Şimdi Ara

MSI teknik servis hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
3
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 ay once vatandan MSI GD 55 990 xa anakartini aldim fakat usb ve tum arka panel islevsizdi bende dun goturdum vatana teknik servise göndericez dediler bugünde mesajla gittigini soylediler sorum su msi teknik servisi nasildir ksc gune gönderirler tecrubeleriniz nedir Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• herkez sıkayetcı yasal sure dolmadanda pek gelmez urunun ıstersen dırekt servısle ıletısıme gechttp://www.servispoint.com/iletisim.aspx
  • Yukari

• benim vatandan aldığım msi Z77A-G45 anakart anakart 28 gün serviste kalmıştı. ciddi bir problem de değilmiş bios güncelleyip gönderdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 3 Mayıs 2013; 14:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronzeage

benim vatandan aldığım msi Z77A-G45 anakart anakart 28 gün serviste kalmıştı. ciddi bir problem de değilmiş bios güncelleyip gönderdiler.

sorun neydi ?
  • servispoint ise allah yardımcın olsun kardeş..

2 hafta önce garantili ekran kartıma bilmem neresi kırık,birde oksitlenme var diyerek garanti dışı bırakan servisten bahsediyoruz..

dün tüketici hakem heyetine gerekli evraklarımı verdim beklemedeyim..

uzak durman gereken bazı marka-ithalatçi firma ve servisler vardır,
    bunlar;mersa-datagate-servispoint-

marka olarak mecbur sapphıre ve msı markasından da uzak durmalısın,çünkü ithalatçı firmaları üstte yazdıklarım..
  • durup dururken oldu açılışta sürekli reset atıyordu. önceki gün denediğim şeyler herhalde biosu uçurmuş
  • 1 ay beklicem o zaman bana gecmis olsun

• arkadaşıma msi 6850 ekran kartı aldık ama çalışmadı.benim pc ye taktık çalıştı ve benim ekran kartıda onun pc de çalıştı ama ne yaptıysak yeni aldığımız kartı onunkinde çalıştıramadık. 1 sene daha garantisi var değişim yaparlar mı?diğer parçalar arasından en ucuzu ekran kartı olduğu için ekran kartını değiştireceğiz.
  • Benim kartı 1-2 hafta arasında iade almışlardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.