Şimdi Ara

MSI Türkiye teknik servisi SERVISPOINT... UZAK DURUN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar MSI marka ürünlerden uzak durun, MSI ürünleri BELKİ iyi belki kötü onda net bir şey diyemeyeceğim (Elektronik cihazlar biraz ŞANS işi) AMA MSI Türkiye servisi 5 para etmez. REZALET, işi bilmeyen (kart sök-tak başka bişi yok) adamlardan kurulu bir servis. Garanti sırasında EĞER sizi suçlamazlar ise PAHALI OLMAYAN şekilde birkaç parça değiştirip işyaptık misali sorununuzu çözmeden ürünü geri gönderirler, aylarca uğraşırsınız. Garanti sonrasında ise direkt olarak ürün değişimi derler bir anda $1000+KDV masraf görebilirsiniz. Aynı benim gibi.

2 ay önce laptop arızalandı, şöyleki; durduk yere birden bire kapandı. Tekrar açtım yine kapandı, arada kitlendi v.s. Isınma yok. Neyse açtım için üflettim, sorun devam ediyor. Soğutucuları söktüm yeni macun sürdüm v.s. her şeyi yaptım sorun aynı. Adaptör yada pil ikisinden birinde bir sorun var gibi. Teknik servise gönderdim. Anakart ve Ekran kartı değişecek dedi.?????? Sebep? Kısadevre?????? Be mübarek ben açıp oyun oynuyorum ne kısadevresi? Ama birden kapanıyor ve bazen hiç açılmıyor. Açılınca oyun da oynuyorum ama yarım saat sonra yine kapanıyor.

Araya bayram girdi, ve param olmadığı için laptop u biraz beklettim. Tamir istemedim ve iadesini istedim. 90TL Arıza Tespit (Ne tespiti?) parası ödedim. SONUÇ: Uzun süre şarj olmayan PİL ÖLMÜŞ :D

Mevcut arızanın üstüne birde PİL gitti.

SERVIS REZALET. UZAK DURUN.

• +1 katiliyorum rezalet bir servisi var msı nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ürünü servise vereceğimdebaya sorunu var iade mi istesem ? ürünü şuanki fiyatından 400 lira daha düşük fiyatla aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.