Bir çok arkadaş gibi bende 330'u severek kullanıyorum. Ama genel olarak yaşadığımız daha çok donanımsal problem-arızaları bu topic altında toparlarsak sevinirim.
Sizden ricam Burada soru sormaktan çok yaşanılan sorunlar ve çözüme kavuştuysa bunun nasıl olduğunu paylaşalım. şikayet topiğine dönüşmezse sevinirim.
İlk olarak benim yaşadığım problem. CDROM un data kablosu biraz dışarı taşıyor (sanırım uzun gelmiş) CD'leri çiziyor. muhtemel çözüm: servise götürülecek.
Arkadaşlar zaman zaman bilgisayarımda biraz yavaşlık hissediyorum ve CPU hızına baktığımda fişe takılı olduğu halde 800mhz çalıştığını fark ediyorum. Fişten çıkarıp tekrar takınca düzeliyor. Acaba alet tam şarj olup şarjı kestiğinde cpu pile geçtim sanıp hız mı düşürüyor. Bunu takip edip gelişmeleri bildiricem.
cpu hızı dinamik yani değişiyor. ağır bi işlem yaparken bakarsan 2000 olduğunu göreceksin. o bi sorun değil bir lutuf
CPU hızının dinamik olduğunu bende biliyorum ama batarya kullanımında dinamik. fişe takılı olunca stabil olması lazım.