Şimdi Ara

msı vs monster

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ms g70 apache 406 tr mi yoksa monster tulpar t7 yimi tercih ederseniz nedenleriyle paylaşırsnız sevinirim şimdiden teskkürler

• Tulpar seçerim tabiki. En büyük fark aradaki ekrankartı farkı. GTX870M GTX850M in çok çok üstünde bir kart.

Ama ekran kartı önemi benim için kozmetik ve dayanıklılıktan sonra gelir diyorsan MSI seç. Aralarında çok büyük fark olmaz ama kozmetik olarak bence daha şık duruyor MSI ve kasa kalitesi olarakta Tulparlardan daha üstün diyebilirim. Yinede aradaki ekran kartı farkını yabana atmayın youtubeden araştırın bir oyunda GTX850M 30 FPS alıyorsa GTX870M aynı ayarlarda 60 FPS alacaktır veya 55 FPS falan.

msı vs monster

• AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Hocam msi gtx 860 varda diger yonlerden msi monster hangisi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses kalitesi ekran kalitesi olarak veya sıcaklık değerleri olarak pek fark yok aralarında hatta Tulpar daha serin çalışıyor. Tulparın tek eksiği sadece sert plastik kullanmış olması MSI modellerinde alüminyum kullanıyor daha kaliteli olduğu söylenebilir. Ancak kendi başına sert plastikte güzel bir malzemedir.
  • RooCk R kullanıcısına yanıt
    Ses kalitesi ekran kalitesi olarak veya sıcaklık değerleri olarak pek fark yok aralarında hatta Tulpar daha serin çalışıyor. Tulparın tek eksiği sadece sert plastik kullanmış olması MSI modellerinde alüminyum kullanıyor daha kaliteli olduğu söylenebilir. Ancak kendi başına sert plastikte güzel bir malzemedir.
  • AhmtMlh kullanıcısına yanıt
    Hocam siz ne kullaniyorsunuz

• RooCk R kullanıcısına yanıt
    Tulpar T5 kullanıyorum ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • T7 bildiğim kadarıyla GT70 kasası kullanıyor yani GE70'ten kasa kalitesi olarak daha üstün. Bilek koyma yeri fırçalanmış aliminyum, diğer yerler ise arkadaşların dediğine göre sert plastik. Ben T7 öneririm.
  • Zenyxia kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam bende monstere daha yatkinim ama iste msi da kafami kurcaliyor monsteri yerinde gorup almayi dusunuyorum 😊 baska fikri olan varsa bekliyorum

• Arkadaslar baska gorus bildirmek isteyen yok mu

• ezbere konuşmak gibi olacaka ama. ben çok araştırdım yakın zamanda. monsterin kasası msi ye göre biraz daha kötü. yani 6 sene sonunda msi kasası daha sağlam ken monster sıkıntılı olabilir. ve teknik servis adına da msi nin daha iyi olacağını düşünüyorum. ben olsam msi seçerdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.