Şimdi Ara

##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
12
Favori
47.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ayın sonunada baya var. Şimdilik idare edeceğiz artık. Ulan böyle sorunlarda hep beni bulur zaten.

Ben anakarttan bir tane buldum bakalım yarın gidip bakacağım deneyeceğim çalışıyor mu diye ama bir yandan da kararsızım başka bir marka ve modele yönelip yönelmemek konusunda. Kafam iyice karıştı yazık o kadar para verdim dün akşam oyun oynarken kilitlenip kaldı bilgisayar bana da çok denk geliyor sorunlu ürün maalesef.

@FarFara06
  • ophion84 kullanıcısına yanıt
    Mağazada olunca ürünü direk değiştiriyorlar mı hocam ? Buldum derken pek anlayamadım nerde buldunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ben sıfırını buldum almak için:) yarın gidip deneyip alacağım eğer ürün sıfırsa ve sorunsuzsa sonra bendekini de servise yollayıp para iadesi isteyeceğim. Ama hala kararsızım biraz daha beklesem mi diye Asus maximus vii veya formula falan varken tekrar aynı kartı alıp sorun yaşama riskim de var. Eğer stokta olsa belki de gaming 9 alacağım ama o da yok maalesef
    Hocam bende gaming 7 anakart alicaktim bugun online alisveris sitelerinde bulamadim en son inventusu aradim distributor e sorun ne zaman gelicekmis haber verin dedim cevap bekliyodum simdi sizden okudum bu ay sonuna gelicegini. Eger bu ram sorunu kronikse baska kart bakalim?

• @funnyhow

Vatanda gaming 7 var dostum sitesine girersen stoktaki mağazaları görebilirsin. Ram sorunu kronik mi bilmiyorum ama bu anakartlarda stabil olmayan bir şeyler var. En son çıkan 1.5 bios güncellemesi yaptım ama hala güvenemiyorum sanırım asus falan alacağım bende.
  • Bende 7 düşünüyorum ama sadece çift bios olmasından ötürü,daha önce biçokkez bios uçurduğum için
    serviste 20 gün beklemeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s@ndok@n -- 12 Ağustos 2014; 19:42:34 >
    benimki 1.4 tü sen burda yazınca bende hemen güncelledim biosu. Ramleri 2-4 e taktım. Önceden pc açılır ekrana hiç görüntü gelmezdi şimdi sürekli reset atıyor kendine.

Ve dikkat ettim biosta yaptığım değişiklikler nedense bir süre sonra sıfırlanıyor . bazen pc açıldığında usb yerleri çalışmıyor, biosa da girmek mümkün olmuyor. (bu sorunlar daha önceki sürümlerde de vardı)

edit: hocam msi forumlarında aynı sorunu yaşayan biri sorunun cpudan kaynaklı olduğunu söylüyor

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 13 Ağustos 2014; 0:55:27 >
    valla su anda sadece vatanda var bende buraya yazdıktan sonra gordum aksam iş cıkısı gidip hemen aldım bostancıda 5 adet kalmıstı birisini direk aldım. aldımda allah utandırmasın bakalım hafta sonu sistemi kuracagım. bir tavsiyen dikkat etmem gereken bir detay varmı acaba ?

• quote:

benimki 1.4 tü sen burda yazınca bende hemen güncelledim biosu. Ramleri 2-4 e taktım. Önceden pc açılır ekrana hiç görüntü gelmezdi şimdi sürekli reset atıyor kendine.

Ve dikkat ettim biosta yaptığım değişiklikler nedense bir süre sonra sıfırlanıyor . bazen pc açıldığında usb yerleri çalışmıyor, biosa da girmek mümkün olmuyor. (bu sorunlar daha önceki sürümlerde de vardı)

edit: hocam msi forumlarında aynı sorunu yaşayan biri sorunun cpudan kaynaklı olduğunu söylüyor

işlemciyle alakalı olduğunu sanmıyorum ben işlemciyi çıkartıp denemiştim yine aynı hatayı vermişti. Ancak götürüp denemek lazım anakartı eğer orda çalışırsa işlemciyle alakalı bir şey olabilir fakat bu ara yoğunluktan bakamıyorum ancak hafta sonu ilgilenebilirim.

• Arkadaşlar merhaba bende dün gaming 5' e kavuştum. Hemen biosu en yeni çıkan 1.50 sürümüne güncelleyim dedim ama güncellerken %100 e gelince ekran kararıyor ve hiçbişey gelmiyor iki kere denedim ve korkarak reset atarak kurtardım çok şükür. Nasıl güncellerim biosu.

Ayrıca 4690k sürekli 3.9 ghz çalışıyor normalde ihtiyaca göre hızını ayarlaması lazım ama ayarlamıyor. Birde cpufan2 son sürat çalışıyor, speed fan, aida64 gibi programlar fanları görmüyor bunları nasıl ayarlarım yardımcı olabilir misiniz?
  • Ses kartina guc girisini harici olarak vericekseniz kucuk anahtari sola cekmeniz gerekmekte. Birde bu arkadaki anakartin usblerine taktigim harici hdd gibi cihazlara pcyi kapattiktan sonrada guc gidiyor yani pcyi kapatsamda hdd donmeye devam ediyor bunu nasil engelleriz bir ayari varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funnyhow -- 18 Ağustos 2014; 11:01:00 >
  • 1.5 bios hakkında bilgi varmı arkadaslar
  • sistem boştayken saçmasapan düşük bir voltaj veriyor işlemciye yük altına girince 1.27 lere çıkıyor. Oysa sabit kalacak şekilde ayarlamıştım şimdi ne yaptıysam düzelmiyorum artık daha da bişey demiyorum. 750 lirayı çöpe attım resmen.
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##
  • Merhabalar Arkadaşlar Bilgisi Olan Yardımcı Olabilirmi Acaba
    MSI Z97 Gaming Serisi Bir Ana Kart Alcam
    Bu EKran Kartı Uyarmı Fazla Açılmak İstemiyorum Fiyat Olarak

MSI Amd Radeon HD6970 2GB 256 Bit GDDR5 (DirectX 11) PCI-E 2.1
     ##MSI Z97 Serisi Anakart Kullananlar Kulübü##
  • TORADIME T kullanıcısına yanıt
    sadece msi değil piyasada satılan tüm anakartlar ile uyumludur merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

Ses kartina guc girisini harici olarak vericekseniz kucuk anahtari sola cekmeniz gerekmekte. Birde bu arkadaki anakartin usblerine taktigim harici hdd gibi cihazlara pcyi kapattiktan sonrada guc gidiyor yani pcyi kapatsamda hdd donmeye devam ediyor bunu nasil engelleriz bir ayari varmidir?

aynı sorun bendede var bayadır kullanıyorum bu şekilde ama kapanmıyo bi türlü disk
  • Öncelikle Teşekkürler Aslında Uyarmı demek Yerine İş görürmü demeliydim
    özür dilerim hata benim
  • Msi anakartların garantisi 3 senemi oldu?Acaba eski anakartlar içinde geçerli bir durum mu?

Link
  • turkprince kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yapabiliriz acaba bir tek ikimiz sikayeyciyiz bubdurumdan herhalde yada cok basit bir cozumu var biz bulamiyoruz.

• Merhaba arkadaşlar,4770k kullanıyorum,4.2 yukarısında stabiliteyi sağlıyamıyorum bir türlü.Cpu haricinde başka nelere voltaj vermek gerekir?Ring buslarıda denedim ama tutturamadım bir türlü.Var mı hiç OC yapan bu anakartlar ile
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.