Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılıyorum.kucakteyken de hava almıyınca çabuk ısınıyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

bu unpop un fan konusuna ne diyorsun gidacıbey.sende durum nasıl?

bende masaüstüne koyunca ozellikle oyun oynarken fan cok çalışıyordu şimdi arka tarafını biraz yükseltiyorum daha iyi hava alınca eskisi kadar cok çalışmıyor
  • Herkese merhaba, ben de 4 aydır S430 kullanıcıyım. Dün bilgisayara denemek için Vistanın 64 bitlik Ultimate sini kurdum. Biraz kurcalıktan sonra yeniden Xp yüklemeye çalıştım. Recovery Dvd sini koyup işlemleri yaptıktan sonra ilk açılışta windows başlatılıyor yazısından sonra hata mesajı verdi. "sistem tam kurulmadı, kuru yeniden çalıştırın" diye bi mesaj çıkıyor. 4-5 defa denedim her defasında aynı şey oluyor. Böyle bi şeyle karşılaşan kimse var mı? Mecburen arkadaşlarımdan Xp cdsi bulup öyle yükleyeceğim. Vista kurarken kendi parçasını silmiş ondan dolayı mı bilmiyorum. MSI support kısmına yazdım ne zaman cevap verirler bilmiyorum. İyi günler.
  • merhaba arkadaşlar. ben de aranıza birkaç gün önce katılmış oldum. benim s430 vista yüklü olarak geldi. performans değerlendirmesi için bir önfikir olması açısından vista'nın kendi içindeki değerlendirme yazılımının sonuçlarını foruma girdim. merak edenler için link:

http://forum.donanimhaber.com/m_13392132/mpage_1/key_//tm.htm#13422715
  • Kardeş hoşgeldin, sen makinayı nereden aldın?? Stoklara yeni giren makinalarda birkaç konfigürasyon farkından bahsediliyordu. Acaba doğru mu? Mesela sende bluetooth, firewire gibi ek özellikler var mı ??

Ha unutmadan; hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtkr

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza birkaç gün önce katılmış oldum. benim s430 vista yüklü olarak geldi. performans değerlendirmesi için bir önfikir olması açısından vista'nın kendi içindeki değerlendirme yazılımının sonuçlarını foruma girdim. merak edenler için link:

• cd siz nasıl format atılıyor bu merete. recovery mecovery bişiler diyorsunuz ama anlatın hele bi abinize. yaşlıyım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

cd siz nasıl format atılıyor bu merete. recovery mecovery bişiler diyorsunuz ama anlatın hele bi abinize. yaşlıyım ben

bilg. açılırken yanlış hatırlamıyosam F3 tuşuna (yanlışsa eğer açılışta gosteriyor F.. ya basınız diye o tuşa basın) basiyosunuz bi menü geliyor ordaki yonergeleri izliyerek yapabilirniz
  • yonerge monerge izlerken patlatmayalım bilgisayarı da

bir de sey soracam siz genclere , insanlar yeni aldıklari vista capable notebooklara bir formlar dolduruyorlar vista cd alıyorlar. Biz yapamıyormuyuz ondan, yukleyelim biz de vista havamızdan geçilmesin yahu

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

cd siz nasıl format atılıyor bu merete. recovery mecovery bişiler diyorsunuz ama anlatın hele bi abinize. yaşlıyım ben

bilg. açılırken yanlış hatırlamıyosam F3 tuşuna (yanlışsa eğer açılışta gosteriyor F.. ya basınız diye o tuşa basın) basiyosunuz bi menü geliyor ordaki yonergeleri izliyerek yapabilirniz

• hayırlı olsun,aramıza hoşgeldin.aşağıdaki soruların cevaplarını bekliyoruz.

quote:

Orjinalden alıntı: zirconium

Kardeş hoşgeldin, sen makinayı nereden aldın?? Stoklara yeni giren makinalarda birkaç konfigürasyon farkından bahsediliyordu. Acaba doğru mu? Mesela sende bluetooth, firewire gibi ek özellikler var mı ??

Ha unutmadan; hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.

quote:

Orjinalden alıntı: mrtkr

merhaba arkadaşlar. ben de aranıza birkaç gün önce katılmış oldum. benim s430 vista yüklü olarak geldi. performans değerlendirmesi için bir önfikir olması açısından vista'nın kendi içindeki değerlendirme yazılımının sonuçlarını foruma girdim. merak edenler için link:

• Arkadaşlar merhaba Amd 64 Trion Laptop var buna Windows XP x64 AMD işletim sistemi kurdum ama makinanın verdigi cd deki driverlerı kabul etmiyor bunla ilgili driver bulabileceğim bir adres varmidir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemal2424

Arkadaşlar merhaba Amd 64 Trion Laptop var buna Windows XP x64 AMD işletim sistemi kurdum ama makinanın verdigi cd deki driverlerı kabul etmiyor bunla ilgili driver bulabileceğim bir adres varmidir...

makinenin verdiği cd ler büyük ihtimalle xp 32bit e uyumlu driver lardır. msi ın internet sitesinden xp 64bit sürücüleri indirip yüklemelisin...
  • Beyler 18 sayfayı okuyamadım tek tek ögrenmek istedigim oyun performansı fifa07 veya şampiyonlar ligi 2006 2007 gibi oyunları oynayabilen varmı nedir performansı ?
  • ben pes 2006 oynuyorum ve gayet memnunum.herhangi kasma veya kasılma yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: Saydam

Beyler 18 sayfayı okuyamadım tek tek ögrenmek istedigim oyun performansı fifa07 veya şampiyonlar ligi 2006 2007 gibi oyunları oynayabilen varmı nedir performansı ?
  • 256 mb harici ekran kartımı var bunda yoksa bir kısmı paylaşımlı ram den mi yiyor ?
  • merhaba arkadaşlar foruma uğramaya pek fırsatım olmadı kusura bakmayın.. sorulara gelince.. konfigurasyonda fark yok.. benim makinemde firewire ve bluetooth yok.. olanları listeleyeyim:

4 usb
    LAN
    express card yuvası
    modem girişi
    VGA

firewire, bluetooth ve tv-out maalesef yok..

ben bilgisayarı kadıköy gold'dan aldım ama önce telefonda pazarlık ettim öyle gittim.. satış temsilcisiyle telefonda görüşürseniz fiyatta kolaylık yapabilirler.. o kadar asıldım, nakit 1300 ytl'ye indirebildim ancak
  • ben paylaşımlı diye biliyorum.
    quote:

256 mb harici ekran kartımı var bunda yoksa bir kısmı paylaşımlı ram den mi yiyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bonan_za

ben paylaşımlı diye biliyorum.
    quote:

256 mb harici ekran kartımı var bunda yoksa bir kısmı paylaşımlı ram den mi yiyor ?

paylaşımlı ekran kartı var ekran kartına yüklenmeye gore ramden alarak kullanıyomuş. pek oyun oynamadığım icin pek denemedim açıkçası. ama NFS carbon u calıştırıyor
  • doğru biliyormuşum.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bonan_za

ben paylaşımlı diye biliyorum.
    quote:

paylaşımlı ekran kartı var ekran kartına yüklenmeye gore ramden alarak kullanıyomuş. pek oyun oynamadığım icin pek denemedim açıkçası. ama NFS carbon u calıştırıyor

• vistayı kurdum ama bi turlu wireless ten nete giremedim wireless i ve ekran kartını tanımadı ilk kurduğumda sitesinden driverlarını indirdim. izlenimlerimi kullandıkça yazarım. vistanın puanlamasını "mrtkr" vermişti saten doğal olarak bendede aynı sonuçlar cikti. cok fazla yüklenmedim ama pek kasmıyor gibi duruyor bakalım bikaçtane program kurup oyle deniyim sonuç ne olacak...
  • merhaba arkadaşlar.. ben bilgisayarı aldığımda vista işletim sistemi, sürücüleriyle birlikte yüklüydü (hatta hard disk iki ayrı partititon halinde gelerek beni bir derdimden kurtardı).. wireless ile internete bağlanma konusunda hiçbir sorun yaşamadım.. modemim Dlink G624 .. ayrıca dışarıda da birkaç ağa sorunsuz bağlanabildim..

tek sorunum ne LAN kablosu ile ne de wireless ile xp'li bilgisayarlarla ağ kuramamam oldu.. eğer benim beceriksizliğim değilse, muhtemelen vista apar topar çıkarıldığı için uyumsuzluk sorunu var.. servis pakedini bekleyeceğim artık ..

iki haftalık s430-vista tecrübelerim sonucu, bilgisayarın performansının yeterli olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.. oyun konusuna gelince, bu bilgisayarı oyun oyanamak için düşünmedim zaten.. oyun oynayacak zamanım maalesef yok, deneyimim olamadı..

bilgisayarın eksileri:
    ses berbat (mübalağa etmiyorum).. kulaklık tavsiye olunur
    batarya 2 saat civarı gidiyor
    benim için bi önemi yok ama, bluetooth, firewire, tv out, card reader yok
    bir de vista'nın bazı programlarla uyumsuzluğuna rastladım, o da bilgisayarla ilgisiz elbette

bilgisayarın artıları:
    çok hafif (2,1 kg)
    14' ekran (küçük kasa) ve 1280x800 çözünürlük.. ayrıca ekranı tek kelimeyle mükemmel..
    vista tatmin edici performans

oyun oynamak için kulanmayacak olan, ama bunun dışında her işin altından kalkabilen küçük hafif bir notebook bilgisayar isteyen benim gibi kişiler için bu fiyata kaçırılmayacak bir bilgisayar.. ben kendi adıma çok memnun kaldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkr -- 18 Nisan 2007; 0:13:22 >

• söylediklerine katılıyorum ve şunu eklemek istiyorum oyun oynarkende herhangi kasma olmuyor.ancak ısınma ve ses sorunu artıyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.