Merhabalar, Sıfır, kendi topladığım bilgisayarım boot ekranına girmediği için( açılmadığı için ), tüm bileşenleri kasadan sökerek, uzay montajı yaptım.
Elimde msi x79a-gd65(8D) anakart var, cpu intel i7 3930K 'yı taktım. Silverstone 750W'tan gelen elektrik kablosunu da anakarta taktım. Anakartın üzerinde başka hiçbir bağlantı yok - parçaları kabloları takmadım yani.
Anakartın üzerinde on/off tuşu var. On yapıyorum, anakart üzeri ledler yanıyor, sonra tekrar sönüyor yani çalışmayı kesiyor board. Acaba sizce sorun nedir ?
kac tane elektrik kablosu bagladiniz?
Sadece bir tane 24pin'li olan mıdır nedir. İşte o anakart genel elektrik kablosunu.
Sadece işlemci ile deniyorum sonuç aynı. İşlemci + ram ile deniyorum. Sonuç yine aynı... çalışmıyor. Ram slotlarını da değiştirmeye farklı yerlere takmayı denedim. Yine çalışmıyor.
eeee islemci gucu icin olan kabloyu takmazsaniz calismaz tabi. anakartin islemcinin hemen yaninda bir guc girisi daha var. onu takmaniz gerekiyor. anakart bu yuzden acilmiyor...
bir mal hissettim kendimi, 12V u nerden alıyor diye düşünmemle gördüğüm bir olmuştu ama siz de yazmışsınız. Sağolun yinede üstadım TŞK
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme