Şimdi Ara

MSİ tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğunlukla çizim programları için kullanılarcak arasırada cs go gibi çok ağır olmayan oyunlar oynayabileceğim ssd li ve gddr5 ekran kartlı ne önerebilirsiniz ?

• Bütce önemli msi da güzel bişey bulmak için 4000+ vermek lazım bütce çok yüksekse gs serisi olabilir dominator pro olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon bütçeyi unutmuşum. 4000 tl civarı bütçe
  • Hmm hocam 4500 e çıkıp ge62 alabilirsin o paraya ge60-70 almak biraz saçma oluyor gs fln ateş pahası bilgisayarlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz0071

Hmm hocam 4500 e çıkıp ge62 alabilirsin o paraya ge60-70 almak biraz saçma oluyor gs fln ateş pahası bilgisayarlar...

Hocam merhabalar o paraya ge60-70 almak saçma oluyor demişsiniz neden saçma oluyor bunu merak ettim yanlış anlamayın sadece merak çünkü bende msi ge60 araştırması yapıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dalxdalx

quote:

Hmm hocam 4500 e çıkıp ge62 alabilirsin o paraya ge60-70 almak biraz saçma oluyor gs fln ateş pahası bilgisayarlar...

Hocam merhabalar o paraya ge60-70 almak saçma oluyor demişsiniz neden saçma oluyor bunu merak ettim yanlış anlamayın sadece merak çünkü bende msi ge60 araştırması yapıyorum

Hocam tek fan sıkıntısı var deniliyor ge60-70 ısınma sorunu şikayetide çok bende parayı vermişken 62-72 deki çift fan sistemi var güncellenmiş daha dayanıklı bir kasa var yani bence ge62 daha makul...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalxdalx

quote:

Hocam tek fan sıkıntısı var deniliyor ge60-70 ısınma sorunu şikayetide çok bende parayı vermişken 62-72 deki çift fan sistemi var güncellenmiş daha dayanıklı bir kasa var yani bence ge62 daha makul...

Yorum için teşekkürler bu tek fan olayını öğrendiğim çok iyi oldu.

• ben ge62 düşünüyordum zaten bana gddr5 gtx950 ytr bile :D ama ssdlisi yok vatanda elden almam lazım kargo şirketlerine güvenemiyorum :D Ayrıca PE serisini kullanan var mı onunda soğutma sistemi ge62 gibiymiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR0230374100 -- 25 Ekim 2015; 0:44:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR0230374100

ben ge62 düşünüyordum zaten bana gddr5 gtx950 ytr bile :D ama ssdlisi yok vatanda elden almam lazım kargo şirketlerine güvenemiyorum :D Ayrıca PE serisini kullanan var mı onunda soğutma sistemi ge62 gibiymiş

Elden almak istediğinizi yazmışsınız nerede yaşıyorsunuz il olarak eğer İstanbulsa ge62 modelinin ssd li modelini elden alabileceğiniz yer tavsiye edebilirim

• dalxdalx D kullanıcısına yanıt
    Edirnede yaşıyorum günü birlik duruma göre gidebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TR0230374100

Edirnede yaşıyorum günü birlik duruma göre gidebilirim

Hocam İstanbul Ümraniye'de bu firmanın yeri ara görüş elden teslimat için buyur link

http://www.tekramarket.com/urun-detay/210086125

• Sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.