Şimdi Ara

MSI vs ASUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yeni laptop alicam ama kararsız kaldım. Genelde oyun, günlük internet kullanımı ve üniversite deki uygulamalar. Aşağıdaki 2 ürün den hangisini önerirsiniz?

Asus K555LN-XO079D
    Msi gp60 2pe-650xtr
    Ve de baska bu fiyat aralığında baska onerebileceginiz baska ürün var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtont -- 13 Aralık 2014; 23:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• az daha yukarı çıkabiliyorsan monster pc lere bakmalısın. monster in kendi internet sitesinde 2600 tl ye asus k555ln den çok daha üstün pc ler var. bende ilk asus k555ln almayı düşünüyordum ama geçenlerde bir yakınım monsteri önerince fikirlerim tamamen değişti..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yegemen

az daha yukarı çıkabiliyorsan monster pc lere bakmalısın. monster in kendi internet sitesinde 2600 tl ye asus k555ln den çok daha üstün pc ler var. bende ilk asus k555ln almayı düşünüyordum ama geçenlerde bir yakınım monsteri önerince fikirlerim tamamen değişti..

O kadar para veremem hocam en fazla bu fiyatlar bunu bile zor veriyorum zaten.

• ozaman asus k555ln en doğru tercih sizin için.. bekleyebiliyorsanız biraz bekleyin dolar düşsün öyle alın. internetten free dos işletim sistemi olarak alırsanız daha ucuza gelir.
  • $ artmasın :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar icin teşekkürler asus alıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.