Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • w w w . m s i . c o m . t w den yapabılırsınız bios updateyı
  • us1?us2?asia? hangisi?
  • fark etmez !! ikisinden indirebilirsin !!!
  • ya benım backspace tusu cok zor basıyor aldıgımdan berı !! btun tuslar duzeldı bır bu duzelmedı perpayada gitemeye usenıyorum bu tusları cıkartmayı bılen arkadaslar varmı !!
  • tşk.

quote:

Orjinalden alıntı: TeRraN

fark etmez !! ikisinden indirebilirsin !!!
  • evet abi kucaktayken hava almıyor ve fan daha çok çalışıyor.bende farkettim.
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

kucaktayken daha çok fan çalışıyor. neden acaba ?
  • arkadşlar vistada piliniz ne kadar gidiyor !!
  • xp de pil gitmiyor ki vistada gitsin
  • valla çok ilginç ya.internetten kopma sorunu gündeme geldi,ondan sonra hiç kopma olmadı(maşallah deyin:)).gerçekten çok ilginç.
  • quote:

xp de pil gitmiyor ki vistada gitsin

abi aldığınız zaman yapmıysnuzki 12 saat sarj benı xp ile en çok pil durumunda 3.10 dk gidiordu vista kurdum 2.20 dk düştü msn ve internette sörf yapınca 1.50 dk gidiyor !!
  • 3 saat mi?hiç inanasım gelmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

3 saat mi?hiç inanasım gelmiyor.

aslında hiç bi program kurulmadığı zaman benimkide 3 saat civarı gidiyodu. sonra program kurdukça sure 2 saat e kadar duştu :D
  • virüs programı ne kullanıyorsunuz ? notebookla gelen nortonun suresi mart sonu bitiyor.
  • kesinlikle avg.
  • Ben nod32 kullanıyorum. Aynı zamanda modemde trend micro home security var. Ama sistem çok yavaş. 15-20 Kbps hızlarla indirebiliyorum. Ne yapabilirim?
  • quote:

kesinlikle avg.

+1 hem ucretsiz hem makinayı kasmıyor. şimdiye kadarda hiç virus bulaştırmadı.
  • nerden biliyorsun bulastirmadigini. Programlarin gormedikleri virüsler var. Bir program temiz gosterirken digeri o virüsü yakaliyor. Cok emin olmamal lazim.

quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

kesinlikle avg.

• öyle olsa dosyalara ulaşılmaz veya bazı programlar çalışmazdı...hiçbir sorun yok gibi.
    quote:

nerden biliyorsun bulastirmadigini. Programlarin gormedikleri virüsler var. Bir program temiz gosterirken digeri o virüsü yakaliyor. Cok emin olmamal lazim.

quote:

quote:

kesinlikle avg.

• quote:

öyle olsa dosyalara ulaşılmaz veya bazı programlar çalışmazdı...hiçbir sorun yok gibi.
    quote:

nerden biliyorsun bulastirmadigini. Programlarin gormedikleri virüsler var. Bir program temiz gosterirken digeri o virüsü yakaliyor. Cok emin olmamal lazim.

quote:

quote:

kesinlikle avg.

+1 bana bi problem cıkarmadıktan sonra virus olması beni ilgilendirmiyor. ayrıca arkadaşlarla dosya paylaşımı yapıyoruz surekli. onlardan da hiç birisi senin dosyalarda virus var gibi bişey soylemedi. hem onu test etmek icin sistemde bikaç tane antivirus programının kurulu olması gerekli bence gereksiz uğraş ayrıca o 2. programın tam olarak taradığından da emin olamayız bu açıdan baktığımızda.

• oyle demeyin arkadaşlar. En iyi virüs zaten işini sessiz sakin yapan ve varligini farkettiremeyen virüstür. Yani siz ben gormuyorum bana problem cikarmiyor diyerek farketmediginiz bir virüs gizli gizli kişisel bilgilerinizi başka yerlere aktarıyor olabilir. (mail şifresi,banka şifrsi vs )
    aman dikkat edelim ! Bu arada wireless'ta net komasi devam ediyor malesef bende.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.