Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSI supportla görüşüp baskı yapın.Sıkıntı Türkçe Windows kullanmamızda.Çözümü var ancak paylaşmayacağım çünkü ;bazı şeylerden feragat etmeniz gerek kullanabilmek için , onun yerine MSI 'ın Ülkemize destek vermesinin sağlanması daha doğru olacaktır.Hatta kartı iade bile edebilirsiniz bu sıkıntıdan dolayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 23 Temmuz 2014; 21:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvanha

MSI supportla görüşüp baskı yapın.Sıkıntı Türkçe Windows kullanmamamızda.Çözümü var ancak paylaşmayacağım çünkü ;bazı şeylerden feragat etmeniz gerek kullanabilmek için , onun yerine MSI 'ın Ülkemize destek vermesinin sağlanması daha doğru olacaktır.Hatta kartı iade bile edebilirsiniz bu sıkıntıdan dolayı.

Kardeş lütfen bana söylermisin sistemi yeni topladım ve iade etmeye kalksam babam teknolojiden uzak olduğu için parçayı bozduğumu sanar lütfen sorunun çözümü nü söylersen sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne işe yarıyor bu command center?
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    hangi versiyon windows?
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    hangi version windows?
  • Command centeri sistemi kontrol etmek için kullanacağım

İst:win 8.1 pro update 1 korsan.

yutdısına soracagım

sistemim tüm ozelliklerini yazabilir misin
    işlemci -ram vs

bir de acılmıyor derken command centera tıkladıgında hata mı veriyor hata veriyorsa ne yazıyor hata ekranında
  • quote:

Orijinalden alıntı: azk

yutdısına soracagım

sistemim tüm ozelliklerini yazabilir misin
    işlemci -ram vs

bir de acılmıyor derken command centera tıkladıgında hata mı veriyor hata veriyorsa ne yazıyor hata ekranında

Sıstemim imzamda yazıyor.command centere masaüstüne gelen kısayoldan tıklıyorum hiç bir şey olmuyor öyle masaüstünde kalıyor.

• azk A kullanıcısına yanıt
    sordunmu acaba merak ettim çünkü gerçekten bana gerekli program.
    dostum bende win 8 pro 64 bit kullanıyorum bende açıyor yanlız şöyle bişi var anakartla gelen driver cd içindeki command center ı kur ondan sonra güncelleme var diyor güncel versiyonu kurma ben biosu 1.4 kurdum ilk geldiği zaman anakart version 1.0 ile geliyor İntel me var onuda kurman lazım bide net frame work 4.0 olması lazım gerci win 8 de kurulu geliyor netframe work bunlara dikkat et ok
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

• quote:

hangi versiyon windows?

Windows 7 x64 ultimate TR,Windows 8 x64 Pro TR

Ayrıca sizin MSI ile bağlantınız var mı?

edit.Eğer programda düzeltme yaptırabilecekseniz problemin neden kaynaklandığını , çözümünü videolu olarak gösterebilirim.Ayrıca bu program neden Türkçe desteklemiyor.Yazıklar olsun TR'deki Distribütörlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 23 Temmuz 2014; 20:13:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codre

dostum bende win 8 pro 64 bit kullanıyorum bende açıyor yanlız şöyle bişi var anakartla gelen driver cd içindeki command center ı kur ondan sonra güncelleme var diyor güncel versiyonu kurma ben biosu 1.4 kurdum ilk geldiği zaman anakart version 1.0 ile geliyor İntel me var onuda kurman lazım bide net frame work 4.0 olması lazım gerci win 8 de kurulu geliyor netframe work bunlara dikkat et ok
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##

Çalışıyorsa FAN tune deyip animasyonun çalışıp çalışmadığını ,İlk açılış ekranında loading kısmında yine animasyonun çalışıp çalışmadığını yazabilirmisiniz.??Hayır sağlıklı çalışmıyor program.....

evet dediğin gibi sağlıklı çalışmıyor Fan tune ye basınca kilitleniyor program ilk açılışta da animasyon yok sadece 3-4 saniye sonra açılıyor program yeni versiyonu kurdum o yine hiç açmıyor bu konuda haklısın :) bakalım düzeltme olacak mı
  • merhaba msi Z97 gamin 7model anakart kullanıyorum her halde ilk kurbanlarından biri benimdir :( öle gözle görülür bir sıkıntım yok ama performasında mükemmel değil açıkcası ssd den orjinal win 8,1 64 bit e,i 5 4690k işlemciden evga gtx 770 ekran kartına kadar kendimce iyi bir sistem topladığımı farz ediyorum ancak öle aman aman bir performans yok oyunlarda filan :( ayrıca sistem başlarken a2 uyarısı bende de var sanırım bir tür hataymış ancak nedir ne değildir bilmiyorum.. boarda 44 ve 45 nolu hata kodları yazıyor ama kitapçıkta karşılığını bulamadım bir arkadaş en arkasında yazıyor dedi ama rastlayamadım bir türlü ,kronik comand center sorunu yaşıyorum son bios güncellmesinide yaptım ancak bilmiyorum biraz huzursuzum bu boarddan dolayı..

Ayrıca direver cd si benim ufak oğlanın eline geçti kurulum yaparken sağolsun hemen çizdi cd yi msi TR ye msg attım cd talebi için kargo ve cd ücretini ödeyeceği mide belittim ama cevap veren olmadı 2-3 adresten yolladım bu talebi tık yok buda biraz canımı sıktı açıkcası

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceOfMature

merhaba msi Z97 gamin 7model anakart kullanıyorum her halde ilk kurbanlarından biri benimdir :( öle gözle görülür bir sıkıntım yok ama performasında mükemmel değil açıkcası ssd den orjinal win 8,1 64 bit e,i 5 4690k işlemciden evga gtx 770 ekran kartına kadar kendimce iyi bir sistem topladığımı farz ediyorum ancak öle aman aman bir performans yok oyunlarda filan :( ayrıca sistem başlarken a2 uyarısı bende de var sanırım bir tür hataymış ancak nedir ne değildir bilmiyorum.. boarda 44 ve 45 nolu hata kodları yazıyor ama kitapçıkta karşılığını bulamadım bir arkadaş en arkasında yazıyor dedi ama rastlayamadım bir türlü ,kronik comand center sorunu yaşıyorum son bios güncellmesinide yaptım ancak bilmiyorum biraz huzursuzum bu boarddan dolayı..

Ayrıca direver cd si benim ufak oğlanın eline geçti kurulum yaparken sağolsun hemen çizdi cd yi msi TR ye msg attım cd talebi için kargo ve cd ücretini ödeyeceği mide belittim ama cevap veren olmadı 2-3 adresten yolladım bu talebi tık yok buda biraz canımı sıktı açıkcası

Remleri hangi slotlara taktınız? Dual kullanıyorsanız 2 ve 4 nolu slotlara takıp bios resetleyin!

• quote:

Orijinalden alıntı: ForceOfMature

merhaba msi Z97 gamin 7model anakart kullanıyorum her halde ilk kurbanlarından biri benimdir :( öle gözle görülür bir sıkıntım yok ama performasında mükemmel değil açıkcası ssd den orjinal win 8,1 64 bit e,i 5 4690k işlemciden evga gtx 770 ekran kartına kadar kendimce iyi bir sistem topladığımı farz ediyorum ancak öle aman aman bir performans yok oyunlarda filan :( ayrıca sistem başlarken a2 uyarısı bende de var sanırım bir tür hataymış ancak nedir ne değildir bilmiyorum.. boarda 44 ve 45 nolu hata kodları yazıyor ama kitapçıkta karşılığını bulamadım bir arkadaş en arkasında yazıyor dedi ama rastlayamadım bir türlü ,kronik comand center sorunu yaşıyorum son bios güncellmesinide yaptım ancak bilmiyorum biraz huzursuzum bu boarddan dolayı..

bende z5 almayı düşünüyorum iki hafta felan sonra sistemi topluyacam buradan rica edin iso çeksin birisi buluta upload etsin sizde yazdırırsınız elinizde bulunsun :).Kimse yapmazsa ben alınca yaparım pm atın.

yok msi ile alakam yok ama yurtdısına supporta sordum

bana win 8.1 pro için

en guncel versiyon olanı asagıdaki linkten yuklememi soylediler

(version 1.0.0.69)
    https://www.dropbox.com/s/7hd8h3i0f95wbcg/Command%20Center.exe
  • ramler 1 ve 3 de değiştirip deniyicem teşekkür ederim

@nirvanha

Çok memnun olurum ama size zahmet vermek istemem dediğiniz gibi bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.

@deadmanku
  • Arkadaşlar bende MSI anakart almayı düşünüyorum ama gamming 7 ile 9 arasında kaldım aralarında 250tl fark var özellik olarakda ac 9 için blutood ve wifi dışında bir fark varmı reklamlarında ac 9 un dünyanın eni iyi tümleşik ses kartının olduğunu söylüyorlar fakat 7 ile aynı ses yongasına sahip ? ses konusunda ac 9 dahamı üztün acaba aradaki farkı verip ac 9 almalımıyım sizce ?
  • quote:

yok msi ile alakam yok ama yurtdısına supporta sordum

bana win 8.1 pro için

en guncel versiyon olanı asagıdaki linkten yuklememi soylediler

(version 1.0.0.69)
    https://www.dropbox.com/s/7hd8h3i0f95wbcg/Command%20Center.exe

Hangi versiyonu kurarasanız kurun çalışmayacak ,çünkü sadece Türkçe Windows kullanımında sorun çıkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.