Şimdi Ara

= MSI x79 Anakart Açılmıyor =

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sıfır, kendi topladığım bilgisayarım boot ekranına girmediği için( açılmadığı için ), tüm bileşenleri kasadan sökerek, uzay montajı yaptım.

Elimde msi x79a-gd65(8D) anakart var, cpu intel i7 3930K 'yı taktım. Silverstone 750W'tan gelen elektrik kablosunu da anakarta taktım. Anakartın üzerinde başka hiçbir bağlantı yok - parçaları kabloları takmadım yani.

Anakartın üzerinde on/off tuşu var. On yapıyorum, anakart üzeri ledler yanıyor, sonra tekrar sönüyor yani çalışmayı kesiyor board. Acaba sizce sorun nedir ?

• kac tane elektrik kablosu bagladiniz?
  • Sadece bir tane 24pin'li olan mıdır nedir. İşte o anakart genel elektrik kablosunu.

Sadece işlemci ile deniyorum sonuç aynı.
    İşlemci + ram ile deniyorum. Sonuç yine aynı... çalışmıyor. Ram slotlarını da değiştirmeye farklı yerlere takmayı denedim. Yine çalışmıyor.
  • eeee islemci gucu icin olan kabloyu takmazsaniz calismaz tabi. anakartin islemcinin hemen yaninda bir guc girisi daha var. onu takmaniz gerekiyor. anakart bu yuzden acilmiyor...
  • bir mal hissettim kendimi, 12V u nerden alıyor diye düşünmemle gördüğüm bir olmuştu ama siz de yazmışsınız. Sağolun yinede üstadım TŞK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.