Şimdi Ara

[SATILDI] Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #Intel Intel #MSI Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci
    Tertemiz kullanılmış hiç bir problemi olmayan anakart işlemci set halinde satıyorum. Hiçbir render vb şey yapılmamıştır. İşlemci de clock denemesi bir kez yaptım test için harici clock ta yapmadım. Kendi otomatik ayarında çalışmaktaydı hiçbir zorlama yapmadım işlemciye. [SATILDI] Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci [SATILDI] Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci [SATILDI] Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci [SATILDI] Msi z270sli plus + i7 7700k İşlemci
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• İsteyene artı olarak tertemiz full ekipman Cooler Master Seidon 120v v3 plus ya da Pompa arızalı Corsair h115i sıvı soğutucu da verebilirim yanında fiyatta ekstra 1000tl artış olur. İkisi içinde biri sıfırdan farksız cooler master diğeri pompası arızalı olduğu için o fiyat alan yaptırabilirse yaptırır bi sıkıntısı kalmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.