Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar MSI s430 abim aldı yeni. 2 gün boyunca kapatadan inceledm aleti. Bu aletin ısınma sorununu nasıl çözmüşer ya? Alet hiç ısınmıyo. Süper bişey. Bende Acer 1694wlmi var. Satabilirsm hemen msi almayı düşünüyorum. Isınmaması çok etkili beni. 2 gün hiç kapanmdı. hep fişte ve ıınma yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: white_man

Arkadaşlar MSI s430 abim aldı yeni. 2 gün boyunca kapatadan inceledm aleti. Bu aletin ısınma sorununu nasıl çözmüşer ya? Alet hiç ısınmıyo. Süper bişey. Bende Acer 1694wlmi var. Satabilirsm hemen msi almayı düşünüyorum. Isınmaması çok etkili beni. 2 gün hiç kapanmdı. hep fişte ve ıınma yok...

+1 kesinlikle bi ısınma sorunu yok.
  • ya hocam ne bileyim mesela desktop olsa aylardir acik download yap gitsin ama laptop hassas nazik aletler. max ne kadar açık tutmalıyız acaba download ederken..

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

abi zararı olacaksa biz niye laptop aldıkki?
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

laptopu çok açık tutmanın zararı olur mu. Gece downloada bırakıyorum ben sabah işe giderken kapıyorum. Gece'de 2 bolum dizi iniyor (lost,heroes vs.)

• ya masaüstü demişken 2002 de 1050 dolar a,hemde peşin,aldığım masaüsütünü (acer 7200 veriton)140 YTL ye sattım.bu nasıl ticaret yaa
  • quote:

ya masaüstü demişken 2002 de 1050 dolar a,hemde peşin,aldığım masaüsütünü (acer 7200 veriton)140 YTL ye sattım.bu nasıl ticaret yaa

üstünden 5 yıl geçmiş 1050 doları repo yapsan şimdi 2 tane s430 alırdın teknoloji cok cabuk eskiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidacibey -- 1 Mayıs 2007; 17:03:02 >
  • ben 5-6 guna cık borakıyorum birşey olmuyor ama siz gende açık bırkcagınzıda işlemci hızını düşürün birasda ayakalrını yukseltin
    quote:

ya hocam ne bileyim mesela desktop olsa aylardir acik download yap gitsin ama laptop hassas nazik aletler. max ne kadar açık tutmalıyız acaba download ederken..

quote:

quote:

laptopu çok açık tutmanın zararı olur mu. Gece downloada bırakıyorum ben sabah işe giderken kapıyorum. Gece'de 2 bolum dizi iniyor (lost,heroes vs.)

• quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

ben 5-6 guna cık borakıyorum birşey olmuyor ama siz gende açık bırkcagınzıda işlemci hızını düşürün birasda ayakalrını yukseltin
    quote:

ya hocam ne bileyim mesela desktop olsa aylardir acik download yap gitsin ama laptop hassas nazik aletler. max ne kadar açık tutmalıyız acaba download ederken..

quote:

quote:

işlemci hızıyla nasıl oynuyoruz ?

• HAVALAR ISINIYOR,SOĞTUCU TAKTIRSAK MI NOTEBOOK A.
  • taktıralım bununla ilgili bir başlık açtım ben forumda
  • pil sorunu bendede oluyordu %97 lerle falan başlıyodu, bende bilgisayarımı 2 gün falan açık tutmuştum sadece işlemci tarafında ve harddisk tarafında ısınma oluyodu oda çok fazla değildi
    bu arada benim s430 hala tamirde 1 ayı doldu 30 işgününü geçirirlerse yenisini isteme hakkım doğuyor sanırım peki 30 gün sonunda teslim almadığımı nasıl ispat edebilirim?
  • arkadaşlar oyunu fazla oynadım alt taraf ateş gibi oldu:))ısınma sorun yaratacak belli.
  • http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=02

bu ürünü tavsiye ediyorlar.alsak mı acaba?

VF2 Çift Fanlı Alüminyum Notebook Soğutucusu 34,00 USD + KDV

Alüminyum gövdesi, çift fanı ile tüm Notebook sahiplerinin ideali

Alüminyum gövdesi, çift fanı ile tüm Notebook sahiplerinin ideali
    Alüminyum gövdesi ile ,çok daha iyi soğutma performansı sunar
    Üzerinde bulunan 2çift fan ile iyi soğutur.
    Fan on/off düğmesi ile, ister fanlı ister pasif soğutma imkanı sunar
    Çok hafif ve kolay taşınıla bilir bir yapısı vardır
    Özel ergonomik dizaynı sayesinde üzerine koyacağınız notebook unuzda yazı yazmanız çok kolay olacak
    Boyut: 300x230x38 mm
    4 USB port desteği vardır
    Materyal Alüminyum
    Fan güç kaynağı USB Port of Notebook
    GÜÇ :2,88W
    FAN BOYUTU: 80x80x15mm (İki Adet)
    FAN HIZI: 2600 RPM
    AĞIRLIK: 440 gr.
    SES: 25.65dB (A)

• bu cihazda işlemci hızı nasıl düşürülüyor. ?
  • gençler ben de sizden okuyup görünce aldım bu dizüstünü, dediklerinizi okudum ve birkaç şeyi düzeltmek istedim;
    1) dizüstü ısınmasını karşılaştırırsam intel centrino ile HİÇBİR farkı yok, fan sesini nerdeyse duyamıyorum bile ben
    2) özelliklerine göre çok çok hafif bir makine, çok sevdim bu özelliğini
    3) bence makineyi yavaşlatan şey vista, ayrıca denilen programı indirip kurunca yukarı aşağı kaydırma olayı halloldu
    4) oyunlarda diğer dizüstüme nazaran daha az ısındığını fark ettim, bu çok güzel bir olay

ama sormak istediklerime gelirsek;
    1) ne yaptıysam dizüstü kapağını kapattıktan sonra geri açınca ekrana görüntünün gelmesini sağlayamadım, vistadaki tüm ayarları değiştirdim, kurcaladım ama bulamadım, oysa hiçbir şey yapma seçeneği işaretli durumda
    2) kablosuz ağ sürücüsünün modelini anlayamadım, bu nedenle de güncelleme yapmayı başaramadım,
    3) nvidia geforce go 6100 için nvidia 6 series ekran kartı yazılımı indirdim ve kurdum, sanırım pek bir fark yaratmadı :) daha iyi önerisi olan?
    4) P1 tuşu ne işe yarıyor ya, ya da nasıl programlanıyor?

• SORULAR GÜZEL:))
    quote:

Orjinalden alıntı: siradisi00

gençler ben de sizden okuyup görünce aldım bu dizüstünü, dediklerinizi okudum ve birkaç şeyi düzeltmek istedim;
    1) dizüstü ısınmasını karşılaştırırsam intel centrino ile HİÇBİR farkı yok, fan sesini nerdeyse duyamıyorum bile ben
    2) özelliklerine göre çok çok hafif bir makine, çok sevdim bu özelliğini
    3) bence makineyi yavaşlatan şey vista, ayrıca denilen programı indirip kurunca yukarı aşağı kaydırma olayı halloldu
    4) oyunlarda diğer dizüstüme nazaran daha az ısındığını fark ettim, bu çok güzel bir olay

ama sormak istediklerime gelirsek;
    1) ne yaptıysam dizüstü kapağını kapattıktan sonra geri açınca ekrana görüntünün gelmesini sağlayamadım, vistadaki tüm ayarları değiştirdim, kurcaladım ama bulamadım, oysa hiçbir şey yapma seçeneği işaretli durumda
    2) kablosuz ağ sürücüsünün modelini anlayamadım, bu nedenle de güncelleme yapmayı başaramadım,
    3) nvidia geforce go 6100 için nvidia 6 series ekran kartı yazılımı indirdim ve kurdum, sanırım pek bir fark yaratmadı :) daha iyi önerisi olan?
    4) P1 tuşu ne işe yarıyor ya, ya da nasıl programlanıyor?

• MSI notebookları nasıl test ediyor bir izleyin. Ama kendi notebookunuzda denemenizi tavsiye ettiğim anlamına gelmesin lütfen

http://www.youtube.com/watch?v=nBs9qvzy8rQ
  • arkadaslar sabırla yazdıgınız 13 sayfayı okudum ama varsa yoksa boş bilgi s430 geyik platformu dernegi olmus burası ekran kartı hakkında hiçbişey soylememişsiniz... hangi oyunları oynadınız kastı mı kasmadımı kaç mb paylaşımlı kaç mb paylaşımsız??
  • tamamen paylaşımlı olup 64 mb ile başlayıp 256ya kadar artabilen bir ekran kartı

NFS MW oynarken orta düzeyde özelliklerle oyun açılıyor, özellikler arttırıldığında oyunda kasma oluyor denemez pek, ama hızı hissetmek istiyorsan özellikleri düşürmekte fayda var, oyunlar genel anlamda çok güzel çalışıyor

NVIDIA Geforce 6 series 'ler için olan sürücüyü indirip kurdum, ama pek bir başarım oranında artış gözlemlemedim, umarım doğru yazılımı yüklemişimdir, srücüsünü güncelleyen arkadaşların yardımlarını bekliyorum ;)
  • VALLA BEN PES 2006 OYNUYORUM VE MEMNUNUM.
  • ben resident evil 4 oynadim (son olan) , pes son , fifa son . hepsi çalışıyor guzel
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.