Şimdi Ara

MSI S430 MEGABOOK KULLANICILARI DERNEĞİ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
1
Favori
72.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • wireless ayarlarini cozup yapan biri varsa bana yol gostersin yahu aksam kizlarla msnde konusurken dus kalk , kizlar eeh senle mi ugrascaz dedi kacti
  • İzmir'de kız mı yok? Bakarsın başkalarına..
  • daha önce söylenen den.masası>sistem>donanım>ay.yön.>wireless card>özellikler>gelişmiş>power saving mode ,.burda iki seçenek var ,.seninki cam da mı,fast_psp de mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: unpop

wireless ayarlarini cozup yapan biri varsa bana yol gostersin yahu aksam kizlarla msnde konusurken dus kalk , kizlar eeh senle mi ugrascaz dedi kacti
  • quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

daha önce söylenen den.masası>sistem>donanım>ay.yön.>wireless card>özellikler>gelişmiş>power saving mode ,.burda iki seçenek var ,.seninki cam da mı,fast_psp de mi?
    quote:

wireless ayarlarini cozup yapan biri varsa bana yol gostersin yahu aksam kizlarla msnde konusurken dus kalk , kizlar eeh senle mi ugrascaz dedi kacti

ben hiç ayarlarıyla oynamadım cam.... seçili sanırım default olarak o secili oluyor.
  • napmamız gerek ?
  • bence "c.a.m." ayarı doğru.
  • arkadaslar msi s430 a vista home premium kurdum msi.com.tw dende vista için driverları indirdim fakat ekran kartı driverında anlasılmaz bır sorun var program gecıslerınde, acılısta, kapanışta 2-3 s bır karar ma oluyor bunu yasayanlar varmı aranızda!!
  • wireless kulanıp baglantisi kesilmeyenler ayarlari tarif edebilir mi ?
    Yogun msn kullanimi var da bugunlerde , mahcup olmayalim
  • xp kullanırken pılle calısırken ara sıra bendede oluyordu en çok pil durumunda ama ben yontemını buldum en hich performansta calısıyordum ....sımdı vista kurdum artık dusmuyor wireless tan ama ekran kartınından sorun yasıyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcload -- 2 Mart 2007; 11:05:08 >
  • wireless için; power save mode: off olursa, güç tasarrufu sağlamak için net kullanımı durduğunda kopma yaşanmaz arkadaşlar. güç korumayı devre dışı bırakın wireless kart ayarlarından.
  • power safe mode ile alakasi yok bizim durumun, cunku zaten internette surf yaparken ya da msn de iken yani neti aktif olarak kullanırken baglanti kopuyor. uzun bir sure birakip geri geldigimizde degil.

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

wireless için; power save mode: off olursa, güç tasarrufu sağlamak için net kullanımı durduğunda kopma yaşanmaz arkadaşlar. güç korumayı devre dışı bırakın wireless kart ayarlarından.
  • quote:

wireless kulanıp baglantisi kesilmeyenler ayarlari tarif edebilir mi ?
    Yogun msn kullanimi var da bugunlerde , mahcup olmayalim

Sözedilen yoldan baktım, benimkinde de CAM ayarlı. Zaten hiç oynamamıştım bu ayarlarla.

Acaba yayını baskılayan birşeyler olabilir mi? Telsiz telefon vb. Pilde de, AC'de de bende hiç kopmuyor. Hatta üst kat, çapraz odaya çıktığımda da sorun yok. Ama bağlantı çok yavaş. (Ya Telekom, ya çifte antivirus, ya da herikisi birden. )

Modemden olabilir mi? (Bendeki Zyxel router.)

• sanki benim bağlantı düzeldi gibi.son zamanlarda şok kesinti yaşamadım.ama buna paralel olarak son zamanlarda msn de uzun konuşmadım.acaba ilgisi olabilir mi?
  • sende durum nasıl gidacıbey kardeş.
  • arkadaslar s430 bios update çıkmış istiyosanız yapın ben yaptım !!! sanki daha stabil oldu ve vistadaki ekrankartı problemi her nedense çözüldü!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mcload -- 3 Mart 2007; 0:19:37 >
  • baktım benim ki de CAM (constant awake mode )
  • quote:

Orjinalden alıntı: odincsoy

sende durum nasıl gidacıbey kardeş.

bende şimdilik bi problem yok. msn kendi kendine duşuyor oda muhtemelen msn in serverindan kaynaklanıyor diye tahmin ediyorum. ancak bi ara "hedef" diye yeni bi modem(kablosuz yayın) buluyodu. en ustte o olduğu zaman kendi modemimden bağlandığım halde kopmalar oluyor. kendi modemimi ilk kurulacak bağlantı olarak ayarladığımda sorun ortadan kalktı. sizde de oyle bi sorun olabilir benim yaptığım gibi bi deneyin isterseniz.
  • nerden yapıyoruz bu update i?
    quote:

Orjinalden alıntı: TeRraN

arkadaslar s430 bios update çıkmış istiyosanız yapın ben yaptım !!! sanki daha stabil oldu ve vistadaki ekrankartı problemi her nedense çözüldü!!!
  • Aaa, ne zamandır söylicem unutuyorum, Msn'in güncellemesi çıkmıştı, bende msnden çok düşüyordum, güncelleyince sorun ortadan kalktı, sizde güncelleyin, büyük ihtimalle sorun çözülecektir. Bios update i de ihmal etmeyin derim ;)
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.