan.

• msi s300 piyasa çıktı mı ki?kulllandın mı?

quote:

• quote:

msi s300 piyasa çıktı mı ki?kulllandın mı?

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_12594987/tm.htm
  • Arkadaşlar benim adaptör girişini muhtemelen garanti kapsamına almazlar.Sizce tamir olayı bana ne kadara patlar?
  • 802.11 b en eski wireless lan protokolü,sonra 802,11 g ve henüz ülkemizde kullanıma geçmeyen a protokolü.
    hızlarına göre yüksekten alçağa doğru sıralarsak a>g>b şeklinde oluyor.Şuanda ülkemizdeki wireles modem ve acces pointler b ve g yi yada her ikisini birden kullanabiliyorlar. O yüzden şimdilik wireless ayarlarını 802,11 b/g mix moda göre ayarlamak tüm yayın yapılan wireless kanallarını almak için faydalı olur.
  • tşk.
  • o topici bende biliyorum.benim demek istediğim henüz kullanan olmadı.aslında msi s430 un yurtdışı tanıtımınında,s300 de de kullanılan özel soğutma sistemi vardı.ama bizde böyle birşey yok.belki s300 türkiye versiyonununda da olmaz.
    quote:

quote:

msi s300 piyasa çıktı mı ki?kulllandın mı?

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_12594987/tm.htm

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.