Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • en iyi antivirüs Kaspersky'dir kesinlikle.

Wireless olayı vs. için eskişehir de MSI S430 u olan biri yokmu yaw bi ulaşabilirse bana incelemek istiyorum :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

en iyi antivirüs Kaspersky'dir kesinlikle.

Wireless olayı vs. için eskişehir de MSI S430 u olan biri yokmu yaw bi ulaşabilirse bana incelemek istiyorum :(

Kis(Kaspersky internet security) hiç yavaşlama yapmıyor herkese tavsiye ederim,basit trojanları bile diğer yazılımlar yakalayamazken KİS affetmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

oyle demeyin arkadaşlar. En iyi virüs zaten işini sessiz sakin yapan ve varligini farkettiremeyen virüstür. Yani siz ben gormuyorum bana problem cikarmiyor diyerek farketmediginiz bir virüs gizli gizli kişisel bilgilerinizi başka yerlere aktarıyor olabilir. (mail şifresi,banka şifrsi vs )
    aman dikkat edelim ! Bu arada wireless'ta net komasi devam ediyor malesef bende.

benim wireless te şimdilik hiç bir problem yok. bitek "adhoc wireless mode" seceneğinden "802.11 B/G mix" seçiliyken arada sırada kopup kendisi bağlanıyordu. şuan "802.11 B only" seçili ve hiç bi sorun yok. isterseniz bide oyle bağlanmayı deneyin.
  • amd sitesinden,amd turion64 x2 için güncelleme yaptım.fark olacak mı acaba?
  • İlk günden beri wireless kullanıyorum, hiç kopma yaşamadım.
  • ben niye yaşıyorum yahu..
  • Arkadaşlar, cihazın bu özelliğini daha önce farkettiniz mi?

Ne ola ki?

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ
  • bütün notebooklarda aynı mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: erroraesthumanum

Arkadaşlar, cihazın bu özelliğini daha önce farkettiniz mi?

Ne ola ki?

• quote:

Ne ola ki?

valla tebrik ederim 40 yıl duşunsem oraya makas yapıştırmak aklıma gelmezdi. tesadufen mi oldu? ayrıca neden yapışıyor oraya? buzdolabında durur mu acaba

• ekranın tepki süresi kaç?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

Ne ola ki?

valla tebrik ederim 40 yıl duşunsem oraya makas yapıştırmak aklıma gelmezdi. tesadufen mi oldu? ayrıca neden yapışıyor oraya? buzdolabında durur mu acaba

Erekte durabilen birşey gerekti durumu vurgulayabilmek için. Makası seçtim. Önce abes olur dedim ama, bu da diğer tarafı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erroraesthumanum -- 14 Mart 2007; 22:34:17 >

• İşin aslı, çakımın zincirinin yapışmasıyla farkettim. Eeee? deneyen yok mu? Ne ola ki?
  • bence kapaktaki tırnakların geri gitmesi için manyetik sistem kullanmışlar.

quote:

İşin aslı, çakımın zincirinin yapışmasıyla farkettim. Eeee? deneyen yok mu? Ne ola ki?
  • Basit bir yay yerine bu kadar güçlü mıknatıs?
  • benim aklıma bu geldi..
  • Tırnaklar yaylı
  • İkinci fotoyu ekledim, görüntüleniyor ama, indirilemiyor. Nedendir?
  • arkadaşlar bu bilgisayarı getiren olmayacak anlaşılan.biz getirtsek ya.yok mu dış ticaret bilen yada ithalaçı tanıdığı olan??
  • Arkadaşlar touchpadin sol tarafında kasanın altında anahtar vazifesi gören bir tel var. Bu tel normalde devreyi kapatıyor ve dolayısıyla monitör açık kalıyor. Eğer ekranı kapatırsanız ekran üzerindeki mıknatıs bu teli yukarıya doğru çekerek monitöre güç gönderimini sağlayan devreyi açıyor. Dolayısıyla monitör sleep moduna geçiyor. Bu birçok makinada kasa üzerindeki plastik pin yardımıyla oluşturulan basit bir mekanizma ile gerçekleştiriliyor. MSI ise böyle şık bir dizayn yaratmış. Denemek isteyen arkadaşlar touchpadin sol tarafına bir mıknatıs yaklaştırsın.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gidacibey

quote:

Ne ola ki?

Erekte durabilen birşey gerekti durumu vurgulayabilmek için. Makası seçtim. Önce abes olur dedim ama, bu da diğer tarafı:

• ?
    quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

ekranın tepki süresi kaç?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.