Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kadar basit bir amaç için, bu kadar güçlü bir mıknatıs kullanan zihniyeti kutlamak gerek. Manyetik bilgi saklayan ortamlardan hala haberi olmamış anlaşılan!!!! (Denedim, doğrudur!)

Dış tarafı diamanyetik bir malzemeyle maskelemeyi akıl etseydi bari!!!
  • arkadaşlar 3D Mark 2005 i yükledim ve işte sonuçlar:

http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8452341

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odincsoy -- 19 Mart 2007; 11:54:15 >
  • başlıkta sorun problem yazısı yok, aman nazar degmesin.Benimde 3 aydır tık demedi cihaz.
    Kazara çok cillop bi cihazmı aldık mucize fiyata anlamıyorum.

Wireless olayında ayarlar onemli.Ben tekrar windows kurdum devamlı kopuyordu WPA yapınca
    Sonrasında WEP yaptım, gece gündüz download için açık.Bir sorun görmedim.Anında baglanıyor
    Modem US Robotics USR 9106
  • nasil yapiyoruz o ayari, anlatsaniza su yasli abinize
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

başlıkta sorun problem yazısı yok, aman nazar degmesin.Benimde 3 aydır tık demedi cihaz.
    Kazara çok cillop bi cihazmı aldık mucize fiyata anlamıyorum.

Wireless olayında ayarlar onemli.Ben tekrar windows kurdum devamlı kopuyordu WPA yapınca
    Sonrasında WEP yaptım, gece gündüz download için açık.Bir sorun görmedim.Anında baglanıyor
    Modem US Robotics USR 9106
  • yahu konussaniza. 2 gundur ses yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

yahu konussaniza. 2 gundur ses yok

benim modemin wireless security kısmında boyle yazıyor belki bizim adaptor WPA yı desteklemiyodur.

"Before setting up security, ensure that your wireless adaptors support the same type of security. Most support WEP, but not all support WPA, WPA2, or 802.1x."

sende bi security kısmını kurcala istersen sanırım arkadaşın bahsettiği ayar orada yanlışsa duzeltirsiniz bi zahmet ;)
  • ne olsun yunanistanı dağıttık .touchpad kayganlığını yitirdi biraz.

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

yahu konussaniza. 2 gundur ses yok
  • ARKADAŞLAR NİHAYET S430 STOKLARA TEKRAR DÜŞTÜ.YENİ ARKADAŞLARI BEKLİYORUZ

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=82853&productid=bd70460

• YOK MU SORAN YA?
  • hakketen ya bi zamanlar kara borsaya düşmüştü.

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

YOK MU SORAN YA?
  • Ya ben birşey farkettim, stoklara yeni giren makinada firewire, bluetooth, s-video out falan da olduğu yazıyor. Sizce doğruluk payı ne kadardır??
  • bence yanlış.ekran kartınada 224 MB yazmışlar oda yanlış.

quote:

Orjinalden alıntı: zirconium

Ya ben birşey farkettim, stoklara yeni giren makinada firewire, bluetooth, s-video out falan da olduğu yazıyor. Sizce doğruluk payı ne kadardır??
  • evet ben de almayı dusunuyorum
    yeni gelen partideki teknik ozellikleri kesinolarak ogrenmemiz gerek
    hepsiburadaya mail attım ama umarım duzgun bir yanıt gelir.
  • havalar ısınıyor.notebook soğutucusu alsak mı?
  • ayrıca notebook sahibi arkadaslar notebookun ebatlarını belirtebilirler mi?
    en boy yukseklik olarak
  • yeni s430 lar vista yüklüymüş.bakalım vista ile performansı nasıl olacak?
  • 21-03-2007 tarihli bios guncellemesi cıkmış yeni gordum hemen yazayım dedim forma. bide vista için başka bi bios guncellemesi daha var

http://www.msi.com.tw/program/support/bios/bos/spt_bos_detail.php?UID=632&kind=11
  • makinayı vista kurup deneyen veya vistalı surumu kullanan arkadaşlar varmı? performansı nasıl vistada? kurmayı duşunuyorum ama once bi sorayım dedim...
  • bence vista ile daha iyi performans elde edilecek.64 bit nede olsa s430.
  • Aradaşlar merhaba uzun zamandır formu takip ediyorum fakat sizlere katılamıyordum benim problemim susmayan fanım. 2 gün önce 10 sniye aralıklarla fan devreye girip susuyordu ısınmyla ve havalandırmayla hatta sistemle ilgili problemden kaynaklanmıyor.Hatta dinleme modunda fan susuyor. Yeni vista Business i kurdum çok etkieyici ve kolay kullanımı 32 bitlik , driverlerini MSI çok güzel hazırlamış şu anki görünümüyle Win xp arasında performans ve görünüm olarak çok belirgin farkı var vista performan değerlendirmesinde iyi sonuç verdi. Görüntü ayarlarıda değişmiş 800x600 1024x768 - 1280x720 ve 1280x768 ayarlarını destekliyoracaba diyorum bios güncellemesi yapsam vistanın işe yararmı bide bios güncellemesi nasıl yapılır bilmiyorum bu konuda yardımlarınızı bekliyorum selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkam99 -- 1 Nisan 2007; 16:19:11 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.