< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
MSI SuprimX RTX3090
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İnsanın, kaskosu, trafk sigortası, pulları, muaynesi fln tammı, kazası, darbesi, aksam sıkıntısı fln varmı, diyesi geliyo.
-
Araba değilde, bu fiyata geçen ay arkadaşım megelli cbr250R aldı, bende 10 gün önce honda cbr250r buldum aldım, bu yaz kısmet olursa, ülkenin yazlık bölgelerini birlikte gezmeyi planlıyoruz.
-
Onun benzini de var iste.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uyku sersemi yanlış yete açmışım 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de diyom noluyor :DD
-
2 motoru da zamanında geçiş motoru olarak kullandım.Aralarında en sorunsuzu honda cbr250r 2011 model olarak 0 aldım 8300 TL di hey gidi günler hey.3 Yıl binip 8.800 TL ye satmıştım .Megelli nin sürüşü daha keyifliydi ama yakıt masrafı olarak Honda nın yanına yaklaşamaz kazasız belasız kullanın tavsiye olarak firen tellerini değiştir honda nın genellikle atlıyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X