Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende sonunda s430landım. Forum tercihimde çok yardımcı oldu. Gerçekten harika makine. Bir sorunum var acaba bilgisi olan var mı?

CDleri bi türlü okumuyor DVD leri hiç sorunsuz okuyor ama CDlerde ve özellikle korsan cdlerde okumuyor hatta cdyi çıkartıyor nedendir acaba? Şimdiden teşekkürler...
  • kaç gün oldu ses yok. herkez bahar tembelliğinde sanırım. nisan mayıs ayları gevşer gönül yayları
  • etna kardeş hayırlı olsun notebook un.çok iyi bir seçim yaptın.

unpop ne baharı burada kar yağıyor:).seninde hiç sesi çıkmıyor.
  • güle güle kullan..
    quote:

Orjinalden alıntı: etna5555

Arkadaşlar bende sonunda s430landım. Forum tercihimde çok yardımcı oldu. Gerçekten harika makine. Bir sorunum var acaba bilgisi olan var mı?

CDleri bi türlü okumuyor DVD leri hiç sorunsuz okuyor ama CDlerde ve özellikle korsan cdlerde okumuyor hatta cdyi çıkartıyor nedendir acaba? Şimdiden teşekkürler...
  • arkadaslar merhaba oncelikle. uzun arastırmalar sonucu ben de artık br MSI S430 sahibi. ilk izlenimlerim oldukca etkileyici. ama tabi bunlardan arkadaslar bahsetmis ben problemlerimden bahsedeyim.

1) klavyemde problem var
    aralarda cok harf atlıyor forumda arkadslar sonr duzeldigini soylemisler ama...
    fn tusu ile calısması gereken rakam tusları calısmıo digerlerini kullanıyorum ama neden fn ile calısanlrda problem var bilmiyorum. fn aktif, mesela sag tarafındaki "* - + /" tuslarında problem yok.
    tuslar sert gibi kullanımına alışmak gerek

2) aldıgımdan bu yana hic fanının durdugunu gormedim cok sessiz ama neden calısıo durmadan hic yuklenmeden?

3) pil omru gercekten yeterli degil 3 saat yazıodu urun ozelliklerinde... su anda denemek ici cıkardım fisten %100'de 2saat 1 dakika guc tasarrufu modunda. ekran da oldukca kısık wireless falan kapalı. bu fan durmadan 2 saatin ustune cıkamaz zaten.

4) touchpadinin asagı-yukarı ve saga sola kaymadıgını kurulum sırasında gorevliye gostermistm. ancak bar ın ustune tıklayıp yapılcagını solemisti (cok sacma bisey gercekten bara tıkladıktan sonra bunu kaydırma ozelligi olmadan da halledbilrm zaten) ama forumda gordugum progrmı yukledim ve artık calısıo.

5) bu problemlerin bios guncellemisyle hallolacagı gorusundeyim.hic guncelleyen varmı biosu? ama bunları denemeden degisim hakkımı mı kullansam?

6) butun herseye ragmen tam isteigim gibi bir alet gercekten bu ufak tefek probleler olmasa gercekten en alınması gereken laptop bu (f/p oranına gore)

• quote:

Orjinalden alıntı: cavalier35

arkadaslar merhaba oncelikle. uzun arastırmalar sonucu ben de artık br MSI S430 sahibi. ilk izlenimlerim oldukca etkileyici. ama tabi bunlardan arkadaslar bahsetmis ben problemlerimden bahsedeyim.

1) klavyemde problem var
    fn tusu ile calısması gereken rakam tusları calısmıo digerlerini kullanıyorum ama neden fn ile calısanlrda problem var bilmiyorum. fn aktif, mesela sag tarafındaki "* - + /" tuslarında problem yok.

FN tuşuyla rakamları kullandığın zaman masaüstü klavyelerdeki gibi oluyor yani FN+7 ye bastığında HOME, FN+1 e bastığında END, FN+9 a bastığında PAGEUP..... gibi oluyor o rakam tuşlarını kullanmak icin FN+INS(DEL in yanında) yani NUM LOCK tuşuna basman gerek zaten bastığındada ledlerden en sağdakinin yandığını goreceksin.
    onun haricinde klavyedeki bazı tuşların basmama sorunu zamanla duzeliyor arkadaşın yeni aldığı asus bilgisayarla karşılaştırdığımda benim tuşların ondan cok daha yumuşak olduğunu gordum sanırım biraz fazla kullandım bilgisayarı ama şimdi cok rahatlar vala bilgisayarın hayırlı olsun bu arada

• http://www.synaptics.com/support/drive.cfm

bu programı indirirerek touchpad i sağ-sol,yukarı-aşağı kaydırabilirsin.

hayırlı olsun..

quote:

Orjinalden alıntı: cavalier35

arkadaslar merhaba oncelikle. uzun arastırmalar sonucu ben de artık br MSI S430 sahibi. ilk izlenimlerim oldukca etkileyici. ama tabi bunlardan arkadaslar bahsetmis ben problemlerimden bahsedeyim.

1) klavyemde problem var

2) aldıgımdan bu yana hic fanının durdugunu gormedim cok sessiz ama neden calısıo durmadan hic yuklenmeden?

3) pil omru gercekten yeterli degil 3 saat yazıodu urun ozelliklerinde... su anda denemek ici cıkardım fisten %100'de 2saat 1 dakika guc tasarrufu modunda. ekran da oldukca kısık wireless falan kapalı. bu fan durmadan 2 saatin ustune cıkamaz zaten.

4) touchpadinin asagı-yukarı ve saga sola kaymadıgını kurulum sırasında gorevliye gostermistm. ancak bar ın ustune tıklayıp yapılcagını solemisti (cok sacma bisey gercekten bara tıkladıktan sonra bunu kaydırma ozelligi olmadan da halledbilrm zaten) ama forumda gordugum progrmı yukledim ve artık calısıo.

5) bu problemlerin bios guncellemisyle hallolacagı gorusundeyim.hic guncelleyen varmı biosu? ama bunları denemeden degisim hakkımı mı kullansam?

6) butun herseye ragmen tam isteigim gibi bir alet gercekten bu ufak tefek probleler olmasa gercekten en alınması gereken laptop bu (f/p oranına gore)

• selamlar herkese
    mesela gece fisteydi yani pil %100
    sabah fişe takmadan açıyorsunuz ve pili %90 gösteriyor
    sizde varmı bu sorun??
  • hiç bakmamıştım.bi gece deneyelim bakalım.
    quote:

Orjinalden alıntı: tracy

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??

• msi m673 de böle bir sorun var

quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

hiç bakmamıştım.bi gece deneyelim bakalım.
    quote:

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??

• S430 da yok yani??

quote:

msi m673 de böle bir sorun var

quote:

quote:

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??

• işte bende onu soruyorum sizinkilerde var mı yok mu
    quote:

S430 da yok yani??

quote:

quote:

quote:

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??

• hmm.şimdi anladım.deneyelim bakalım:)
    quote:

işte bende onu soruyorum sizinkilerde var mı yok mu
    quote:

S430 da yok yani??

quote:

quote:

quote:

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??

• arkadaslar bios guncelleyen var mı? bu fanı bi şekilde durdurmak gerek. yoksa 2 saatin ustunu goremicez.

ayrıca ekran kartım su anda 64mb gounuo ama 256mb a cıkabilecegini soyluo bunu manual olarak ayarlayabiliomuyuz ben cok karıstırdım ama bi yolunu bulamadım.
  • bir kaç kere oldu bende de. hatta kıllanmıştım evde benden başkası açıp kullandı mı diye ama şifre var windowsda giremezler deyip sineye çekmiştim.. Bir de benim birkaç kere simegelerdeli bataryayin ne kaldigini gosterem sembol uçtu. ben onu denetim masasindan koydum tekrar asagidaki simgelerin oraya

quote:

selamlar herkese
    sizde varmı bu sorun??
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

bir kaç kere oldu bende de. hatta kıllanmıştım evde benden başkası açıp kullandı mı diye ama şifre var windowsda giremezler deyip sineye çekmiştim.. Bir de benim birkaç kere simegelerdeli bataryayin ne kaldigini gosterem sembol uçtu. ben onu denetim masasindan koydum tekrar asagidaki simgelerin oraya

pil sembolu bende de kayboldu neden oluyor acaba uzun sure pilli kullanmadım geçengun taktığımda pil sembolu gozukmuyodu bendede
  • ilk zamanlarda bendede olmuştu.daha doğrusu şarza bağlı değilken oluyordu.ama hep şarzta şimdi belkide ondan olmuyordur.

quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

bir kaç kere oldu bende de. hatta kıllanmıştım evde benden başkası açıp kullandı mı diye ama şifre var windowsda giremezler deyip sineye çekmiştim.. Bir de benim birkaç kere simegelerdeli bataryayin ne kaldigini gosterem sembol uçtu. ben onu denetim masasindan koydum tekrar asagidaki simgelerin oraya

pil sembolu bende de kayboldu neden oluyor acaba uzun sure pilli kullanmadım geçengun taktığımda pil sembolu gozukmuyodu bendede
  • laptopu çok açık tutmanın zararı olur mu. Gece downloada bırakıyorum ben sabah işe giderken kapıyorum. Gece'de 2 bolum dizi iniyor (lost,heroes vs.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 26 Nisan 2007; 14:06:43 >
  • abi zararı olacaksa biz niye laptop aldıkki?
    quote:

laptopu çok açık tutmanın zararı olur mu. Gece downloada bırakıyorum ben sabah işe giderken kapıyorum. Gece'de 2 bolum dizi iniyor (lost,heroes vs.)
  • ya arkadaşlar bugün bir bilgisayarcıda şunu duydum moralim bozuldu:amd işlemcili niye aldın keza çok ısınırmış??
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.