MSI x670E TomaHawk satın aldım. İşlemci olarak 7800X3D satın aldım. CoolMaster GX 780w PSU kullanıyorum. Üzerinde CPU için Anakarta giden bir adet 8 pin kablo mevcut. Bu konuda ne yapabilirim ? Dönüştürücü alsam işimi görür mü ? fakat hangi dönüştürücüyü alacağımı bilemiyorum. Kalite etki ediyor diyorlar... |
MSI x670E TomaHawk anakart ile PSU'yu uyumlu hale nasıl getiririm ?
-
-
Şöle kaliteli bi şey.
Veya daha hesaplı.
www.detaykablo.comPCI-e to CPU Power Kablosu (PCI-e 8 pin to Anakart CPU 8 pin)https://www.detaykablo.com/pci-e-to-cpu-power-kablosu--pci-e-8-pin-to-anakart-cpu-8-pin--bindetay-10448?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
Ekran kartları için gelen kablolardan CPU 12v EPS olana çeviriyor, anladığım kadarıyla, bunlardan 2 adet mi almalıyım. Yoksa bir adet almam yeterli gelir mi ?
-
1 tane alacaksınız Bi tane zaten powerden 8 pinli CPU besleme kablosu var.
-
b650 tomahawk kullanıyorum 7600x ile. fotoğrafını attım. birinde cpu power 1 yazıyor. tek 8pin 230w a kadar güç üretebiliyor. sizin işlemciniz zaten 120w tdp. benim ki gibi 8 pini cpu power 1'e takın kullanın. bu işlemci için başka kabloya gerek yok. şüyle birşeyde var bir 8 pini 2x8 pine çeviren kablo alsanız bu kablo daha fazla w almanızı sağlayabilecek mi? hasılı kelam gerek yok. böyle kullanın. sisteminiz hayırlı olsun. güle güle kullanın.
size tavsiyem o ramleri bir an önce test edin. forumda viper venom kullanıp sorun yaşayan arkadaşlar vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 4 Ocak 2024; 3:32:55 >
-
Kablo yok diye sistemi kuramadım. Ram'ler konusu kafamı iyice kurcalıyor. 11 Aralık 2023'de verdiğim işlemci ve Anakartı, ramler gelmesi baya zaman aldı.
Alıntı
metni:sisteminiz hayırlı olsun. güle güle kullanın. Teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 5 Ocak 2024; 12:38:11 > -
Ben bu Rami aldim. Ram konusunda sıkıntı yaşamadım. Fiyatı 1000 tl artmış neredeyse. Hynix a die almak iyidir. Tabi onda da hepsi bir olmuyor ama gördüğüm kadarıyla en iyi OC o oluyor.
www.vatanbilgisayar.comGSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 Siyah DDR5 6000MHz CL30 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/gskill-32gb-2x16gb-flare-x5-siyah-ddr5-6000mhz-cl30-1-35v-dual-kit-ram.html
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X